betfair bonus 200 eura

bet at home bonus 100 eura

 

STRATEGIJA KLAĐENJA

Kladionice na hrvatskom jeziku

ladbrokes-kladionica-na-hrvatskom

 

Građani Hrvatske imaju puno opcija za klađenje, od hrvatskih zemaljskih kladionica do globalnih online kladionica koje su uglavnom na engleskom jeziku, a nekoliko ih je prevedeno na hrvatski.

Ovisno o tome koliko se tko snalazi s engleskim jezikom i s uplatama i isplatama, različite su mogućnosti gdje uplatiti listić. Oni koji znaju raditi samo s gotovinom će, naravno, prošetati i uplatiti listić u jednoj od hrvatskih zemaljskih kladionica.

Građani koji imaju kartice i znaju raditi s njima će se kladiti online na hrvatskim kladionicama. Ili će uplatiti karticom, ili bonovima, ili Paysafecardom. Ali kao i đaci-pješaci, ostat će bez 5% novca zbog manipulativnih troškova i dobit će niže koeficijente nego drugdje.

Ako je znanje engleskog jezika prepreka, a uplata na internet (putem debitne kartice, kreditne kartice, Netellera ili Skrilla) nije, odaberite jednu od dolje opisanih globalnih online kladionica koje su prevedene na hrvatski i na kojima nema manipulativnih troškova.

KLADIONICE PREVEDENE NA HRVATSKI

10Bet star-bluestar-bluestar-bluestar-bluestar-light-gray
10betKladionica 10Bet je već dugo na hrvatskom jeziku, ali prijevod nije savršen i nađe se tu i tamo pojmova na engleskom jeziku. Uglavnom je sve prevedeno i neće biti problema sa snalaženjem. Korisnička podrška nije na hrvatskom. Tu je i odličan bonus na prvu uplatu do 200 €.

10Bet Sportsbook Promotion

1Bet2Bet star-bluestar-bluestar-bluestar-bluestar-light-gray
1bet2betKladionica 1Bet2Bet je u potpunosti prevedena na hrvatski jezik, uz manje greške kao što je "Dom" umjesto "Naslovnica". Live chat je na engleskom, ali se preko e-maila dobiva korisnička podrška na hrvatskom jeziku. 1Bet2Bet nema nekih prednosti, osim vrlo bogatog bonusa na prvi depozit do 250 €.

BWin star-bluestar-bluestar-bluestar-bluestar-blue
bwinKladionica BWin je oduvijek na hrvatskom jeziku, a prijevod je savršen, i osim toga se prikazuju najave najvažnijih događaja s tekstovima na hrvatskom. BWin je što se ovoga tiče napravio odličan posao i kladionica se čini kao da dolazi iz Hrvatske. Korisnička podrška je na hrvatskom jeziku.

Bet-at-home star-bluestar-bluestar-bluestar-bluestar-blue
bet-at-homeKladionica Bet-at-home je jedna od rijetkih koje oduvijek imaju hrvatski jezik, a i korisnička podrška je na hrvatskom, osim live chata koji je na engleskom. Prijevod je savršen, možda i najbolji od svih kladionica, jer je vodič za sva moguća pitanja opsežan i savršeno preveden na hrvatski. Tu je i najpoznatiji bonus na prvi depozit koji već godinama iznosi 100 €.

Interwetten star-bluestar-bluestar-light-graystar-light-graystar-light-gray
interwettenNjemački Interwetten ima prijevod na hrvatski koji je dosta dobar, ali vidi se da je korišten automatski prijevod jer se na listićima dobitak ne zove dobitak nego pobjeda. "Pošaljite nam e-mail Vaše mišljenje" znači da korisničku podršku možete kontaktirati mailom na engleskom ili njemačkom jeziku. Sumnjamo da i engleski govore dobro.

Ladbrokes star-bluestar-bluestar-bluestar-bluestar-light-gray
ladbrokesKladionica Ladbrokes je potpuno prevedena na hrvatski, a i izgled kladionice puno više nalikuje nekoj hrvatskoj kladionici nego britanskoj. Već od prve minute dojam je kao da ste na hrvatskoj stranici. U Ladbrokes se isplati učlaniti jer imaju jako puno razrada na utakmice, i uvijek se može naći odlična oklada koju druge kladionice ne nude. Korisnička podrška je na engleskom, ali Ladbrokes je barem fer pa to odmah piše pored formulara za kontakt.

Marathonbet star-bluestar-bluestar-bluestar-light-graystar-light-gray
marathonbetMarathonbet je kladionica azijskog stila, što znači da teksta skoro i nema jer ovim minimalističkim dizajnom dominiraju koeficijenti. A ti koeficijenti su odlični i ima ih hrpetina za svaku utakmicu. Marathonbet nije razvikana kladionica ali ne bi ju trebalo izbjeći, koeficijenti su stvarno odlični, prijevod dovoljno dobar, uz to što su nazivi samih oklada na engleskom pa je potrebno ipak nekakvo znanje jezika. Korisnička podrška je na engleskom ali neće ni biti potrebna, u Marathonbetu nema ništa nejasno.

Sportingbet star-bluestar-bluestar-bluestar-bluestar-blue
sportingbetKladionica Sportingbet je u potpunosti prevedena na hrvatski, a jedina nudi besplatni 0800 telefonski broj za pozive iz Hrvatske. Sportingbet je kladionica poznata po ogromnom broju razrada, a svaka od tih dodatnih oklada je prevedena na hrvatski. Slobodno možemo reći da je ovo jedan od najboljih prijevoda.

Tipico star-bluestar-bluestar-bluestar-bluestar-light-gray
tipicoTipico je marginalna kladionica, ali prijevod na hrvatski je odličan, prevedeni su i nazivi svih dodatnih oklada, a korisnička podrška je putem e-maila dostupna na hrvatskom jeziku. Tipico je solidna kladionica koja nudi i nešto TV prijenosa, a koeficijenti su također solidni.

KLADIONICE PREVEDENE NA SRPSKI

Betsson star-bluestar-bluestar-bluestar-light-graystar-light-gray
betssonPrijevod na kladionici Betsson će Hrvatima biti smiješan ne samo zato što je na srpskom, već i zato što se npr. sekcija "Scratch Games" umjesto "Strugalice" zove "Ogrebi", što sugerira repliku koju ovdje nećemo eksplicitno reći ali počinje sa "Odj". Prijevod se općenito čini kao dosta dobar. Korisnička podrška je na srpskom jeziku, a live chat na engleskom.

HappyBet star-bluestar-light-graystar-light-graystar-light-graystar-light-gray
Smiješna kladionica koja jedina na cijelom svijetu nudi prijevod na - jugoslavenski. Ima čak i zastava s petokrakom. Kladionica je inače iz Njemačke. Netko bi im trebao javiti...

William Hill star-bluestar-bluestar-bluestar-bluestar-blue
william-hillOdlična engleska kladionica William Hill ne nudi hrvatski jezik, ali je srpski prijevod odličan, nema nijedne riječi koja je ostala na engleskom ili koja nije jasna. Kome ne smeta srpski prijevod, lijepo će se snaći u William Hillu, a ostali mogu dobiti sve što ova kladionica pruža na engleskom jeziku. Koeficijenti znaju biti vrlo dobri, a tu su i besplatni TV prijenosti i velik broj razrada. Nezaobilazna kladionica koju svakako treba isprobati.

KLADIONICE NA ENGLESKOM KOJE SE NE SMIJE ZAOBIĆI

Bet365
bet365Kladionica Bet365 nije prevedena na hrvatski niti će biti, a prije nekoliko godina su prestali i davati bonus na prvi depozit igračima iz Hrvatske, ali su sve ostale dodatne promocije dostupne građanima Hrvatske. Bet365 je trenutno najbolja online kladionica na svijetu, bez konkurencije, zbog ogromnog broja razrada, besplatnih TV prijenosa, klađenja uživo, i poprilično dobrih koeficijenata. Profesionalna kladionica u kojoj je sve na pravom mjestu. Zbog Bet365 se isplati naviknuti na klađenje na engleskom jeziku.

Betfair
betfairZa mnoge će Betfair biti preveliki zalogaj jer se osim engleskog jezika treba naviknuti i na drugačiji sustav klađenja - makar odnedavno nude i klasično klađenje. Betfair je izrazito orijentiran na britansko tržište i zato i izgleda britanski, s free bet ponudom, klađenjem na konjske utrke, i općenitim promoviranjem Premier Lige. Anglofilima neće smetati, a ostali će dobiti jedan novi svijet kad se priviknu na neke razlike od kontinentalnih kladionica.

Pinnacle Sports
pinnacleKladionica s najboljim koeficijentima. Komplicirano je kladiti se u Pinnacleu jer ova web stranica ima neke svoje zakonitosti kakve nema nijedna druga kladionica, ali za tu muku dolazi nagrada u obliku najboljih koeficijenata na svijetu, a i najvećih limita. Pogledajte Pinnacle i sami procijenite je li to mjesto na kojem se možete kladiti.

© OKLADE.NET Ova web stranica i njezin sadržaj su autorsko djelo, a nositelj autorskog prava je vlasnik Oklade.net. Neovlašteno kopiranje sadržaja je zabranjeno Zakonom o autorskom pravu i srodnim pravima, 01-081-03-1344/2, NN 167/03, 79/07, 80/11, 144/12.

osvojidres

Moglo bi vas zanimati i...

statistika-skriva-svePosjetiteljima zemaljskih kladionica uglavnom je zajednička loša navika klađenje preko statistike iz tjednika. Makar se tako može dobiti okvirni dojam o...
12195
sistemsko-kladjenjeSistemsko klađenje je vrlo popularno, ali prečesto pogrešno shvaćeno, čime se ide na ruku kladionicama. Zapravo se radi o klađenju kojim se velikim brojem...
18143
upravljanje-novcemNije važno samo pogoditi okladu, već i uklopiti ju u odgovarajuću dugoročnu strategiju. Cilj je ne samo dobivati što više od pogođene oklade, nego gubiti...
5379
kladjenje-preko-internetaKada se počnete kladiti preko interneta, nećete više plaćati manipulativne troškove jer oni na internetu ne postoje. Automatski ćete imati 5% veće...
7178
kako-kladionice-zaradjujuDa bismo se mogli uspješno kladiti, moramo poznavati protivnika. Odnosno, razumjeti način na koji kladionice dolaze do svog profita. Bookmakeri su osobe...
10431
kvalitetne-informacije-za-casino-igrace-i-gdje-ih-naci U ovom članku ćemo se baviti s važnosti toga da igrač bude informiran, pogotovo što se tiče online casina. Nije dovoljno samo vidjeti neku reklamu,...
703