betfair bonus 200 eura

bet at home bonus 100 eura

 

29.3. Athletic Bilbao-Atletico Madrid

athletic-bilbao-getafe-1-0Athetic Bilbao je ponovo jak, i njihov stadion je ponovo neosvojiva tvrđava. Odavde je pobjedu odnio samo Espanyol, što više spada u red statističkih grešaka, a Barcelona je izgubila 1:0 dok je Real Madrid zadržan na 1:1.

Važno je i primijetiti da je Athletic u svakoj dosadašnjoj domaćoj utakmici postigao bar jedan zgoditak. Na to može računati i Atletico Madrid unatoč svojoj čvrstoj obrani.

Može se slobodno reći da Atletico na ovoj utakmici dobiva ili gubi naslov prvaka. Atletico je vrlo dobar na gostovanjima, i makar su sva tri poraza u ovoj sezoni upisali upravo na gostujućim travnjacima, i dalje su druga najbolja gostujuća momčad lige. Atletico na gostovanjima puno teže postiže golove, stvarno se muče, a u Bilbau će im vjerojatno trebati najmanje dva gola da ostvare pobjedu.

Makar je Atletico kandidat za naslov prvaka, dojam je da nemaju iskustva i čvrstine da rutinski odrade finiš sezone. Do prve pozicije na tablici su dogurali dobrim rezultatima protiv "malih" i iznenađujuće dobrim rezultatima u derbijima s Realom i Barcelonom (pobjeda i dva remija, u Barceloni još nisu igrali). Ipak, mislimo da svoju trenutnu prvu poziciju na tablici neće dugo zadržati jer ostvaruju te svoje rezultate s premalom marginom da bismo vjerovali da mogu pobjeđivati u seriji bez ijednog kiksa. Kao da su prečesto na granici neriješenog rezultata ali ipak nekako izvuku utakmicu. Ne vjerujemo da će ostvariti pobjedu u Bilbau.

PREPORUKE ZA KLAĐENJE
Neriješeno Ladbrokes 3.30
Oba daju gol Coral 2.00