betfair bonus 200 eura

bet at home bonus 100 eura

 

Tko ima najlakši put do finala? Križanje skupina Euro 2016

uefa euro 2016 raspored osmine finala

Tko ima najlakši put do finala? Križanje skupina Euro 2016

Na ovom izdanju Europskog prvenstva se stvar zakomplicirala jer su tu 24 ekipe i po prvi put u povijesti Eura u daljnje natjecanje prolaze i četiri najbolje trećeplasirane momčadi. U ovom članku ćemo razjasniti taj cijeli sustav natjecanja i odgovoriti na pitanje tko ima najbolji ždrijeb odnosno najlakši put do finala. Ali prvo ćemo se pozabaviti hrvatskom reprezentacijom.

Članak je ažuriran nakon utakmice Hrvatska-Španjolska 2:1

Hrvatska je pobjedom nad Španjolskom ne samo izbjegla neugodnu Italiju (s kojom igra D2, dakle Španjolska) nego si je potpuno otvorila ždrijeb jer su sve najjače reprezentacije na "mračnoj strani" - Španjolska, Italija, Engleska, Francuska, Njemačka.

betfair bonus 200 eura

Kao D1, Hrvatska će u osmini finala igrati s trećeplasiranim iz skupine B, E ili F. Samo jedna kombinacija donosi B3 (Slovačka), a to je ako se kvalificiraju trećeplasirani iz skupina A, B, C i D. To je malo vjerojatno jer bi to značilo da se Albanija treba kvalificirati s 3 boda i s negativnom gol-razlikom.

7 kombinacija donosi E3 (Irska ili Švedska), a 7 donosi F3 (Austrija, Island, Portugal, Mađarska).

Da bismo mogli dobiti E3, E3 se prvo mora kvalificirati. To znači da ili Švedska mora pobijediti Belgiju, ili Irska mora pobijediti Italiju. Ako se nijedna od te dvije stvari ne dogodi danas (srijeda) u 18h, znat ćemo da nam je praktički jedini mogući protivnik F3.

Ako se dogodi, onda nam suparnici i dalje mogu biti i E3 i F3.

Večeras u 21h će se rasplesti situacija u grupi F. Tamo je sve otvoreno, a sastaju se Portugal (2 boda) i Mađarska (4) te Austrija (1) i Island (2). Navijat ćemo za Portugal kako bi se Portugalci eliminirali iz naše osmine finala, odnosno da ne bi oni bili F3.

Osmina finala

U osmini finala će se, naravno, igrati 8 utakmica. Kod 4 utakmice su stvari jasne jer se skupine križaju na standardan način:
Švicarska (A2) - Poljska (C2)
Engleska (B2) - F2
F1 - E2
Italija (E1) - Španjolska (D2)

betfair bonus 200 eura

To ujedno znači da drugoplasirani iz skupina A, B, C i F neće doživjeti standardnu kaznu za drugoplasirane - da idu na prvoplasiranog - nego će se susresti međusobno.

A2 ima relativno lagan ždrijeb, a B2 (Engleska) ima još više sreće jer će se križati s najslabijom skupinom F i igrati protiv drugoplasiranog iz te skupine.

F1 će biti Portugal, Austrija, Island ili Mađarska. Križat će se s drugim iz poprilično nezgodne skupine E, a to će biti Belgija, Irska ili Švedska.

Prvi iz te skupine E će ići na D2, odnosno Španjolsku.

Četvrtfinale i dalje

U četvrtfinalu će Hrvatska igrati s pobjednikom utakmice A2-C2, Švicarska-Poljska. U polufinalu će Hrvatska igrati s pobjednikom četvrtfinalnog para Wales-A3/C3/D3 - F1-E2. Krug kandidata za polufinale je trenutno Wales, Albanija, Sj.Irska, Turska, Mađarska, Austrija, Portugal, Island, Belgija. Nema dalje - to je sve. Tek u finalu ćemo sresti neku od stvarno jakih reprezentacija.

Danas (22.6.) ističe vrijeme za bonus u Bet-at-home kladionici za nove i postojeće članove u visini od 200 eura. Klikni na banner ispod i pogledaj:

bet at home bonus 200 eura

 

Najbolji trećeplasirani

Četiri najbolja trećeplasirana nastavljaju natjecanje, dok dva idu kući. Evo svih kombinacija.

tablica1

Euro 2016 skupine

Skupina A: Francuska, Švicarska, Rumunjska, Albanija

Skupina B: Engleska, Rusija, Wales, Slovačka

Skupina C: Njemačka, Ukrajina, Poljska, Sj.Irska

Skupina D: Hrvatska, Španjolska, Turska, Češka

Skupina E: Italija, Belgija, Irska, Švedska

Skupina F: Portugal, Austrija, Island, Mađarska

 

Austrija Mađarska prognoza za klađenje Euro 2016

austrija mađarska euro 2016 prognoza tipovi

Austrija Mađarska prognoza za klađenje Euro 2016, tipovi, bonusi

Austrija i Mađarska igraju 14.6. prvu utakmicu grupe F na Euru 2016. Pročitajte našu prognozu za klađenje i dobijte ekskluzivne bonuse s kojima ćete dodatno pojačati dobitak na ovoj utakmici!

Austrija ima sjajnu generaciju koju predvodi David Alaba (Bayern), koji u klubu igra beka pa nije poznat kao kreator, ali zapravo se radi o izvrsnom polivalentnom veznom igraču koji može sve. Naravno, Alabi asistiraju "naši" Arnautović i Januzović, a u napadu je odlični Mark Janko.

betfair bonus 200 eura

Mađarska je slučajno ovdje. Radi se o momčadi koja ne zaslužuje biti na Euru, i tu su samo zbog ovog novog formata u kojem su 24 ekipe umjesto 16. Dobro nam je poznata kvaliteta mađarske reprezentacije, odnosno nedostatak iste, ovdje je jedini dobar igrač Balasz Dszudszak. I, naravno, Gabor Kiraly je na golu. Ostatak nije vrijedan spomena, a Mađari ne samo da nemaju kvalitetne pojedince nego ne mogu ni momčadskim duhom nadoknaditi manjak individualne kvalitete. Loša nogometna ekipa.

Austrija Mađarska prognoza za klađenje

Austrija je favorit po kladionicama, s koeficijentom 1.80 na online kladionicama (Bet-at-Home ima taj najbolji koeficijent), dok je u domaćim kladionicama kvota najviše do 1.85 ali uz 5% manipulativnih troškova i naravno porez na dobitak. Ovdje pogledajte kako izbjeći taj porez.

Sve kvote za klađenje na utakmicu Austrija-Mađarska pogledajte na OddsNavigatoru.

bet at home bonus 200 eura

 

Vraćamo se samoj prognozi utakmice. U svim utakmicama prvog kola smo dosad vidjeli da se teško igra, ima malo golova, ali kad je netko favorit onda je favorit. Vidi se da dobre ekipe dominiraju, a tako će biti i ovdje, i samo je pitanje trenutka kad će Austrija otvoriti rezultat prvim golom. Ali pobjeda nije upitna, a kvota 1.80 je vrlo dobra.

Austrija Mađarska tip

Pobjeda Austrije, igrajte u Bet-at-Home kladionici.

Austrija 1.80 igraj na Bet-at-Home

Nema nikakvog razloga za tipovanje na Mađarsku ili na neriješeno, čak ni na kontrahendikep, a više/manje od 2.5 golova se ne isplati igrati. Austrija 1.80 je najbolja oklada.

Austrija Mađarska klađenje

Isplati se igrati samo u online kladionicama zbog toga što nema poreza. Betfair daje bonus 100% do 200 €, a Bet-at-Home daje bonus 50% do 200 €. Kliknite na linkove i učlanite se, uzmite bonuse i pojačajte svoju igru na Euro 2016.

www.bet-at-home.com

www.betfair.com

Bonus u Bet-at-Home kladionici je i za nove i za postojeće članove i vrijedi do 22.6. odnosno do kraja natjecanja po skupinama, a bonus u Betfair kladionici je samo za nove članove.

Ako vam treba vodič za uplatu na online kladionicu, pročitajte naše članke o tome.

bet at home bonus 200 eura

betfair bonus 200 eura

Hrvatska nastavlja posao protiv Norveške

hrvatska norveska maksimir 2

Četiri su kola kvalifikacija za nama, a Hrvatska je na čelu skupine H s jednakim brojem bodova kao Italija. Hrvatska trenutno ima bolju gol-razliku od Italije za pet golova, a plan je tu razliku i povećati utakmicom protiv Norveške jer Italija ima dosta zahtjevno gostovanje u Bugarskoj.

Tko se već kvalificirao za Euro 2016?

euro 2016Nakon odigranih 6 od 10 kola kvalifikacija već je puno toga jasno i možemo već napraviti pregled reprezentacija koje su se kvalificirale za Euro 2016, kao i pogledati koji nas interesantni ogledi očekuju u rujnu.