betfair bonus 200 eura

bet at home bonus 100 eura

 

austrija mađarska euro 2016 prognoza tipovi

Austrija Mađarska prognoza za klađenje Euro 2016, tipovi, bonusi

Austrija i Mađarska igraju 14.6. prvu utakmicu grupe F na Euru 2016. Pročitajte našu prognozu za klađenje i dobijte ekskluzivne bonuse s kojima ćete dodatno pojačati dobitak na ovoj utakmici!

Austrija ima sjajnu generaciju koju predvodi David Alaba (Bayern), koji u klubu igra beka pa nije poznat kao kreator, ali zapravo se radi o izvrsnom polivalentnom veznom igraču koji može sve. Naravno, Alabi asistiraju "naši" Arnautović i Januzović, a u napadu je odlični Mark Janko.

betfair bonus 200 eura

Mađarska je slučajno ovdje. Radi se o momčadi koja ne zaslužuje biti na Euru, i tu su samo zbog ovog novog formata u kojem su 24 ekipe umjesto 16. Dobro nam je poznata kvaliteta mađarske reprezentacije, odnosno nedostatak iste, ovdje je jedini dobar igrač Balasz Dszudszak. I, naravno, Gabor Kiraly je na golu. Ostatak nije vrijedan spomena, a Mađari ne samo da nemaju kvalitetne pojedince nego ne mogu ni momčadskim duhom nadoknaditi manjak individualne kvalitete. Loša nogometna ekipa.

Austrija Mađarska prognoza za klađenje

Austrija je favorit po kladionicama, s koeficijentom 1.80 na online kladionicama (Bet-at-Home ima taj najbolji koeficijent), dok je u domaćim kladionicama kvota najviše do 1.85 ali uz 5% manipulativnih troškova i naravno porez na dobitak. Ovdje pogledajte kako izbjeći taj porez.

Sve kvote za klađenje na utakmicu Austrija-Mađarska pogledajte na OddsNavigatoru.

bet at home bonus 200 eura

 

Vraćamo se samoj prognozi utakmice. U svim utakmicama prvog kola smo dosad vidjeli da se teško igra, ima malo golova, ali kad je netko favorit onda je favorit. Vidi se da dobre ekipe dominiraju, a tako će biti i ovdje, i samo je pitanje trenutka kad će Austrija otvoriti rezultat prvim golom. Ali pobjeda nije upitna, a kvota 1.80 je vrlo dobra.

Austrija Mađarska tip

Pobjeda Austrije, igrajte u Bet-at-Home kladionici.

Austrija 1.80 igraj na Bet-at-Home

Nema nikakvog razloga za tipovanje na Mađarsku ili na neriješeno, čak ni na kontrahendikep, a više/manje od 2.5 golova se ne isplati igrati. Austrija 1.80 je najbolja oklada.

Austrija Mađarska klađenje

Isplati se igrati samo u online kladionicama zbog toga što nema poreza. Betfair daje bonus 100% do 200 €, a Bet-at-Home daje bonus 50% do 200 €. Kliknite na linkove i učlanite se, uzmite bonuse i pojačajte svoju igru na Euro 2016.

www.bet-at-home.com

www.betfair.com

Bonus u Bet-at-Home kladionici je i za nove i za postojeće članove i vrijedi do 22.6. odnosno do kraja natjecanja po skupinama, a bonus u Betfair kladionici je samo za nove članove.

Ako vam treba vodič za uplatu na online kladionicu, pročitajte naše članke o tome.

bet at home bonus 200 eura

betfair bonus 200 eura