betfair bonus 200 eura

bet at home bonus 100 eura

 

13.3. Porto-Napoli

napoli-higuain-benitez-insignePorto je tradicionalno jak u Europa ligi, ali mučio se s Eintrachtom kao favorit u obadvije utakmice (1.50 kod kuće i 1.80 u gostima), i s 2:2 i 3:3, s golom za prolaz u 86. minuti uzvratne utakmice, su se plasirali u ovu fazu natjecanja.

Momčad na papiru izgleda zastrašujuće, s odličnim mladim obrambenim igračima Mangalom, Alexom Sandrom i Danilom, zatim Quaresmom u veznom redu i Jacksonom Martinezom u napadu, ali problemi su očiti i momčad nije dobro posložena. Zato je trener Paulo Fonseca nakon 9 mjeseci u klubu dobio otkaz prije tjedan dana, a zamijenio ga je privremeni trener Luis Castro. Fonseca nije imao iskustva s igračima ove klase (posao je dobio zbog uspjeha s Pacos Ferreirom), a Luis Castro je skoro cijelu karijeru u Portu kao trener rezervnih momčadi, bez velikih uspjeha.

To je dosta nezgodna situacija za Portugalce jer s druge strane je Rafa Benitez, odličan trener koji u rukama ima moćnu momčad s igračima kao što su Marek Hamšik, Lorenzo Insigne i Gonzalo Higuain. Napoliju ove sezone gostovanja ne predstavljaju problem, jednako su jaki u gostima kao i kod kuće, a moglo bi se reći da na gostovanjima čak i izgledaju bolje jer njihov stil igre kao da je osmišljen za stvaranje problema domaćinima. Napoli još nije na tom rangu da se može u svakoj utakmici smatrati favoritom i da odlučno ide do pobjede, ali uvijek su tu negdje i imaju se pravo nadati pobjedi gdje god gostovali.

Zato je prednost, bar kad se radi o klađenju, na strani Napolija. S obzirom da procjenjujemo da Napoli ima nešto bolju šansu za dobar rezultat u ovoj utakmici, a koeficijent na Porto je 2.30 dok se za Napoli dobiva 3.57, razumnije je uplatiti na Napoli. Porto će voditi igru kao što to uvijek i rade, ali Napoli može zabiti gol bilo kad.

PREPORUKE ZA KLAĐENJE
Pobjeda Napolija Pinnacle 3.57
Oba daju gol William Hill 1.91