betfair bonus 200 eura

bet at home bonus 100 eura

 

Nezaustavljivi Andre-Pierre Gignac

om-marseille-andre-pierre-gignacOlympique Marseille je u seriji od pet pobjeda i zabijiaju golove kako i kad žele, pogotovo Andre-Pierre Gignac (na slici), koji je već zabio osam golova i najbolji je strijelac u cijeloj Europi u ovom trenutku. St.Etienne je ukrao bod Bordeauxu u četvrtak, mogu li isto učiniti Marseilleu u nedjelju?

Francuska: St.Etienne kroji tablicu

st-etienne-mevlut-erdincDok čekamo da PSG napokon počne pobjeđivati umjesto remizirati, Marseille je iskoristio situaciju i prvi je na tablici s četiri pobjede zaredom. Bordeaux također ima 13 bodova, vratili su se pobjedom nad Evianom. St.Etienne igra protiv oba kluba ovaj tjedan.

Francuska: Monaco ide prema ispadanju?

monaco-jeremy-toulalan

5kolo

Nakon odlaska Radamela Falcaa, AS Monaco je sada bez sve tri glavne zvijezde iz prošle sezone koju su završili na drugom mjestu u Ligue 1. Ni James Rodriguez ni trener Claudio Ranieri više nisu ovdje.

Francuska: Bordeaux traži reakciju

bordeaux-diego-rolanBordeauxu je išlo dobro i bili su prvi na tablici, ali zatim su odigrali dvije razočaravajuće utakmice i sada su treći. Potrebna im je pozitivna reakcija, a srećom, u goste im dolazi Evian pa momčad Willya Sagnola ima dobre šanse za pobjedu.

Francuska Ligue 1, prognoza 3. kola

leonardo-jardim-monacoU francuskoj ligi se već dogodilo dosta iznenađenja u utakmicama prva dva kola, a najveća priča je Monaco koji je na dnu tablice bez boda otkad je Fernando Jardim (na slici) zamijenio trenera Claudija Ranierija.