betfair bonus 200 eura

bet at home bonus 100 eura

 

BONUSI NA ONLINE KLADIONICAMA

Najažurniji bonusi za klađenje u online kladionicama! Bonusi kladionica su besplatni novac kojim ćete pojačati svoje dobitke na klađenju. Bonusi u kladionicama ne traju zauvijek, promotivne akcije dođu i prođu. Iskoristite svoj bonus odmah!

Svakako iskoristite bonuse u prve dvije kladionice na listi, Bet-at-home i 10Bet, radi se o renomiranim kladionicama koje su na tržištu oduvijek i igrači su vrlo zadovoljni. Te dvije kladionice su također i na hrvatskom jeziku. Ostale bonuse iskoristite prema potrebi, ali ovih 300 € nemojte propustiti.

Pred vama je jedini potpuni i jedini ažurni popis bonusa za klađenje u online kladionicama za cijelu regiju. Na drugim popisima ćete vidjeti istekle bonuse ili bonuse koje članovi iz Hrvatske ne mogu dobiti. Podatke ažuriramo najmanje jednom mjesečno.

Ako redovito posjećujete stranicu Oklade.net/bonusi, nećete propustiti nijedan bonus. Pratite naše objave na Facebooku, Twitteru, Google+ i RSS-u kako biste bili informirani o najnovijim bonusima i promocijama.

Bet-at-home 100 €

logo-500px-bet-at-home-bonus

Bet-at-home poklanja 100 € bonusa novim članovima, 50% na prvi depozit. Prilikom uplate upisati bonus kod FIRST. Uplaćeni iznos zajedno s bonusom se mora u roku od 90 dana četiri puta (4x) obrnuti na klađenju na listiće s koeficijentom 1.70 prije nego što igrač zatraži isplatu. Kladionica je na hrvatskom jeziku.

188Bet 10 €

logo-500px-188bet

188Bet poklanja 100% bonusa na prvi depozit svojim novim članovima ako su ujedno i novi članovi Skrilla i ako su uplatili 10 € Skrillom. Mali bonus za uspješan početak klađenja. Prilikom uplate upisati bonus kod SKRILL10. Iznos bonusa je potrebno pet puta (5x) obrnuti na klađenju prije nego što igrač zatraži isplatu.

LeonBets $150

logo-500px-leonbets

LeonBets poklanja čak 150% bonusa do $150 za uplate putem Skrilla ili 100% do $100 drugim metodama uplate. Potrebno osvojiti 3750 Leon bodova prije podizanja novca. Prikupljanjem bodova se dobivaju i druge nagrade - tablet, PlayStation, TV, iPhone...

Goalwin 50 €

logo-500px-goalwin

Goalwin poklanja novim članovima 50 € bonusa, 50% na prvi depozit. Nakon depozita se bonus zatraži mailom, i zatim se uplaćeni iznos zajedno s bonusom mora obrnuti pet puta (5x) na klađenju na listiće s minimalnim koeficijentom 1.70 prije nego što igrač zatraži isplatu.

MyBet 50 €

logo-500px-mybet

MyBet poklanja novim članovima 50 € bonusa, 25% na prvi depozit. Početni depozit se mora obrnuti jednom (1x), a bonus pet puta (5x) na klađenje na listiće s koeficijentom 2.00 ili većim unutar 60 dana prije nego što igrač zatraži isplatu.

KAKO PREUZETI BONUS?

Svi bonusi prikazani gore su bonusi na prvu uplatu, što znači da se ostvaruju kad se na kladionicu uplati novac. Uplatiti novac je najjednostavnije debitnom ili kreditnom karticom vaše banke ili Paysafecard bonovima. Igrači koji se češće klade na internetu će koristiti Skrill ili Neteller.

Svaki bonus ima svoja pravila, koja su tu samo zato da igrač ne bi uplatio novac, uzeo bonus i pobjegao. Kladionica traži da se ostvari neka aktivnost na klađenju prije nego što se bonus podigne. Svoj uplaćeni novac se može podignuti bilo kad, ali da bi se podigao iznos bonusa mora se ostvariti aktivnost. Najbolje je kladiti se normalno i pričekati da se ispune uvjeti za preuzimanje bonusa.

Podizanje novca se može vršiti onim putem kojim se izvršila i uplata. Ako je metoda uplate takva da se na nju ne može primati novac (Paysafecard, kreditna kartica, poklon kartica) onda će se isplata izvršiti na bankovni račun.

10Bet 200 €

logo-500px-10bet

10Bet poklanja 200 € bonusa novim članovima, 50% na prvi depozit. Prilikom uplate upisati bonus kod FD50. Uplaćeni iznos zajedno s bonusom se mora u roku 90 dana pet puta (5x) obrnuti na klađenju na listiće s minimalnim koeficijentom 1.60 prije nego što igrač zatraži isplatu. Kladionica je na hrvatskom jeziku.

1Bet2Bet 250 €

logo-500px-1bet2bet

Najbogatiji bonus za klađenje na tržištu. 1Bet2Bet poklanja 250 € bonusa novim članovima, do 250 €. Uplaćeni iznos i bonus moraju se dvanaest puta (12x) obrnuti na klađenju na listiće s koeficijentom 1.60 prije nego što igrač zatraži isplatu. Kladionica je na hrvatskom jeziku.

Jetbull 75 €

logo-500px-jetbull

Jetbull poklanja novim članovima 50% bonusa na prvi depozit, do 75 €. Bonus se automatski pojavljuje na računu, a iznos bonusa se mora dvanaest puta (12x) obrnuti na klađenju na listiće s minimalnim koeficijentom 2.00. Bonus nije dostupan igračima iz Srbije.

BetRedKings 60 €

logo-500px-betredkings

BetRedKings nagrađuje nove članove s 60 € bonusa, 50% na prvi depozit. Uplaćeni iznos se mora unutar 45 dana deset puta (10x) obrnuti na klađenju na listiće s koeficijentom 2.00, zatim se bonus automatski pridodaje računu. Bonus nije dostupan igračima iz Srbije.

HeavenBet 250 €

logo-500px-heavenbet

HeavenBet nagrađuje nove članove s 250 € progresivnog bonusa koji se osvaja u porcijama od 25 € za svakih 1000 zarađenih bodova. Nema minimalnog depozita, dovoljno je samo uključiti bonus na svom kladiteljskom računu i igrati. Bodovi se dobivaju za klađenje na koeficijente 1.80 ili veće.

PRIMJER PREUZIMANJA BONUSA

Želite li preuzeti bonus u Bet-at-home kladionici, prvo ćete posjetiti njihovu web stranicu i ispuniti registracijski upitnik: www.bet-at-home.com

Nakon toga ćete imati otvoren korisnički račun na Bet-at-home kladionici i 0 € na računu. Uplatiti novac možete na puno načina, koji su svi objašnjeni na web stranici. Recimo da želite uplatiti novac debitnom Visa karticom koju vam je izdala vaša banka.

Na web stranici Bet-at-home kladionice ćete kao sredstvo uplate odabrati debitnu karticu, upisat ćete iznos uplate, recimo 200 €. Upisat ćete podatke s kartice, i upisat ćete bonus kôd FIRST u odgovarajuću kućicu da biste dobili i bonus. Novac će odmah biti na raspolaganju na vašem računu, 200 € koje ste uplatili i dodatnih 100 € bonusa, ukupno 300 €.

Svojih 200 € možete podignuti bilo kad, kao i dobitke na klađenju. Ali ako želite podignuti i bonus, morate ostvariti određenu aktivnost. U roku od 90 dana se trebate okladiti za ukupno 1200 € (recimo 30 puta po 40 eura) na listiće čiji je ukupni koeficijent najmanje 1.70.

Betfair 200 €

logo 500px betfair

Betfair novim članovima iz Hrvatske poklanja 100% bonusa, do 200 €. Prilikom učlanjenja upišite bonus kôd ZSKAAL. Početni depozit se mora obrnuti samo pet puta (5x) na klađenju na listiće s min.koef. 1.50 unutar 90 dana. Kliknite i učlanite se u engleski Betfair, izvrsnu kladionicu s najboljim koeficijentima na sve oklade!

ComeOn! 25 €

logo-500px-comeon

ComeOn! poklanja 100% bonusa na prvi depozit novim članovima, do 25 €. Bonus ne važi za uplate Skrillom, Netellerom i Paysafecardom. Ali, može se iskoristiti Skrill ili Neteller debitna kartica. Iznos prve uplate i bonusa treba šest puta (6x) obrnuti na klađenju na listiće s najmanje dva para i ukupnim koeficijentom 2.00 ili većim.

Doxxbet 150 €

logo-500px-doxxbet

Doxxbet poklanja 150 € bonusa novim članovima, 50% na prvi depozit. Pravo na bonus se ostvaruje tako da se početni depozit obrne deset puta (10x) na klađenje na listiće s koeficijentom 2.00 ili većim, i nakon toga se na web stranici zatraži bonus. Čim je bonus pridodan računu, može se podići.

12Bet 235 €

logo-500px-12bet

12Bet poklanja novim članovima dva bonusa, 10 € na depozit od 50 € putem Skrilla (rollover depozit i bonus 3x na koeficijente 1.50) i do 225 €, 20% na depozit (rollover depozit i bonus 10x na koeficijente 1.50). Bonusi se traže putem maila, i dostupni su samo članovima iz Hrvatske i Slovenije.

HappyBet 50 €

logo-500px-happybet

HappyBet poklanja novim članovima 50 €, 100% na prvi depozit. Depozit prvo treba pet puta (5x) obrnuti na klađenju na listiće s koeficijentom 1.50 unutar 90 dana, a bonus se zatim automatski pridodaje računu i može se podignuti. Ovo je jedan od najlakših bonusa za preuzimanje.

JE LI TO STVARNI NOVAC?

Da. Kladionice vam daju novčani bonus da bi vas privukle da se kladite kod njih i računaju da ćete taj bonus i svoj depozit izgubiti na klađenju. Preuzimanje bonusa je izazov. Ako ste u stanju kladiti se nekoliko dana ili tjedan-dva bez odlaska u minus, bez problema ćete preuzeti svoj bonus.

Novac o kojem se ovdje radi je stvaran, i koliko eura vidite na ekranu kladionice, toliko stvarno i imate. Ako se u bilo kojem trenutku predomislite i odustanete od bonusa, možete podići svoj depozit i dobitke na klađenju ali se odričete iznose kojeg vam je kladionica poklonila.

Kladionice spomenute na ovoj stranici daju ukupno 1800 € bonusa, i to je stvarno novac kojeg možete preuzeti i dobiti na poklon. Za neke bonuse je potrebno napraviti malo veći depozit, kao na 12Bet kladionici, ali to ne znači da taj bonus treba izbjeći. Treba ih sve preuzeti. Krenite s najjednostavnijim bonusom (Bet-at-home) pa onda na sve druge.

Ako je bonus 50% do 100 € kao u slučaju Bet-at-home kladionice, to ne znači da morate uplatiti 200 € da biste dobili dodatnih 100. Možete uplatiti i 20 pa dobiti 10, ali se to ne isplati. Isto vrijedi i za sve ostale kladionice na ovom popisu. Na popisu je naznačen maksimalni bonus.