betfair bonus 200 eura

bet at home bonus 100 eura

 

8.3. Hannover-Bayer L.

stefan-kiessling-bayer-leverkusenHannover je u problemima, njihov mladi trener Tayfun Korkut koji je na klupi od 1.1. je proizveo pozitivan šok u prva dva nastupa, ali u četiri sljedeće utakmice Hannover zabija samo jedan gol i osvaja jedan bod - kod Augsburga.

Kao prosječna momčad koja mora igrati iznad svojih mogućnosti da bi ostvarivala rezultate, Hannover treba dobrog trenera, a Korkut to nije, ili bar nije zasad. Može se očekivati da Hannover nastavi s lošim predstavama.

Nije bolje ni u Bayeru. Nepredvidljivi su i gube kao favoriti kod kuće, tu i tamo pobijede u gostima kad ne bi trebali, a nije ih stabilizirala ni 4-3-2-1 formacija koja bi trebala za rezultat imati puno remija. Bayer ima samo jedan u sezoni. Ili gube ili pobjeđuju, a trenutno su u seriji od tri poraza i ako tako nastave uskoro će im pobjeći treće mjesto na tablici koje drže s 2 boda prednosti ispred Schalkea i 2 boda zaostatka za Dortmundom.

Teška utakmica za prognoziranje, obje momčadi su u problemima, a Bayer ima kvalitetnije pojedince koji mogu riješiti utakmicu. Unatoč malom broju neriješenih rezultata Bayera, upravo je remi ovdje najizglednija opcija. Mišljenja smo da ako Bayer i pobijedi, da će to biti s točnim rezultatom 0:1, što daje puno bolji koeficijent nego samo igranje na pobjedu gostiju. Pokušavamo nekako izbjeći koeficijent 2.40 na Bayer i dobiti ili bolju okladu (azijskim hendikepom 0 koji vraća ulog ako bude neriješeno) ili bolji koeficijent.

PREPORUKE ZA KLAĐENJE
Bayer AH 0 (ulog se vraća u slučaju remija), Coral 1.73
Pobjeda Bayera bez primljenog gola, Betway 4.50
Točan rezultat 0:1, Ladbrokes 11.00