betfair bonus 200 eura

bet at home bonus 100 eura

 

MEĐUNARODNI NOGOMET

Francuska-Nizozemska: Dvoboj nesigurnih velikana

francuska-benzema-slaviPARIZ - Ovo je dvoboj dviju reprezentacija koje su izgubile svoj put. I Francuska i Nizozemska u ovoj utakmici imaju cilj pobijediti vrlo jakog suparnika i time ekspresno riješiti sve nagomilane probleme.

Francuzi su se napunili samopouzdanjem s pobjedama 6:0 protiv Australije i zatim 3:0 protiv Finske, a onda su u Ukrajini doživjeli veliki šok i glatko izgubili 2:0. Vjerojatno još ni sami ne znaju kako su u uzvratu pobijedili 3:0 i kvalificirali se na Svjetsko prvenstvo. To im je bila i zadnja utakmica prije ove, a sve četiri prijateljske utakmice će Francuzi odigrati na domaćem terenu (Nizozemska, Norveška, Paragvaj, Jamajka) prije nego što zaigraju u poprilično laganoj skupini sa Hondurasom, Švicarskom i Ekvadorom.

U ovoj utakmici se Francuzi ne pripremaju za skupinu nego za nokaut fazu i za velike stvari, i zato je nužna pobjeda. Svi najvažniji igrači su na okupu ali to u zadnje vrijeme nikad nije bilo dovoljno, i Didier Deschamps ima zadatak pokrenuti ovu momčad.

Nizozemska se još nije oporavila od šoka na Euru 2012 kad su natjecanje završili kao zadnji u skupini, s tri poraza. Bio je to jasan signal da njihov napadački i neobavezni stil nogometa više ne funkcionira, ali nisu ništa mijenjali, nastavili su još jače. U kvalifikacijama za Brazil, u skupini s ne tako slabima Rumunjskom, Mađarskom, Turskom i Estonijom zabijali su 3.4 golova po utakmici. Od standardnih igrača, nedostaje jedino ozlijeđeni Rafael Van Der Vaart.

Ovo će biti duel defanzivne Francuske koja pokušava pobijediti bez primljenog gola, a ni remi im nije mrzak, i Nizozemske koja pokušava zabiti gol više. Ili dva-tri gola više, za svaki slučaj. Nizozemci imaju problema u napadu kad ne igraju protiv neke prosječne reprezentacije, a francuska obrana je među najjačima. Teško je zamisliti kako bi Nizozemci mogli razmontirati čvrstu francusku obranu, vidjeli smo koliko se znaju mučiti.

Zato je Francuska, po nama, jasni favorit u ovom duelu, a tri oklade koje preporučamo su sve vezane uz pobjedu Francuske koja je nagrađena dosta dobrim koeficijentom. Naravno, ovo je utakmica dvije kvalitetne reprezentacije i sve je moguće, čak i da Nizozemska pobijedi 0:4, ali smatramo da Francuzi imaju prednost.

Utakmica je na rasporedu u srijedu, 5. ožujka u 21:00.

PREPORUKE ZA KLAĐENJE:
Pobjeda Francuske, 2.30, Ladbrokes
Francuska AH 0 (ulog se vraća ako je neriješeno), 1.66, Ladbrokes
Francuska pobjeđuje bez primljenog gola, 3.80, Ladbrokes