betfair bonus 200 eura

bet at home bonus 100 eura

 

Kako uplatiti novac na online kladionicu

uplata-euro-tipkovnicaOvo je naš najnoviji vodič koji će vam omogućiti da redovito uplaćujete i isplaćujete novce sa stranih online kladionica bez ikakvog problema.

Kako Paysafecardom nadopuniti Neteller račun

neteller paysafecardOvaj kratki vodič će vam objasniti kako koristiti Paysafecard bon za nadoplatu računa na online novčaniku Neteller.

Kako izbjeći porez na klađenje

porez-na-dobitak-na-kladioniciUz ovaj kratki vodič ćete saznati kako izbjeći porez na klađenje u potpunosti. Nema više plaćanja ni 5% manipulativnih troškova ni 10% poreza na dobitke, samo poštena igra s poštenim koeficijentima.

Vodič za uplate online novčanikom

skrill-neteller-vodic-za-uplatuSlijedite korake u ovom vodiču i na kraju ćete se moći kladiti u svim online kladionicama i imat ćete plastičnu MasterCard karticu s kojom ćete dobitke podizati na najbližem bankomatu.

Neteller

neteller hrvatskaNeteller je online bankovni račun koji olakšava i ubrzava transakcije s online kladionicama. Registracija je besplatna i dostupna hrvatskim građanima, kao i plastična Mastercard kartica koja dolazi uz Neteller račun.

Skrill / Moneybookers

skrill-moneybookers-hrvatskaSkrill račun i kartica omogućavaju brze i besplatne transakcije sa svim online kladionicama i podizanje dobitka od klađenja na bankomatu bez poreza.

Kako uplatiti na online kladionicu

uplata-euro-tipkovnicaBroj raznih metoda uplate može biti zbunjujući, a neke od tih metoda su potpuno nepraktične dok su druge preskupe. Ukratko ćemo objasniti razliku između direktne uplate na kladionicu i korištenja online novčanika.

Paysafecard

paysafecard hrvatskaOvo su prepaid bonovi poput onih za mobitel, mogu se kupiti na kioscima Tiska. Prilikom uplaćivanja na online kladionicu treba unijeti 16-znamenkasti kôd s bona. Problemi nastaju kad dobitak treba negdje isplatiti.

Bankovna doznaka

bankovna-doznaka-tisucu-kunaBankovna doznaka je najsporiji i najkompliciraniji način prebacivanja novca u online kladionicu. Ne preporučamo uplatu ovom metodom.

Kreditne kartice

american express kreditna karticaKreditnim karticama se može kladiti uz odgodu plaćanja, a ako koristite i online novčanike moguće je izbjeći domaće banke prilikom isplate dobitka.

Debitne kartice

debitne karticeDebitne kartice su osnovno sredstvo za transakcije putem interneta, što uključuje i online klađenje, a uz pomoć online novčanika debitne kartice dobivaju dodatnu fleksibilnost.

Poklon kartice

poklon kartica zabaPoklon kartice su jednokratne debitne kartice s određenim iznosom na računu. Nakon što se taj iznos potroši kartica se baca u smeće. Poklon kartice su anonimne jer nisu vezane uz ime i prezime, a pod određenim uvjetima se mogu koristiti za online klađenje.