betfair bonus 200 eura

bet at home bonus 100 eura

 

29.3. Espanyol-Barcelona

espanyol-stadionBarcelona ima otvoren put do naslova prvaka, moraju "samo" pobijediti sve do kraja i u zadnjem kolu osvojiti naslov kod kuće protiv Atletico Madrida, za što bi im mogao biti dovoljan i remi ako Atletico negdje posrne.

Barcelona u pravilu ne posustaje u ovakvim utakmicama, upisali su poraz u Valladolidu koji ih je unazadio, ali sada je raspoloženje puno drugačije i Barcelona je svjesna da mora raditi seriju pobjeda da osvoji naslov. Tu rijetko griješe, nisu od onih klubova koji takav pritisak ne mogu podnijeti, nego baš u tome uživaju.

Gradski rival Espanyol je nešto bolji nego proteklih sezona, ako se tako može nazvati pozicija u sredini ljestvice i uglavnom minimalni porazi od najjača tri kluba u Španjolskoj. Atletico su kod kuće pobijedili 1:0, a od Reala izgubili 1:0. U gostima su od Atletica i Barcelone izgubili 1:0, a kod Reala još nisu gostovali.

Ovi rezultati bi dali sugerirati da će utakmica biti na malo golova i da Espanyol zna kako zatvoriti ove izvrsne napadačke momčadi, i to je razlog zbog kojeg je koeficijent na Barcelonu poprilično veći nego inače u utakmicama protiv klubova ovog ranga.

PREPORUKE ZA KLAĐENJE
Pobjeda Barcelone Pinnacle 1.39
Manje od 2.5 golova BetVictor 2.63
Manje od 3.5 golova Ladbrokes BetVictor 1.65