betfair bonus 200 eura

bet at home bonus 100 eura

 

nogomet-taktika-formacija

Kvalitetne informacije za casino igrače i gdje ih naći

roulette anglaise monaco 1100x358

U ovom članku ćemo se baviti s važnosti toga da igrač bude informiran, pogotovo što se tiče online casina. Nije dovoljno samo vidjeti neku reklamu, kliknuti na nju i početi igrati. Igrač mora znati puno više od toga.

Posebne oklade

priprema-za-kornerČesto nije potrebno prognozirati pobjednika susreta, već samo jedan od detalja. Najpoznatija takva oklada je zbroj golova, zatim razni hendikepi, broj kornera ili žutih kartona, i nijednu od tih oklada ne treba zanemariti kod proučavanja sportskog događaja. Često se zna dogoditi da su upravo posebne oklade i najbolje oklade na susret.

Upravljanje novcem

money-management-upravljanje-novcemNije važno samo pogoditi okladu, već i uklopiti ju u odgovarajuću dugoročnu strategiju. Cilj je ne samo dobivati što više od pogođene oklade, nego gubiti što manje kad se oklada promaši - što će se neminovno dogoditi.

Kako odabrati kladionicu

kako-odabrati-kladionicuVjerojatno ćete imati korisničke račune u svim dobrim kladionicama, a u ovom članku ćemo vam olakšati izbor glavne kladionice, odnosno one u kojoj ćete se redovito kladiti. Četiri su različite vrste kladionica - europske, američke, britanske i azijske.

Zašto otvoriti račune u više kladionica?

zasto-otvoriti-racune-u-vise-kladionicaZašto ne imati korisnički račun u samo jednoj kladionici, nego otvoriti račune u više njih? Razlog je očit - dostupnost najboljih koeficijenata za željenu utakmicu. Ali, postoje i mnogi drugi razlozi.

Klađenje uživo

kladjenje-uzivo-liveOnline kladionice omogućuju klađenje uživo na tisuće utakmica tjedno, u zadnje vrijeme i preko mobitela (ili tableta), i to uz besplatne TV prijenose. Takvo klađenje je poseban užitak, ali treba i znati razlike od običnog klađenja.

Klađenje preko interneta

online-kladjenjeKada se počnete kladiti preko interneta, nećete više plaćati manipulativne troškove jer oni na internetu ne postoje. Automatski ćete imati 5% veće dobitke, a i koeficijenti na online kladionicama su puno bolji.

Kellyev kriterij

kellyev-kriterijKellyev kriterij je algoritam kojeg je razvio John Larry Kelly Jr. 1956. godine, a u klađenju se koristi za manipuliranje ulozima. Veći ulog će se stavljati na vjerojatnije ishode gdje je koeficijent bolji od očekivanog.

Ozljede i kartoni

izostanci-igracaMomčad nije automatski oslabljena kad važan igrač ne igra. Izostanak se najčešće počne osjećati tek nakon prvih nekoliko utakmica, kad momčad više ne uspijeva nadoknaditi hendikep i smanjena kvaliteta postane evidentna.

Pad koeficijenata

pad-koeficijenata-kvotaPad koeficijenata ili kvota znači konkretno samo jednu stvar, da igrači masovno uplaćuju novac baš na tu okladu i da su kladionice prisiljene smanjiti koeficijent da bi smanjile gubitke. Što više je pao koeficijent, to je više uplata.

Dojave: lopovska posla

dojave-interpol-fifaJeste li ikad od prijatelja “doznali” da je neka utakmica namještena, da je on dobio dojavu i da je stvar sigurna?

Kladionice na hrvatskom jeziku

ladbrokes-kladionica-na-hrvatskomGrađani Hrvatske imaju puno opcija za klađenje, od hrvatskih zemaljskih kladionica do globalnih online kladionica koje su uglavnom na engleskom jeziku, a nekoliko ih je prevedeno na hrvatski.

Supersportov tjednik

statistika-skriva-sve90 stranica statistika, 13 stranica članaka, od čega su pola slike, i sportske prognoze koje izgledaju kao da ih je dijete pisalo. Sve to bez impressuma, bez imena urednika, bez imena autora članaka, i bez vođenja one najbitnije statistike – pogodaka i promašaja svojih prognoza. Ozbiljan tjednik? Sumnjamo. Ipak ga proizvodi kladionica.

Kako kladionice zarađuju?

bookmaker-betclicDa bismo se mogli uspješno kladiti, moramo poznavati protivnika. Odnosno, razumjeti način na koji kladionice dolaze do svog profita. Bookmakeri su osobe koje određuju koeficijent na određeni sportski događaj. Zadatak im je smanjiti rizik nekog sportskog događaja.

Koja kladionica ima najbolje koeficijente na svijetu?

najbolji-koeficijenti-kvoteRangirali smo kladionice po prosječnom koeficijentu u njihovoj ponudi. Najbolje koeficijente nudi Pinnacle, dok najgora kladionica, Supersport, uz loše koeficijente naplaćuje i 5% manipulativnih troškova. Ranije je kod njih prosječan koeficijent bio 1.85, sada je 1.80.

Statistika skriva sve

statistika-sportPosjetiteljima zemaljskih kladionica uglavnom je zajednička loša navika klađenje preko statistike iz tjednika. Makar se tako može dobiti okvirni dojam o uspješnosti klubova u proteklom razdoblju, tu korist prestaje.

Klađenje kao investicija

kladjenje-investicijaKlađenje nije zabava, već investicija. Shvaćanje klađenja kao zabave, ili kao začina sportu, dovodi do gubitaka.

Sigurne oklade

sigurne-oklade-surebetKlađenjem na oba ishoda u dvije različite kladionice mogu se dobiti takvi koeficijenti koji osiguravaju siguran profit u bilo kojem slučaju. Zarada se uglavnom kreće od 1% do maksimalno oko 3% za jednu okladu.

Koliko parova na listiću?

koliko-parova-na-listicuNije dovoljno samo pogađati određeni postotak parova, već je važno i na kakvom će se listiću ti parovi naći. Inače je vrlo lako moguće imati inače odličan listić koji ima samo jednu manu - jedan promašeni par od njih 12.

Azijski hendikep

azijski-hendikep-tablica-vodicAzijski hendikep spada u elementarno znanje koje mora imati svaki kladioničar. Pročitajte naša uputstva kako igrati azijski hendikep na puni broj, pola broja ili na četvrtinu. Potpuna tablica povrata uloga.

Sistemsko klađenje

sistemsko-kladjenjeSistemsko klađenje je vrlo popularno, ali prečesto pogrešno shvaćeno, čime se ide na ruku kladionicama. Zapravo se radi o klađenju kojim se velikim brojem parova pokušava dobiti mali dobitak (2x ulog, 3x ulog...), a ne veliki.

osvojidres

Moglo bi vas zanimati i...

upravljanje-novcemNije važno samo pogoditi okladu, već i uklopiti ju u odgovarajuću dugoročnu strategiju. Cilj je ne samo dobivati što više od pogođene oklade, nego gubiti...
5484
pad-koeficijenataPad koeficijenata ili kvota znači konkretno samo jednu stvar, da igrači masovno uplaćuju novac baš na tu okladu i da su kladionice prisiljene smanjiti...
8207
kladjenje-kao-investicijaKlađenje nije zabava, već investicija. Shvaćanje klađenja kao zabave, ili kao začina sportu, dovodi do gubitaka. Novca i živaca. Razumnim i...
15097
ozljede-i-kartoniMomčad nije automatski oslabljena kad važan igrač ne igra. Izostanak se najčešće počne osjećati tek nakon prvih nekoliko utakmica, kad momčad više ne...
8169
koja-kladionica-ima-najbolje-koeficijente-na-svijetuRangirali smo kladionice po prosječnom koeficijentu u njihovoj ponudi. Najbolje koeficijente nudi Pinnacle, dok najgora kladionica, Supersport, uz loše...
10720
statistika-skriva-svePosjetiteljima zemaljskih kladionica uglavnom je zajednička loša navika klađenje preko statistike iz tjednika. Makar se tako može dobiti okvirni dojam o...
12428