Casino

Poker sobe na sivim tržištima

Igrač online pokera je sklon misliti da su sve poker sobe na internetu manje-više poštene, i uglavnom je to i tako, i većina operatera poker soba isplaćuje svoje igrače i pruža im poštenu igru. Ali, naravno, postoje i mnogi operateri koji svjesno i namjerno egzistiraju u sivom području kako bi ili prevarili igrača ili vlasti, i omogućili si nezasluženi profit.

Jedan izvještaj o popularnim poker sobama na professionalrakeback.com je bio povod za ovaj članak, i tamo se jasno vidi da postoje svakojaki operateri poker soba. Što je najvažnije od svega, u kreiranju ovog izvještaja sudjeluju igrači, možete se i sami uključiti i podijeliti svoje iskustvo.

Naravno, najveći broj slučajeva nepoštene poker sobe se odnosi na one poker sobe koje ciljaju igrače na kojima tržište nije regulirano i gdje je jedini način za igranje onaj polulegalni ili onaj koji zaobilazi zakone. Takve države su na primjer Sjedinjene Države, Australija, Češka i druge, a i u Hrvatskoj ne možemo govoriti o zakonski uređenom sustavu jer je kod nas službeno klađenje online zabranjeno, ali ne postoji konkretan mehanizam za sankcioniranje prekršitelja. Većina operatera ipak smatra Hrvatsku kao državu koja uglavnom dozvoljava online klađenje, jer se nikad nije konkretno usprotivila. Dakle, zasad građani Hrvatske uglavnom nemaju probleme sa igranjem pokera online, ali je svejedno interesantno proučavati situacije na drugim tržištima i razlike koje među tržištima vladaju.

Na professionalrakeback.com ćete naći najkvalitetnije informacije koje se tiču pouzdanosti poker soba, jer ako je neka poker soba općenito pouzdana i kad joj situacija ne ide na ruku, onda je svakako pravi izbor i za igrača iz Hrvatske.

Kod poker soba je igrač u specifičnoj poziciji jer mora birati popularnu poker sobu kako bi imao s kime igrati, bez obzira traži li laku konkurenciju za brzu zaradu ili jaku konkurenciju za šansu za veliku zaradu. Zato je korisno pogledati kakve su te velike poker sobe i koja je od njih najbolja, makar i ne bila potpuno regulirana. Ovaj izvještaj na koji linkamo se uglavnom bavi američkim poker sobama, a igranje u njima je svim našim igračima poseban izazov i posebna prilika za ostvarivanje reputacije.

Razne poker sobe imaju različita pravila što se uplata i isplata tiče, i neke bespotrebno produljuju i kompliciraju taj proces. Zato treba odabrati poker sobu koja plaća brzo, koja je pouzdana, i u kojoj se ne naziru problemi što se tiče tog procesa isplate vlastitog zarađenog novca. Takve je teško naći, ali, srećom, postoje portali koji svaku poker sobu proučavaju do detalja, a i iskustva igrača će ćesto pomoći da se odlučimo za neku poker sobu.