betfair bonus 200 eura

bet at home bonus 100 eura

 

EUROPA LIGA

Sevilla potvrđuje fantastičnu formu

sevilla-valencia-rakiticValencia mora preokrenuti deficit od 0:2 da bi prošla Sevillu i nastupila u finalu Europa lige.

Vjerojatno je sve već gotovo za Valenciju. Kako smo prognozirali, Sevilla će polako i sigurno izboriti svoj nastup u finalu Europa lige makar nisu bili među favoritima za osvajanje naslova, ali nije potrebno biti najbolja momčad, potrebno je samo prolaziti kolo za kolom na bilo koji način. Sevilla to radi maestralno i provlači se kroz kola nokaut faze Europa lige.

Predvođena Ivanom Rakitićem, Sevilla ima sve što je potrebno da prođe u finale i čak i da podigne trofej, a osim toga imaju i opipljivu prednost od dva gola pred ovaj uzvrat s Valencijom. Sada samo moraju odigrati normalnu utakmicu bez grešaka i kupili su si kartu za finale u Torinu. S obzirom da im je protivnik Valencia, momčad koja je ne briljira ove sezone, Sevilla je jednom nogom već u finalu.

Valencia je ovdje samo zbog povoljnog ždrijeba. Prvo su izbacili Ludogorec a zatim preokrenuli 0:3 protiv Basela kako smo i prognozirali da hoće, i evo ih u polufinalu. Ni u skupini im nije bilo teže, igrali su sa Swanseajem, Kubanom i St.Gallenom, momčadima koje nisu među boljima u Europi. Sevilla im je najteži protivnik do sad.

Valencia već ima iskustvo stizanja tog zaostatka od 0:3 protiv Basela i moguće je da će se zbog toga odlučiti da ovdje repriziraju tu uzvratnu utakmicu, odnosno da odigraju jednako kao tad. Ali Sevilla nije Basel, i ako se Valencia otvori i počne igrati ofenzivno to će samo olakšati posao Sevilli. Valencia rijetko izgleda organizirano u obrani, a ako krenu naprijed bit će im još teže igrati kvalitetnu obranu. Zato je naša prva oklada ovdje da Sevilla zabija gol.

Unai Emery je trener koji je superioran svom kolegi iz Valencije, Juanu Antoniju Pizziju, koji se tek privikava na trenerske izazove u europskom nogometu nakon što je radio sjajan posao u San Lorenzu u Argentini. Pizzi osim toga i nema baš s čim raditi, jer je politika transfera u Valenciji vrlo loša i fokusiraju se na jeftine nedokazane igrače ili igrače na posudbi, a to im nije donijelo ništa dobro. Ponavljamo, Valencia je ovdje zbog povoljnog ždrijeba, ali nije u rangu momčadi koje bi trebale igrati polufinale Europa lige.

PREPORUKE ZA KLAĐENJE
Sevilla daje gol Ladbrokes 1.25
Više of 2.5 golova Pinnacle 1.71