betfair bonus 200 eura

bet at home bonus 100 eura

 

uefa euro 2016 raspored osmine finala

Tko ima najlakši put do finala? Križanje skupina Euro 2016

Na ovom izdanju Europskog prvenstva se stvar zakomplicirala jer su tu 24 ekipe i po prvi put u povijesti Eura u daljnje natjecanje prolaze i četiri najbolje trećeplasirane momčadi. U ovom članku ćemo razjasniti taj cijeli sustav natjecanja i odgovoriti na pitanje tko ima najbolji ždrijeb odnosno najlakši put do finala. Ali prvo ćemo se pozabaviti hrvatskom reprezentacijom.

Članak je ažuriran nakon utakmice Hrvatska-Španjolska 2:1

Hrvatska je pobjedom nad Španjolskom ne samo izbjegla neugodnu Italiju (s kojom igra D2, dakle Španjolska) nego si je potpuno otvorila ždrijeb jer su sve najjače reprezentacije na "mračnoj strani" - Španjolska, Italija, Engleska, Francuska, Njemačka.

betfair bonus 200 eura

Kao D1, Hrvatska će u osmini finala igrati s trećeplasiranim iz skupine B, E ili F. Samo jedna kombinacija donosi B3 (Slovačka), a to je ako se kvalificiraju trećeplasirani iz skupina A, B, C i D. To je malo vjerojatno jer bi to značilo da se Albanija treba kvalificirati s 3 boda i s negativnom gol-razlikom.

7 kombinacija donosi E3 (Irska ili Švedska), a 7 donosi F3 (Austrija, Island, Portugal, Mađarska).

Da bismo mogli dobiti E3, E3 se prvo mora kvalificirati. To znači da ili Švedska mora pobijediti Belgiju, ili Irska mora pobijediti Italiju. Ako se nijedna od te dvije stvari ne dogodi danas (srijeda) u 18h, znat ćemo da nam je praktički jedini mogući protivnik F3.

Ako se dogodi, onda nam suparnici i dalje mogu biti i E3 i F3.

Večeras u 21h će se rasplesti situacija u grupi F. Tamo je sve otvoreno, a sastaju se Portugal (2 boda) i Mađarska (4) te Austrija (1) i Island (2). Navijat ćemo za Portugal kako bi se Portugalci eliminirali iz naše osmine finala, odnosno da ne bi oni bili F3.

Osmina finala

U osmini finala će se, naravno, igrati 8 utakmica. Kod 4 utakmice su stvari jasne jer se skupine križaju na standardan način:
Švicarska (A2) - Poljska (C2)
Engleska (B2) - F2
F1 - E2
Italija (E1) - Španjolska (D2)

betfair bonus 200 eura

To ujedno znači da drugoplasirani iz skupina A, B, C i F neće doživjeti standardnu kaznu za drugoplasirane - da idu na prvoplasiranog - nego će se susresti međusobno.

A2 ima relativno lagan ždrijeb, a B2 (Engleska) ima još više sreće jer će se križati s najslabijom skupinom F i igrati protiv drugoplasiranog iz te skupine.

F1 će biti Portugal, Austrija, Island ili Mađarska. Križat će se s drugim iz poprilično nezgodne skupine E, a to će biti Belgija, Irska ili Švedska.

Prvi iz te skupine E će ići na D2, odnosno Španjolsku.

Četvrtfinale i dalje

U četvrtfinalu će Hrvatska igrati s pobjednikom utakmice A2-C2, Švicarska-Poljska. U polufinalu će Hrvatska igrati s pobjednikom četvrtfinalnog para Wales-A3/C3/D3 - F1-E2. Krug kandidata za polufinale je trenutno Wales, Albanija, Sj.Irska, Turska, Mađarska, Austrija, Portugal, Island, Belgija. Nema dalje - to je sve. Tek u finalu ćemo sresti neku od stvarno jakih reprezentacija.

Danas (22.6.) ističe vrijeme za bonus u Bet-at-home kladionici za nove i postojeće članove u visini od 200 eura. Klikni na banner ispod i pogledaj:

bet at home bonus 200 eura

 

Najbolji trećeplasirani

Četiri najbolja trećeplasirana nastavljaju natjecanje, dok dva idu kući. Evo svih kombinacija.

tablica1

Euro 2016 skupine

Skupina A: Francuska, Švicarska, Rumunjska, Albanija

Skupina B: Engleska, Rusija, Wales, Slovačka

Skupina C: Njemačka, Ukrajina, Poljska, Sj.Irska

Skupina D: Hrvatska, Španjolska, Turska, Češka

Skupina E: Italija, Belgija, Irska, Švedska

Skupina F: Portugal, Austrija, Island, Mađarska