betfair bonus 200 eura

bet at home bonus 100 eura

 

TRANSAKCIJE

Kako izbjeći porez na klađenje

porez-na-dobitak-na-kladioniciUz ovaj kratki vodič ćete saznati kako izbjeći porez na klađenje u potpunosti. Nema više plaćanja ni 5% manipulativnih troškova ni 10% poreza na dobitke, samo poštena igra s poštenim koeficijentima.

Od 1.1.2015. se u Hrvatskoj oporezuju svi dobici na klađenje stopom poreza od 10%, nakon što su od 1.4.2014. od poreza bili izuzeti netto dobici manji od 750 kn. Od uvođenja novog poreza, veliki broj igrača ili prestaje s klađenjem ili traži alternativni način za klađenje. Malobrojni pokušavaju i dalje ostvariti profit kladeći se u hrvatskim kladionicama, ali to je nemoguće zbog sljedećeg:

Pretpostavimo da uplaćujemo 100 kn na jedan par s koeficijentom 2.00. Uplata od 100 kn je u startu oporezovana s 5% pa se samo 95 kn množi s koeficijentom. Dobitak je 190 kn, ali je oporezovan s 10% i iznosit će 180,50 kn.

To znači da dobivamo koeficijent 1.80 umjesto koeficijenta 2.00 !!!

Uz takvu matematiku nemoguće je dugoročno zaraditi na klađenju, a i kratkoročni dobici su neugodno manji.

Klađenjem na stranim kladionicama - od kojih su mnoge i na hrvatskom jeziku - uplata na koeficijent 2.00 znači točno to. Dobiješ duplo. Nema manipulativnih troškova ni poreza, a igrač vlastitom sposobnošću čini razliku između dugoročnog gubitka i dobitka.

 

 • Poznata kladionica na hrvatskom jeziku daje bonus na prvu uplatu do 100 €. Klikni na gumb i posjeti najpopularniju kladionicu među hrvatskim igračima. Korisnička podrška je dostupna na hrvatskom jeziku.
  Učlani se ovdje

  Bet-at-home

 • Popularna britanska kladionica slovi za najbolju na svijetu. Svojim članovima daje tisuće TV prijenosa sportskih događaja besplatno, zbog čega uživa veliku popularnost među svim obožavateljima sporta. Klikni i vidi TV raspored!
  Učlani se ovdje

  Bet365

 • Kladionica za profesionalne igrače. Najbolji koeficijenti na svijetu, skoro nepostojeći limiti, osnovne oklade na pobjednika, hendikep i zbroj poena. Daleko najbolji izbor za igrače koji uplaćuju puno novca na jedan par.
  Učlani se ovdje

  Pinnacle Sports

 

kako-uplatiti-neteller-skrill-hrvatska

Tko se kladi na stranim kladionicama, ne plaća ni MT ni porez na dobitak.

Supersport to potvrđuje na svojim stranicama: "Svjesni smo da internet kladionice ne naplaćuju MT. Strane internet kladionice nisu podložne hrvatskim zakonima, te kao takve nisu dužne naplaćivati MT."

Na globalnim online kladionicama nema ni manipulativnih troškova ni poreza, a uplate i isplate možete anonimno vršiti preko online novčanika (Neteller ili Skrill).

Ako već manipulativni troškovi nisu bili dovoljan motiv, a ni veći koeficijenti, besplatni TV prijenosi, bonusi na prvi depozit, veća razrada oklada, itd., možda je ovaj novi porez taj razlog zbog kojeg ćete se potruditi dan-dva i omogućiti si klađenje u globalnim online kladionicama. U samo tri koraka.

1. OTVORI RAČUN NA NETELLERU

Registriraj se besplatno u Neteller, odaberi euro kao valutu i zatraži Net+ Mastercard.
Napravi depozit na svoj račun * i pošalji dokumente (skeniranu osobnu iskaznicu i jedan račun na kojem je kućna adresa) da verificiraš svoj račun.

* provizija na uplatu kreditnim i debitnim karticama je 1.90%

2. REGISTRIRAJ SE NA KLADIONICU

Besplatno otvori račun u jednoj od online kladionica.
Preporučamo Bet-at-home za klađenje na hrvatskom jeziku *, Bet365 za klađenje na engleskom jeziku i Pinnacle za profesionalno klađenje s velikim ulozima.

* ovdje je popis bonusa na prvu uplatu, a ovdje je popis kladionica na hrvatskom jeziku

3. NAPRAVI DEPOZIT U KLADIONICU KORISTEĆI NETELLER

Sada možeš prebacivati novac direktno s Netellera na kladionicu, i s kladionice na Neteller (novac se odmah nalazi na tvojoj Net+ plastičnoj kartici). Više nema nikakvih poreza na uplatu i na dobitak. NIKAD.

I dalje možeš zalaziti u svoju omiljenu kladionicu i komentirati parove, ali ćeš listić uplaćivati ili kod kuće na računalu ili u kafiću na mobitelu. Nema nikakve potrebe da ulaziš u kladionicu i plaćaš sve te poreze.

Za najbržu isplatu odaberi kombinaciju Neteller / Bet365 jer se tu dobici isplaćuju već unutar 10 minuta, dok u ostalim kladionicama isplata na Neteller može potrajati do tri sata.

Bet-at-home je idealna kladionica za početnike u online klađenju jer je na hrvatskom jeziku, a ima i korisničku podršku na hrvatskom, i bonus na prvu uplatu za nove članove. Registriraj se na kladionicu i dobij bonus do 100€ na prvu uplatu.

Neteller je nešto bolja varijanta od Skrilla jer je moguće uplatiti novac na svoj račun karticom koja nije verificirana, samo što je tad limit 225 € iz sigurnosnih razloga. Na Skrill, s druge strane, nije moguće uplaćivati karticom koja nije prošla proces verifikacije, a i poklon karticama. Neteller je zato puno brža i jednostavnija varijanta. Pročitaj uputstva za učlanjenje i korištenje. Ovdje je i naš popularni članak o Skrillu, a i kompletan vodič za sve transakcije.

Betfair će biti dobra opcija svima koji su već članovi Bet-at-home kladionice i traže još jedan bonus, jer novi članovi iz Hrvatske dobiju odličan bonus do 200 €.

betfair bonus 200 eura

bet at home bonus 100 eura

© OKLADE.NET Ova web stranica i njezin sadržaj su autorsko djelo, a nositelj autorskog prava je vlasnik Oklade.net. Neovlašteno kopiranje sadržaja je zabranjeno Zakonom o autorskom pravu i srodnim pravima, 01-081-03-1344/2, NN 167/03, 79/07, 80/11, 144/12.