Kladionice

188Bet

AZIJSKI SPECIJALIST

Azija, kontinent klađenja i igara na sreću, ima vrlo jakog igrača na međunarodnom tržištu online kladionica. 188Bet osvaja svijet sjajnim koeficijentima i klađenjem uživo na preko 4500 utakmica tjedno. Od četiri velike azijske kladionice (SBO, IBC, Mansion88), 188Bet je najveća i najeuropskija.

Uživat ćete u nevjerojatnom broju nogometnih utakmica, i na skoro svaku ćete moći uplatiti okladu i uživo, na možda i najvećim koeficijentima na azijske hendikepe i zbroj golova na svijetu.

Novčane transakcije

188Bet je sponzor Liverpoola, Boltona, Aston Ville, Evertona, Wigana i Chelsea. 188Bet je ogromna tvrtka koja u svom zaleđu ima cjelokupno azijsko tržište (tradicionalno ovisno o klađenju) i s te pozicije osvajaju svijet. Financijska stabilnost je osigurana, a isplate zajamčene. Igrači iz Hrvatske uplate i isplate mogu vršiti kreditnom karticom, debitnom karticom, Moneybookersom ili EntroPay virtualnom karticom. Minimalna uplata je 10 EUR preko Moneybookersa, odnosno 20 EUR karticama.

Koeficijenti

Na našoj tablici koeficijenata kladionica možete vidjeti da je 188Bet uvijek među 3 kladionice s najvećim koeficijentima na svijetu. Osim toga, nijedna kladionica ne ponudi koeficijente tako rano kao 188Bet. O koeficijentima u 188Betu se nema više što reći, uvjerite se sami!

Ponuda i razrade

Na svaku utakmicu se daju iste opcije: 1X2, više/manje golova, azijski hendikep, 1. poluvrijeme, točan rezultat, strijelac i poluvrijeme/kraj. Što se ponude liga tiče, možemo spomenuti sljedeće lige, bez komentara: meksička U-20 liga, japanska 2. ženska liga, brazilska 2. liga, argentinska 2. liga, američka 2. liga, švedska 3. liga… Od sportova imamo biciklizam, golf, boks, ragbi, kriket, snooker, tenis, pikado…i uz to plejadu oklada na financijsko tržište. Nema što nema. Pogledajte ponudu na 188Bet kladionici!

Kombiniranje i sistemi

Moguće je na istom listiću kombinirati do 10 parova. Donedavno 188Bet nije uopće nudio kombinatorske listiće jer ih Azijci ne igraju, a uveli su takve listiće kad su se okrenuli Europi. Sistemi su standardni, dobro poznati hrvatskim igračima. Moguće je staviti zaseban ulog za svaku utakmicu u sistemu, a i utakmice u klađenju uživo se mogu kombinirati s ostalim okladama. Nije moguće stavljati fikseve u sistem.

Bonus na prvu uplatu

Sredinom 2010. je ukinut dugogodišnji bonus od 111 € i zamijenjen je s freebet bonusom od 25 £. 188Bet je usmjeren prvotno na britansko tržište, i taj bonus nudi samo Britancima. Drugih bonusa nema, što nikako ne bi trebalo obeshrabriti igrače iz ostalih dijelova svijeta jer su koeficijenti ovdje sjajni.

188Bet je azijski specijalist za klađenje uživo koji se reformirao otkad je ušao na europsko tržište i prilagodio je svoju ponudu europskom načinu igranja. Konkurencija im nije ni do koljena u ponudi utakmica i ponudi klađenja uživo. Zaigrajte u 188Betu!

bet365