betfair bonus 200 eura

bet at home bonus 100 eura

 

12.6. Brazil - Hrvatska

modric-corluka-hrvatskaBrazil otvara Svjetsko prvenstvo 2014. protiv Hrvatske u Sao Paulu. Mogu li Modrić, Rakitić i ostali uzeti bod ili čak pobijediti domaćine koji su pod velikim pritiskom?

Kako se kladiti na Zlatnu kopačku

zlatna-kopacka-2014Koeficijenti na najboljeg strijelca Svjetskog prvenstva znaju biti veliki, tako da klađenje na Zlatnu kopačku može biti vrlo profitabilno. Ipak, biranje pobjednika zahtijeva puno više truda od samo pronalaženja najboljeg napadača.

Izvođači jedanaesteraca na SP 2014

balotelli-penal-jedanaesteracKladimo se da ne znate tko izvodi jedanaesterce u svim reprezentacijama koje nastupaju na Svjetskom prvenstvu 2014! Lista je interesantna i ima neočekivanih podataka, a pravila nema.

Kako izabrati pobjednika Svjetskog prvenstva

pele-brazilS približavanjem Svjetskog prvenstva 2014 u Brazilu, sve više razmišljamo o tome tko će doista podići trofej 13. srpnja. S obzirom da se natjecanje održava svake četiri godine, je li za predviđanje pobjednika važna povijest Svjetskih prvenstava? A ako nije, što je važno?

Tko ima najlakši put do finala?

Tražite članak o križanju skupina na Euro 2016? Kliknite ovdje.

svjetsko-prvenstvo-2014-brazil-raspored-nokaut-fazaSreća igra veliku ulogu u osvajanju Svjetskog prvenstva. Skupine su u velikoj mjeri nasumično odabrane, a skupina u kojoj se reprezentacija nalazi, raspored utakmica, i kasnije križanje skupina oblikuju put te reprezentacije na prvenstvu.

Raspored Svjetskog prvenstva

svjetsko-prvenstvo-2014-brazil-skupine-grupe-rasporedDa biste se mogli adekvatno pripremiti za Svjetsko prvenstvo, donosimo raspored natjecanja po danima.

GALERIJA: Najvruće navijačice

najvruce-navijaciceIskusni poznavatelji nogometa dobro znaju da se osim na terenu akcija odvija i na tribinama - i tu ne mislimo na navijače. Predstavljamo sve zemlje sudionice Svjetskog prvenstva 2014 u Brazilu preko njihovih navijačica...navijače ćemo pregledati neki drugi put. Ili nećemo.