betfair bonus 200 eura

bet at home bonus 100 eura

 

EntroPay

ENTROPAY


 

 EntroPay je revolucionarni servis koji vam omogućava da dobijete vlastitu plastičnu Mastercard međunarodnu debitnu karticu bez ikakvih pitanja. Novac od klađenja tada možete podizati na bilo kojem bankomatu. Svaki korisnik EntroPaya dobije virtualnu Visa karticu, što znači da ne dobije plastičnu karticu, već samo broj kartice i sigurnosni broj. Uplate i isplate tom “karticom” su moguće gdje god je na internetu prihvaćena Visa kartica. Servis je odličan, ali vrlo skup.


Nema velike razlike između podizanja debitne devizne kartice u nekoj od lokalnih banaka i podizanja debitne devizne kartice na EntroPayu, samo što je EntroPay skuplji. Ovim putem možete dobiti međunarodnu bankovnu karticu koja nije vezana za hrvatske banke, makar ćete banke koristiti za nadoplatu EntroPay računa.

Svaki korisnik može zatražiti i da mu se na kućnu adresu pošalje EntroPay Mastercard debitna kartica (na slici). Cijena izrade i slanja kartice je 7.49 EUR. Ovdje nije potrebno da uopće imate bilo kakav bankovni račun jer, čim novac stigne na karticu, možete ga podići na bankomatu ili plaćati tom karticom u bilo kojem dućanu u vašem gradu.


EntroPay je daleko najbrži način za podizanje novca s interneta. Slanje novca na EntroPay je skupo, plaća se provizija od 4.95%. Ali, zato je podizanje novca vrlo jeftino, plaća se fiksni iznos od 1.99 EUR za podizanje novca na bankomatu. Mala cijena za tako dobru i brzu uslugu, tek 0.19 EUR veća od Moneybookersove naknade.

Treba spomenuti i da ćete uvijek plaćati naknadu za mjenjačnicu, s obzirom da se na hrvatskim bankomatima novac ne može podizati u eurima. Naknada je 2%, ali sličnu naknadu plaćate i kad mijenjate eure u mjenjačnici, samo što tada ona nije tako vidljiva. Razlika u kupovnim i prodajnim tečajevima u bankama ili mjenjačnicama je inače oko 0,6%.

Za transfer novca između virtualne Visa kartice i plastične Mastercard kartice naknada je fiksna, 0.15 EUR, a za primanje novca iz kladionice provizija je 1.95%.

U pravilu, na novac kojeg zaradite na klađenju ćete ukupno platiti između 4 i 5% provizije EntroPayu.

Prednosti EntroPaya

  • potpuno izbjegavanje hrvatskih banaka
  • najbrže isplate (skoro trenutačno)
  • mogućnost podizanja novca na bankomatima
  • zavidni pogledi prijatelja (EntroPay Mastercard)


Mane EntroPaya

  • skupe naknade (cca 4-5% na cijeli iznos)

Ako imate pitanje, pitajte na našem forumu. Odgovaramo u kratkom roku.