betfair bonus 200 eura

bet at home bonus 100 eura

 

MEĐUNARODNI NOGOMET

Engleska-Danska: Hodgson isprobava mlade igrače

jack-wilshere-engleskaLONDON - Engleski izbornik Roy Hodgson će vjerojatno izostaviti velika imena s popisa od 23 igrača za Svjetsko prvenstvo, o čemu mora odlučiti do 2. lipnja (sve popise igrača ćete moći pročitati na Oklade.net).

Ova pripremna utakmica protiv Danske na Wembleyu nema za svrhu uigravanje nego isprobavanje igrače i kristaliziranje popisa igrača koji će ići u Brazil. Za Dansku su pozvana sva velika imena (osim Johna Terrya, koji je završio reprezentativnu karijeru), ali može se očekivati da će u prvom planu biti mlađi igrači i da će Hodgson isprobati što veći broj njih.

A to je dobro za Englesku. U njihovom slučaju, mladi igrači su rješenje problema neinventivnosti s kojom se Engleska suočava na međunarodnoj sceni, gdje njihov stil nogometa ne funkcionira. Jack Wilshere (na slici) je puno važniji za Englesku u ovom trenutku nego Lampard i Gerrard, koji igraju odlično ali ne razigravaju na takav način. Na žalost po Englesku, Theo Walcott je još ozlijeđen.

Danskoj je pobjegla kvalifikacija za Brazil jer su bili najgori drugoplasirani (u grupi s Italijom) pa nisu išli u dodatne kvalifikacije. Na Euru 2012 su bili odgovorni za veliko iznenađenje pobjedom 1:0 protiv Nizozemske u prvom kolu, ali od tada nisu imali sličnih ostvarenja, osim što su remizirali s Italijom kod kuće 2:2 u kvalifikacijama. Reprezentacija im izgleda oslabljeno za ovu utakmicu, pogotovo u veznom redu, na popisu se nisu našli Dennis Rommedahl, Lasse Schone i Christian Eriksen.

Utakmice između Engleske i Danske su uvijek teške, s time da Engleska uglavnom pobjeđuje, a prednost im je ta što Danska koristi sličan stil igre, što je voda na mlin Englezima. Ipak, koeficijent na Englesku od 1.60 do 1.67 je premali i ne isplati se. Ako baš hoćete to igrati, najbolji koeficijent na Englesku daje Ladbrokes, 1.67.

Utakmica je na rasporedu u srijedu, 5. ožujka u 21:00.

PREPORUKE ZA KLAĐENJE:
Više od 2.5 golova, Pinnacle Sports, 2.17
Engleska ima više kornera u 2. poluvremenu, William Hill, 1.50
4 do 6 kartona u utakmici, William Hill, 11.00
Više od 6 kartona u utakmici, William Hill, 16.00