betfair bonus 200 eura

bet at home bonus 100 eura

 

5.3.14. Rumunjska-Argentina

lionel-messi-argentina-2014BUKUREŠT - Argentina će odigrati tri prijateljske utakmice prije Svjetskog prvenstva, i to sve tri protiv slabih reprezentacija. Prva je na redu Rumunjska u gostima (vremenska razlika i putovanje za Argentince), a zatim se Argentinci vraćaju kući i igraju protiv Trinidada i Tobaga i zatim protiv Slovenije.

5.3.14. Španjolska-Italija

iniesta-protiv-italijeMADRID - Prava je šteta što se ova utakmica igra u Španjolskoj, a ne u Italiji, jer bi koeficijent na Furiju bio puno bolji. Španjolska je čisti favorit i pitanje je jedino kakav će otpor Italija pružiti. U skupini Eura 2012 su mogli, u sjajnoj utakmici bilo je 1:1, ali u finalu Eura su deklasirani s 4:0.

5.3.14. Francuska-Nizozemska

francuska-benzema-slaviPARIZ - Ovo je dvoboj dviju reprezentacija koje su izgubile svoj put. I Francuska i Nizozemska u ovoj utakmici imaju cilj pobijediti vrlo jakog suparnika i time ekspresno riješiti sve nagomilane probleme.

5.3.14. Kolumbija-Tunis

kolumbija-james-rodriguezBARCELONA - Ova utakmica je za mnoge veliki zicer na kladionici, jaka Kolumbija protiv slabog Tunisa, jedna od onih utakmica gdje veliki favorit dovede protivnika kojeg može i mora pobijediti da bi nastavio s pripremama.

5.3.14. Engleska-Danska

jack-wilshere-engleskaLONDON - Engleski izbornik Roy Hodgson će vjerojatno izostaviti velika imena s popisa od 23 igrača za Svjetsko prvenstvo, o čemu mora odlučiti do 2. lipnja (sve popise igrača ćete moći pročitati na Oklade.net).