betfair bonus 200 eura

bet at home bonus 100 eura

 

TRANSAKCIJE

Kako uplatiti na online kladionicu

uplata-euro-tipkovnicaBroj raznih metoda uplate može biti zbunjujući, a neke od tih metoda su potpuno nepraktične dok su druge preskupe. Ukratko ćemo objasniti razliku između direktne uplate na kladionicu i korištenja online novčanika.

Direktna uplata

Sve uplate u kladionicu se pokreću na web stranici kladionice u kojoj ste se registrirali. U izborniku odaberite "Uplata" ili "Deposit", i odaberite metodu uplate. Ako se radi o debitnoj ili kreditnoj kartici, upišite broj kartice, ime i prezime, datum isteka i sigurnosni broj s poleđine kartice. Bit će obračunata provizija na uplatu ovisno o kladionici, i novac će se odmah naći na vašem računu. Ako se radi o Paysafecardu, upišite broj bona. Ako se radi o bankovnoj doznaci, dobit ćete podatke o uplati koje morate predati u vašoj banci prilikom uplate.

U svakoj kladionici je pravilo isto - možete podignuti novac jedino onom metodom kojom ste uplatili. Ako ste uplatili bankovnom doznakom, ne možete podignuti novac na debitnu karticu. To je problem koji postaje dosta važan ako uplaćujete Paysafecardom ili kreditnom karticom, jer se na njih ne može primati novac.

Online novčanik

Puno je bolje koristiti online novčanik, Neteller ili Skrill, i svoj online bankovni račun nadopunjavati kako god želite. Možete jednom koristiti debitnu karticu, drugi put drugu debitnu karticu, treći put bankovnu doznaku. I od Netellera i od Skrilla ćete dobiti plastičnu MasterCard karticu koja je vezana uz vaš račun. Tako ćete odmah moći raspolagati svim novcem koji je na vašem računu.

Povremeno ćete nadopunjavati svoj Neteller ili Skrill račun karticom, ali kad je novac jednom na online novčaniku možete ga brzo premještati iz jedne kladionice u drugu, a kad je novac na vašem online novčaniku odmah je i na vašoj MasterCard kartici.