Kladionice

10Bet

FESTIVAL RAZRADA

Ova britanska kladionica ima sve. Tisuće razrada, mogućnost kupovanja koeficijenata, široku ponudu sportova i liga. Kladionica je na hrvatskom jeziku, a učlanjenjem u 10Bet možete dobiti ukupno 1600 € bonusa, od čega 100 € za klađenje; 30% na početni depozit.

Nevjerojatna ponuda koja se rijetko gdje može vidjeti. 10Bet je kladionica koja će odgovarati igračima naviklima na zemaljske kladionice i njihovu ponudu, s tim što 10Bet nudi i dodatne pogodnosti – više razrada, klađenje uživo i posebnosti kao što su sportska prognoza slična onoj Hrvatske lutrije.

Novčane transakcije

Reputacija 10Bet kladionice se, između ostalog, izgradila i sigurnim i pravovremenim isplatama. Transakcije se mogu vršiti preko kreditnih kartica, debitnih kartica, Moneybookersa i Netellera. Englezi mogu nekad biti naporni što se papirologije tiče, ali novac neće uzeti. Zamislite ogromnu staru banku u središtu Londona s uglađenim službenicima koji vas gledaju malo svisoka, ali baš taman. Eto, to je 10Bet. Pouzdanost.

Koeficijenti

Koeficijenti su vrlo dobri, a uz kombinaciju široke ponude, može se doći do dobrih oklada. Hrvatske zemaljske kladionice se u pravilu ne mogu mjeriti s 10Betom po koeficijentima, makar 10Betu glavni “proizvod” nisu koeficijenti nego zabava. Bonusi, sportska prognoza (Totopot), kupovanje hendikepa, klađenje uživo. Pogledajte koeficijente na 10Betu i usporedite sa svojom kladionicom!

Ponuda i razrade

Što se ponude nogometnih liga tiče, dovoljno je spomenuti 1. bahreinsku, 3. švedsku i 1. maltešku nogometnu ligu. Košarka – finska i meksička. Grčka ženska odbojkaška liga, mali nogomet, stolni tenis, australski nogomet, ragbi, kriket, američki nogomet, formula 1…sve je tu. Čak i hrvatska nogometna liga, i to s dobrim koeficijentima. 10Bet daje i azijske hendikepe na HNL, a limit uplate je 1000 € po utakmici. Limit je takav i za većinu ostalih liga i sportova, dok je za lige petice i do 5000 €. To znači da je 10Bet na korak do toga da postane igralište za velike igrače, što je uvijek dobar znak stabilnosti tvrtke. Pogledajte ponudu u 10Bet kladionici!

Kombiniranje i sistemi

Moguće je na istom listiću kombinirati do 20 parova. 10Bet kladionica ne nudi sistemsko klađenje.

Bonus 100 € na prvu uplatu

Bonusi se, osim za klađenje (do 100 €), mogu dobiti i za poker (do 900 €), kockarnicu (do 500 €) i za igre vještine (do 100 €). Za dobivanje bonusa u kladionici je potrebno cjelokupni početni depozit uplatiti na koeficijent veći od 1.60, i nakon toga stiže 30% bonusa. Iznos bonusa treba obrnuti 12 puta, na koeficijente veće od 1.60, prije nego što se bonus može podići. Malo kompliciran rollover, ali za iskusne igrače ne bi trebao predstavljati problem.

10Bet je vrlo dobra kladionica na hrvatskom jeziku koja će zadovoljiti igrače kojima je važno da mogu birati različite hendikepe na utakmicu. Bonus je šteta ne uzeti. Kvalitetu neke kladionice možete vidjeti tek po tome koliko vremena ostajete u njoj nakon što se učlanite, a u slučaju 10Beta to zna potrajati, jer igrači u ovoj kladionici rijetko imaju potrebu ići negdje drugdje. 10Bet nije u samom vrhu kladionica, ali je posložena baš onako kako treba. Zaigrajte u 10Betu!