betfair bonus 200 eura

bet at home bonus 100 eura

 

EUROPSKO PRVENSTVO 2016

Tko se sve već kvalificirao za Euro 2016?

euro 2016Nakon odigranih 6 od 10 kola kvalifikacija već je puno toga jasno i možemo već napraviti pregled reprezentacija koje su se kvalificirale za Euro 2016, kao i pogledati koji nas interesantni ogledi očekuju u rujnu.

Francuska se kvalificirala kao domaćin, a vrlo blizu su i Engleska i Slovačka koje jedine imaju 6-0-0 u ovim kvalifikacijama. Engleska još samo čeka matematičku potrvrdu koja će doći 5.9.2015. kad gostuju u San Marinu. Osim toga dočekuju Švicarsku i Estoniju, i u zadnjem kolu gostuju u Litvi. Kvalifikacija na Euro im ne može pobjeći. Slovačka je u težoj grupi sa Španjolskom i Ukrajinom, ali su svejedno odradili posao i mogu pasti čak i na treće mjesto ali bi i tad išli na Euro kao najbolja trećeplasirana reprezentacija. Gostuju u Španjolskoj pa dočekuju Ukrajinu, a u zadnja dva kola dočekuju Bjelorusiju i gostuju u Luksemburgu.

Kladite se na Euro 2016 u WilliamHill kladionici!

Vrlo blizu plasmanu je i Španjolska, koja ima čak 15 bodova, i vjerojatno im neće pobjeći direktna kvalifikacija. Austrija igra sjajne kvalifikacije i s 5-1-0 su na vrhu grupe G, dok je Švedska također u dobroj poziciji, a Rusija u slabijoj pa bi na Euro mogli i kroz playoff.

Grupa A je vrlo neizvjesna. Island trenutno vodi s 15 bodova, Češka je druga s 13, a tu su još i Nizozemska s 10 i Turska s 8. Tu nema lakih utakmica, i bit će vrlo interesantno pratiti rasplet ove skupine.

Grupa B ima zanimljivu situaciju jer Bosna i Hercegovina, makar trenutno peta iza Izraela i Cipra, ima dobru šansu za kvalifikaciju. Gostovanje u Belgiji u rujnu će dati mnoge odgovore. Wales i Belgija su vjerojatno svoje odradili.

Grupa D ima tri kandidata, s tim da je Republika Irska vjerojatno ispala iz svih kombinacija nakon što nisu kod kuće uspjeli pobijediti Škotsku. Ipak, Irska ima još samo jednu jaku utakmicu, protiv Njemačke, a Škotska dočekuje i Poljsku i Njemačku. Ovdje je sve moguće.

Grupa E je ona u kojoj Engleska dominira, a Švicarska je druga s 12 bodova. Slovenija ima 9 i gostuje u Švicarskoj u rujnu, a nakon toga igra tri lagane utakmice. Slovenci bi se mogli kvalificirati i kao drugi u skupini ako u Švicarskoj ostanu neporaženi pa pričekaju njihov kiks. Ako se to i ne dogodi, ići će u playoff.

Grupa F je najslabija, što objašnjava zašto su Rumunjska i Sjeverna Irska trenutno na mjestima koja vode na Euro. Mađarska zaostaje za 2 boda, a u ovoj skupini je jedino pitanje kako će se te tri reprezentacije posložiti.

Grupa G ima dvije reprezentacije koje su navikle sudjelovati na Euru, Švedsku i Rusiju, koje trenutno gledaju u leđa Austriji. I Crna Gora može nešto napraviti jer zaostaje samo tri boda za Rusijom, i mogla bi se provući u playoff.

Grupa H ima favorita u Hrvatskoj, koja je odradila odlične kvalifikacije dosad, a Italija zaostaje dva boda. Norveška i Bugarska se bore za treće mjesto.

Grupa I je skoro riješena, Portugal i Danska su na prva dva mjesta, a Albanija će vjerojatno osvojiti treće i ići u playoff jer ima čak 6 bodova prednosti nad Srbijom i Armenijom, a ima i utakmicu manje. Ključna utakmica bi mogla biti Albanija-Srbija početkom listopada.

Kvalificirani: Francuska
Čeka se samo matematička potvrda: Engleska, Slovačka
Vrlo blizu plasmanu na Euro: Španjolska, Austrija, Wales, Belgija, Rumunjska, S.Irska, Hrvatska, Portugal, Danska