betfair bonus 200 eura

bet at home bonus 100 eura

 

20.3. Betis-Sevilla

pedro-proencaSeviljski derbi dugo nije imao ovakav značaj, Betis i Sevilla se bore za četvrtfinale Europa lige, a Betis ima prednost od 0:2 ostvarenu na gostovanju u prvoj utakmici.

Sevilla kao da je tu igrala na sigurno i očekivala da će pobjeda doći sama od sebe, nisu se bacili na glavu i nisu iskoristili čak 70% posjeda lopte i 17 šuteva na gol u toj utakmici. Na kraju, usprkos velikoj dominaciji Seville i jedan i drugi klub su imali 4 šuta u okvir gola, a Betis je dva od svoja četiri iskoristio.

Sad Sevilla više nema što čekati, mora krenuti po pobjedu. Sevillu rijetko viđamo u otvorenom izdanju, a ovdje bi upravo tako trebali izgledati, i Betisu se ne piše dobro. Sevilli nedostaje zadnjih veznih, inače igraju s dva a za ovu utakmicu nemaju na raspolaganju nijednog. Pitanje je kako će Unai Emery riješiti ovaj problem, možda s izrazito napadačkom postavom. U svakom slučaju, ovo neće biti normalna nogometna utakmica. Sevilla će jurnuti po stizanje zaostatka a Betis će opet čekati svoju šansu iz kontranapada.

U prvom susretu je bilo 6 žutih kartona (Sevilla 2 : Betis 4), a ovdje će tenzije biti još veće. I kladionice su to prepoznale pa nude nevjerojatno nizak koeficijent za crveni karton (2.20) i jako visok da nema crvenih kartona (1.61, standardni koeficijent je 1.05-1.15). Ulog u ovoj utakmici je velik - možda čak toliko velik da igrači znaju što znači dobiti crveni karton i ostaviti momčad na cjedilu. A i treneri su ih sigurno upozorili upravo na ovu mogućnost. Svaki normalan trener bi prije ovog derbija rekao igračima da mogu učiniti sve, ali da crveni karton ne smiju dobiti. Bit će i mijenjanja igrača koji dobiju žute kartone.

Portugalski sudac Pedro Proença je jedan od najboljih na svijetu, i ne spada među suce koji olako potežu crvene kartone (0.16 po utakmici). Puno više voli sjeckati igru, i eventualno udijeliti žuti karton ako mu je autoritet ugrožen, čime ne dozvoljava tenzijama da se razviju. I on se pripremio za ovu utakmicu i vjerojatno će mu glavno biti upravo da utakmicu primiri kako ne bi morao dati nekome crveni karton. Veliki zadatak je pred njim, i pripremio se maksimalno.

Ne isplati se igrati na pobjedu Seville jer ni u jednom derbiju ne bi trebalo uzimati koeficijent 2.00, ali je zato koeficijent na prolaz Seville privlačan. Možda stvarno uspiju proći. Kvalitetniji su, a vidjet ćemo kako će se utakmica razvijati. Glavna oklada nam je da nema crvenih kartona.

PREPORUKE ZA KLAĐENJE
Nema crvenih kartona u utakmici William Hill 1.61
Betis dobiva više od 4 kartona Ladbrokes 3.40
Više od 2.5 golova Betfair 1.80
Sevilla prolazi u četvrtfinale 4.73 Pinnacle