osvojidresOtvori novi račun na Bet at home kladionici i osvoji dres Bayerna 2014/15 ili jednu od 12 ostalih nagrada! Da bi sudjelovao, moraš biti novi član Bet at home kladionice koji se između 1.3. i 1.5.2015. učlanio preko linka na Oklade.net. Recimo, preko ovoga: REGISTRIRAJ SE NA BET AT HOME KLADIONICU

Nakon registracije uplati najmanje 50 € na svoj račun i prijavi se na nagradnu igru putem kontakt formulara na ovoj stranici. I onda čekaj! Nagradno izvlačenje će se održati 1.5.2015., a sljedeći dan će svi sudionici biti obaviješteni o rezultatima.


GLAVNA NAGRADA
Dres Bayerna 2014/15
(domaći ili gostujući; veličina S, M, L ili XL)

2x DRUGA NAGRADA
2 x Teniska majica dugih rukava Bet-at-home
(oba dobitnika dobivaju i Bet at home t-majicu i USB stick)

10x PROMO PAKET
10 x Bet at home poker karte, USB stick i t-majica

Otvori novi račun na Bet at home OVDJE.
Nakon toga uplati najmanje 50 € na svoj račun jednom od sljedećih metoda:


UPLATA PAYSAFECARDOM

Tisak, Plodine i Petrol prodaju Paysafecard bonove. Pronađi najbližu lokaciju gdje možeš kupiti svoj Paysafecard bon OVDJE.

Kupi svoj bon od 50, 100, 200 ili 500 kn. Točno koliko platiš, toliko novca imaš na bonu.

Na svom Bet at home računu klikni na "Uplatite sada" i odaberi Paysafecard. Nema naknade na uplatu, a novac će se odmah naći na tvom računu. Uplata je u eurima. Ovoliko možeš uplatiti u eurima za različite bonove:

Tablica uplate na Bet at home Paysafecardom
Paysafecard bon Uplata u eurima Bonus 50% Igraš za:
50 kuna €6.26 €3.13 €9.39
100 kuna €12.52 €6.26 €18.78
200 kuna €25.05 €12.52 €37.57
500 kuna €62.61 €31.30 €93.91

 

Prilikom uplate u kućicu "Upiši bonus kod" unesi riječ FIRST da bi dobio 50% bonusa na svoju prvu uplatu. Znači, za bon od 500 kn dobivaš €93.91 na svom računu, već danas se možeš kladiti bez poreza, i imaš šansu za osvojiti dres Bayerna! UČLANI SE U BET AT HOME OVDJE

Isplata novca s Bet at home kladionice će se u slučaju direktne uplate Paysafecardom vršiti na bankovni račun.

UPLATA DEBITNOM ILI KREDITNOM KARTICOM

Na Bet at home možeš uplatiti direktno svojom Visa, MasterCard ili Diners karticom. Provizija je 2%, a minimalna uplata €10.

Isplata se prima na istu karticu s kojom se izvršila uplata, a ako se radi o kartici koja ne prima isplate, isplata će se vršiti na bankovni račun.

Većina debitnih (Visa i Mastercard) kartica se može koristiti za uplatu na online kladionicu, a to ovisi samo o banci koja je izdala karticu.

UPLATA SKRILLOM

Skrill je online novčanik koji članovima izdaje i plastičnu Mastercard karticu, što omogućava podizanje novca na bankomatu. Uplate i isplate na kladionicu su besplatne i trenutačne.

Skrill račun možeš nadopuniti Paysafecard bonom - pročitaj uputstva na hrvatskom na stranici Paysafecarda OVDJE. Provizija na nadopunjavanje Skrill računa karticom je 1.9%. Prihvaćene su American Express, Diners, Visa i MasterCard kartice. Može se uplatiti samo karticom koja je prethodno verificirana.

Preporučamo korištenje Paysafecarda za nadopunjavanje Skrill računa.

Prijava na nagradnu igru
Ispuni ovaj formular da bi se prijavio na nagradnu igru. Prijava je važeća ako si otvorio novi račun na Bet-at-home kladionici i uplatio 50 € na taj račun.

Registracija na kladionicu mora biti izvršena s jednog od linkova na Oklade.net da bi prijava na nagradnu igru bila važeća. KLIKNI OVDJE ZA REGISTRACIJU

Novac kojeg uplatiš na kladionicu je tvoj novac, a dobit ćeš i 50% bonusa na uplatu ako upišeš bonus kod FIRST.

Ako trebaš pomoć pri uplati ili želiš pojašnjenje oko pravila natjecanja, javi nam se preko live chata u donjem desnom kutu ove stranice!


Izvlačenje dobitnika će obaviti Bet at home 1.5.2015., a popis pobjednika će biti objavljen 2.5.2015. na ovoj stranici. Svi sudionici će biti emailom obaviješteni o rezultatima izvlačenja, a nagrade će biti isporučene unutar 14 dana od završetka nagradne igre. Dres će biti isporučen unutar 30 dana.

Sudjelovanje u nagradnoj igri nije dozvoljeno djelatnicima i poslovnim suradnicima Oklade.net kao ni članovima njihovih kućanstava.

Sudjelovanje je dozvoljeno igračima iz sljedećih država: Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Srbija.