betfair bonus 200 eura

bet at home bonus 100 eura

 

REZULTATI UŽIVO

Naši rezultati uživo su vrlo pregledni i omogućavaju da pratite promjene u puno različitih utakmica i sportova u jednom trenutku. Tu su nogomet, tenis, košarka, hokej na ledu, američki nogomet, bejzbol i rukomet, sve na jednom mjestu. Nema potrebe za osvježavanjem stranice, rezultati uživo se obnavljaju vrlo brzo, uglavnom za manje od tri sekunde bez obzira u kojem dijelu svijeta se utakmica odvija. Na dlanu imate sve sportove i sva natjecanja.

Ovo nije obična konzola za rezultate uživo, već ima namjenu klađenja na rezultate uživo. Ako pratite rezultate samo zato jer vas interesira jedan ili više rezultata odmah je na raspolaganju i informacija o koeficijentu na tu utakmicu pa možete razmisliti o okladi. Ili, možete koristiti ovu konzolu baš za klađenje, prateći promjene u rezultatima i koeficijentima na desecima utakmica. U ovom slučaju koeficijenti nisu samo informativne prirode, nego ovo za vas postaje moćna konzola za klađenje na rezultate uživo.

KAKO SE KLADITI NA REZULTATE UŽIVO

Naši rezultati uživo su vrlo pregledni i omogućavaju da pratite promjene u puno različitih utakmica i sportova u jednom trenutku. Koeficijenti za klađenje uživo su prikazani u realnom vremenu ako je utakmica u ponudi Unibet kladionice, a jednim klikom ćete biti prebačeni na uplaćivanje oklade u Unibet kladionici. Ako niste još član prvo ćete se morati registrirati i ulogirati.

Na ovoj stranici su prikazani samo osnovni koeficijenti. Nakon što odaberete svog favorita, u Unibet kladionici ćete vidjeti i sve ostale koeficijente na tu utakmicu, npr. zbroj golova. Na ovoj stranici pratite promjene u utakmicama i vidite osnovnu ponudu koeficijenata, a već unaprijed onda možete odlučiti o nekoj drugoj okladi i uplatiti ju u Unibetu.

U Unibetu ćete imati na raspolaganju i besplatan TV prijenos puno raznih sportskih događanja, a tamo je i samostalna konzola uživo koju možete odabrati koristiti umjesto ove. Na vama je da odlučite koja je preglednija i s kojom možete ostvariti bolji profit na klađenju uživo.

ZAŠTO JE KLAĐENJE NA REZULTATE UŽIVO DOBAR NAČIN KLAĐENJA

Igrač koji se kladi samo prije početka utakmice se jako ograničava u rasponu oklada koje može uplatiti, koeficijenti su fiksni i nepromjenjivi, i najvažnije od svega - igrač nema informaciju o tome kako utakmica izgleda. Klađenje prije utakmice je stoga klađenje naslijepo, a igrači koji se klade uživo mogu vidjeti kako se utakmica razvija i koji je protivnik u boljoj formi.

Klađenje na rezultate uživo je poseban oblik klađenja kod kojeg nas ne interesira stvarno gledanje utakmice, nego samo promjene u rezultatu i želimo iskorištavati promjene koeficijenata. Na primjer, utakmica traje već 15 minuta i nema golova pa ćemo uplatiti na domaćina koji je od početka bio naš favorit, ali za povećan koeficijent.

Za razliku od klađenja uživo (uz TV prijenos) koje se može raditi na maksimalno dvije utakmice istodobno, klađenje na rezultate uživo se može raditi na nekoliko desetaka utakmica istovremeno. To povećava raspon mogućih oklada, jer dok smo u klađenju uživo osuđeni na tu jednu utakmicu pa proučavamo tko će pobijediti, u klađenju na rezultate uživo imamo puno veći izbor dobrih oklada. Netko će možda uvijek igrati na velikog favorita koji kod kuće gubi 0:1 i stiže rezultat.

rezultati-uzivo-postave-jedanaestorkeREZULTATI UŽIVO NOGOMET

Naši rezultati uživo za nogomet pokrivaju sve nogometne lige, a sami rezultati se obnavljaju automatski bez osvježavanja stranice. Provjerite, već sekundu-dvije nakon postignutog gola rezultat uživo se mijenja.

U izborniku gore lijevo birate sve utakmice danas, samo one koje još nisu počele, samo one koje se trenutno igraju ili samo one koje su već završene. Klikom na naziv lige smanjujete cijelu tu ligu da vam ne smeta ako za nju niste zainteresirani.

Klikom na rezultat otvarate novi prozorčić koji će, ovisno o ligi, dati više informacija o utakmici. Za najbolje lige i natjecanja vidjet ćete sve glavne događaje u utakmici (golovi, žuti kartoni, crveni kartoni, zamjene), a za golove ćete vidjeti i asistenta, što je vrlo zanimljivo. Kliknete li na "Lineup" vidjet ćete postave momčadi kao na slici desno. To su stvarne postave igrača koji igraju u utakmici, a ne najavljene postave. Na postavama vidite i izmjene koje su napravljene tijekom utakmice.

Najbolje od svega je što možete vidjeti najavljene postave momčadi prije nego što utakmica počne. Nađite utakmicu iz jake nogometne lige i kliknite na znak "-" gdje treba biti rezultat. Kliknite na "Lineups" i vidjet ćete najavljene formacije i jedanestorke momčadi.

Isto tako, ako vam trebaju svi podaci o toj utakmici nakon što je završena, sve imate na raspolaganju. I početne postave i zamjene i sve događaje tijekom utakmice.

Ako je utakmica u ponudi za klađenje uživo na Unibet kladionici, bit će prikazani i aktualni koeficijenti. Ako još niste član Unibet kladionice bit ćete preusmjereni na registracijski upitnik. Ako ste već član i ako ste ulogirani, bit ćete odmah preusmjereni na željenu okladu kako biste što prije mogli uplatiti.

Klikom na ikonu H2H s desne strane možete provjeriti formu momčadi. Bit će prikazano zadnjih 10 utakmica svake momčadi i zadnjih 10 međusobnih susreta. Također možete vidjeti i statistiku za više/manje golova i hendikep, a obratite pažnju na to koji je broj odabran. Vidjet ćete i poziciju na tablici, tablicu forme u zadnjih 3 ili 6 utakmica, i kartone i golove. Statistika s lijeve strane se odnosi na domaćina, a statistika s desne strane na gosta.

REZULTATI UŽIVO TENIS

Naši rezultati uživo za tenis pokrivaju sve turnire, a sami rezultati se obnavljaju automatski bez osvježavanja stranice. Provjerite, već sekundu-dvije nakon osvojenog boda rezultat uživo se mijenja.

U izborniku gore lijevo birate sve mečeve danas, samo one koji još nisu počeli, samo one koji se trenutno igraju ili samo one koji su već završeni. Klikom na naziv turnira smanjujete cijeli taj turnir da vam ne smeta ako za njega niste zainteresirani. Svi turniri su na jednoj stranici: muški, ženski, parovi i miješani parovi.

Kod imena tenisača loptica označava onoga tko je trenutno na servisu. Prvi dio rezultata je rezerviran za rezultat u tom gemu, što je dostupno za većinu mečeva. Nakon toga je rezultat po setovima, od prvog do petog, a skroz desno je rezultat u setovima.

Klikom na ikonu H2H možete vidjeti zadnjih 10 mečeva svakog tenisača i zadnjih 10 međusobnih ogleda. Najvažnija statistika je na dnu, rezultati svakog tenisača u zadnjih 5 godina po podlogama i po kontinentima. Statistika lijevo se odnosi na prvog tenisača, a statistika desno za drugog.

Ako je meč u ponudi za klađenje uživo na Unibet kladionici, bit će prikazani i aktualni koeficijenti. Ako još niste član Unibet kladionice bit ćete preusmjereni na registracijski upitnik. Ako ste već član i ako ste ulogirani, bit ćete odmah preusmjereni na željenu okladu kako biste što prije mogli uplatiti.

REZULTATI UŽIVO KOŠARKA

Naši rezultati uživo za košarku pokrivaju sva natjecanja, a sami rezultati se obnavljaju automatski bez osvježavanja stranice. Provjerite, već sekundu-dvije nakon postignutog koša rezultat uživo se mijenja.

U izborniku gore lijevo birate sve utakmice danas, samo one koje još nisu počele, samo one koje se trenutno igraju ili samo one koje su već završene. Klikom na naziv lige smanjujete cijelu tu ligu da vam ne smeta ako za nju niste zainteresirani.