betfair bonus 200 eura

bet at home bonus 100 eura

 

20.3. Napoli-Porto

porto-napoli-1-0Napoli ima težak zadatak protiv Porta, na svom stadionu moraju stići prednost iz prve utakmice od 0:1 da bi se kvalificirali u četvrtfinale Europa lige.

Rafael Benitez je specijalist za kup natjecanja, što je tijekom karijere puno puta pokazao, a zadnji put prije mjesec dana kad je Napoli pobjedom od 3:0 na svom stadionu nadoknadio 3:2 za Romu iz prve utakmice polufinala talijanskog kupa i kvalificirao se u finale, gdje će igrati protiv Fiorentine početkom svibnja.

Napoli ima solidnu momčad s nekoliko sjajnih pojedinaca u napadačkoj liniji, a makar se znaju mučiti u "normalnim" utakmicama, kao protiv Torina u prošlom kolu Serie A (0:1 za Napoli), pod Benitezom su postali specijalisti za kup natjecanja. Makar to nisu pokazali u prvoj utakmici u Portu, u ovoj bi mogli.

U prvoj utakmici Porto je bio malo bolji i zaslužio je pobjedu, a od Napolija nismo vidjeli ono što smo očekivali, nisu se uspjeli nametnuti i preseliti igru u Portovu zadnju trećinu. Ovdje će taj zadatak biti nešto malo lakši - makar je Portova obrana odlična i Napoli će se morati naraditi za pobjedu ovdje će im ipak biti lakše voditi igru jer su na svom stadionu.

Ovo su dvije izjednačene momčadi, i obje su vrlo dobre u kupovima, ali blagu prednost dajemo Napoliju iz razloga što ne vjerujemo da dvaput mogu odigrati slabu utakmicu. Nisu opravdali naše povjerenje već u prvoj utakmici jer očito još nisu momčad koja može dominirati na gostovanjima po Europi, a vidimo i da se i na gostovanju u Torinu muče. Ove dvije momčadi dijele nijanse, ali prevagu na stranu Napolija bi mogao dati domaći teren. Oklada na Napoli nije baš nagrađena velikim koeficijentom, ali prolaz Napolija je.

PREPORUKE ZA KLAĐENJE
Pobjeda Napolija Pinnacle 1.93
Napoli prolazi u četvrtfinale Pinnacle 2.67
Oba daju gol 10Bet 1.87
Više od 2.5 golova Betfair 2.01