betfair bonus 200 eura

bet at home bonus 100 eura

 

29.3. Arsenal-Manchester City

man-city-celebrateArsenal je u seriji loših rezultata i već su u opasnosti da im izmakne četvrto mjesto na ljestvici, dok je Manchester City u pohodu na vrh ljestvice.

Ne treba ni spominjati Arsenalov skor (i gol-razliku) protiv jakih klubova u Engleskoj. Ali ipak evo, uspjeli su pobijediti Liverpool na startu sezone, a od tad imaju remi s Manchester Unitedom i poraze od Manchester Citya 6:3, Liverpoola 5:1 i Chelseaja 6:0. Primjećujete, kao i svi u Engleskoj, da se Arsenal sramoti čim igra s nekim jačim od Tottenhama nad kojim je dominantan.

Odnos snaga u Engleskoj je potpuno jasan ove sezone, i dok se kao i uvijek pojavljuju iznenađenja kad se igra protiv slabijih klubova, u duelima najjačih nema dileme tko je jači i to se vidi na rezultatu. Arsenal nema igru za tri najbolje momčadi u Engleskoj, u koje spada Manchester City koji se bori za naslov prvaka i mora pobijediti u dvije zaostale utakmice da preuzme vrh tablice s tri boda prednosti. Kako su krenuli, možda zasjednu na vrh i prije nego što odigraju te zaostale utakmice.

Manchester City smatramo nešto slabijim od Chelseaja i Liverpoola kad se radi o velikim derbijima, unatoč rezultatima ponekad ne izgledaju previše uvjerljivo. Ali, za zbunjeni Arsenal s pogrešnom selekcijom igrača i to je sasvim dovoljno. Koeficijent na Manchester City je više nego dobar jer se radi o derbiju, ali kao što smo rekli, upravo su derbiji najpredvidljivije utakmice u Engleskoj.

PREPORUKE ZA KLAĐENJE
Pobjeda Manchester Citya Bet365 2.15