Kladionice

Bet365 Hrvatska – Recenzija, isplata, iskustva, bonus

Bet365 je najpopularnija britanska kladionica koja je u zadnjih nekoliko godina potpuno osvojila tržište. Igrači su prepoznali kvalitetu, poštenje i uslužnost, a i dodatne pogodnosti kao što su bonusi na listiće s više parova i besplatni TV prijenosi stotina i stotina utakmica.

Registracija u Bet365 je brza i besplatna, ako još niste član kliknite na link da biste se učlanili već danas. Imat ćete pristup besplatnim TV prijenosima, a kladiti se možete i preko smartfona ili tableta. Bet365 kladionica je na engleskom jeziku, ali nazivi klubova i koeficijenti su ionako univerzalni pa nećete imati problema i ako ne baratate engleskim jezikom.

Bet365 svim članovima nudi besplatan live streaming preko 50.000 sportskih događaja godišnje. Za praćenje tih TV prijenosa nije potrebno imati računalo ili biti za računalom, utakmice se mogu gledati i preko iPhone / Android smartfona i tableta. Možete gledati sport uživo na mobilnom uređaju, tabletu ili stolnom računalu, uključujući nogomet, tenis i košarku. Sve što trebate je račun na kojem ima nešto novca ili da ste postavili okladu u zadnja 24 sata kako biste se kvalificirali.

Ne morate nama vjerovati na riječ da je Bet365 izvrsna kladionica – pogledajte Bet365 recenziju na jednoj britanskoj web stranici.

Bet365 alternativni linkovi

Zbog IP zabrane ne možete pristupiti adresi www.bet365.com pa koristite alternativne linkove odnosno mirrore koje koristi sam Bet365.

www.28365365.com

www.288sb.com

www.allsport365.com

Bet365 bonusi i posebne ponude

Bet365 daje do €25 u “bet kreditima” svim novim korisnicima iz Hrvatske, što je zapravo klasičan free bet. Ovako možete preuzeti ovu ponudu dobrodošlice:

 1. Učlanite se u Bet365.
 2. Uplatite bar €5 na svoj račun, okladite se, a Bet365 će vam dati Bet Kredit u iznosu te prve oklade nakon što ona bude podmirena, do €25.
 3. Primjenjuju se pravila o minimalnim iznosima koeficijenata, oklada i o izuzimanju metoda plaćanja.
 4. Povrat ne uključuje iznos Bet Kredita.
 5. Primjenjuju se T&C i vremenske granice.
 6. Ponuda vrijedi samo za nove članove. Za više informacija posjetiti Bet365.com. Informacije ažurirane 26.8.2019.

Tu su i bonusi na listiće s više parova, besplatn/link/bet365i TV prijenosi i bonusi za casino, poker i bingo.

www.bet365.com

Bonusi na listiće s više parova

Četiri su različite vrste bonusa za listiće s više parova – za nogomet, za tenis, za košarku i za američke sportove.

Na nogomet je bonus od 5% do 70% za listiće s 3 do 14 parova iz najboljih nogometnih liga (Liga prvaka, Engleska Premier League, Njemačka Bundesliga I, Španjolska La Liga, Italija Serie A). Dobitak na listiću će automatski biti uvećan za bonus. Recimo da uplatite listić s 14 parova iz navedenih liga i dobitak je 100 eura, dobitak će zapravo biti 170 eura. Nema ograničenja za koeficijent, može biti i 1.10, ali oklada mora biti na 1×2 (Full Time Result) ili 1×2 / oba daju gol (Full Time Result / Both Teams to Score), nema dvoznaka ili zbroja golova.

Možda je najbolji bonus od svih onaj na tenis, jer se tu ionako kladimo samo na pobjednika (možete igrati i na pobjednika 1. seta ili na točan rezultat u setovima), a bonus do 50% se primjenjuje na sve mečeve. Dakle tu nema ograničenja – igrajte na pobjednike na tenis i zaradit ćete 5% već na listić s 2 para.

Na europsku košarku (Euroleague, Eurocup, Španjolska Liga ACB, Italija Lega 1, Njemačka Bundesliga) je bonus od 5% do 50% za listiće s 2 do 12 parova. To znači da već na listić s dva para dobivate bonus od 5%. Je li to bolje ili da vam Supersport uzme 5% od uplate? Za razliku od nogometa, ovdje se može igrati na azijski hendikep (npr. Cibona +6.5, CSKA -6.5) i na više/manje koševa.

Na američke sportove (NBA, NFL, MLB, NHL, NCAAF, CFL, NCAAB) također vrijedi bonus od 5% do 50% na listiće s 2 do 12 parova. Prihvaćene su sljedeće dvostrane oklade: Spread/Run Line/Puck Line, Game Totals, 1st Half Point Spread, 2nd Half Point Spread, 1st Half Totals, 2nd Half Totals and Money Lines. Za MLB se ne prihvaća Money Line (krajnji ishod).

Bonusi za klađenje uživo

Makar to nigdje nije eksplicitno službeno rečeno, svi vjerni igrači Bet365 znaju da često dobivaju bonuse za klađenje uživo u iznosu od €50. Takve ćete ponude dobiti na e-mail prije važnih utakmica nogometne Lige Prvaka, a mi smo ih dobivali baš konkretno za utakmice zagrebačkog Dinama.

Dovoljno je da se učlanite u Bet365, da igrate, i povremeno ćete dobiti ovaj bonus kad ga dobiju i svi drugi.

50 eura (može i manje) treba uplatiti na tu utakmicu o kojoj se radi. To može biti i koeficijent 1.01, samo je važno da oklada bude uplaćena prije početka utakmice. Time dobivate token u istom iznosu (do 50 eura za klađenje uživo).

Kad utakmica počne, od oklada koje su u ponudi za klađenje uživo odaberite jednu, i pojavit će se kućica koja vas pita želite li uplatiti stvarni novac ili iskoristiti svoj token.

Ako je oklada promašena, ne gubite ništa. Ako je pogođena, dobivate neto vrijednost oklade, bez uloga. Ako ste uplatili token od €50 na koeficijent 2.00, dobit ćete €50.

Bet365 uplata i isplata

Igrači iz Hrvatske uplate mogu vršiti direktno debitnim ili kreditnim karticama (Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro) uz 0% provizije.

Druge opcije su online novčanici kao što su Skrill ili Neteller, a tu je i opcija uplate Paysafecard bonom. Uplate su također bez provizije, a isplate su vrlo brze, unutar nekoliko sati. Na Paysafecard bon, naravno, nije moguća isplata pa će u tom slučaju isplata morati ići na bankovni račun.

Minimalna uplata je 5 EUR, osim u slučaju Netellera gdje je minimum 15 EUR.

Općenito preporučamo korištenje Netellera ili Skrilla za uplatu na sve kladionice, pa tako i u slučaju Bet365. Direktna uplata Visa ili Master karticom je također dobra opcija za one kojima se ne da gnjaviti s registracijom na online novčanike.

Bet365 koeficijenti

Vrlo dobri. Dojam je da Bet365 pazi da daje dobre koeficijente kako ne bi izgubio kredibilitet kod zahtjevnijih igrača, i zato su mnogi koeficijenti na 3 decimale. Bet365 nije u samom vrhu, ali koeficijenti su puno bolji u usporedbi s hrvatskim zemaljskim kladionicama. Osim toga, Bet365 kladionici je teško suditi na temelju koeficijenata na 1×2 ili koeficijenta na nekog favorita. Čak i ako je favorit malo precijenjen, to je samo 1 oklada od njih 50-ak koje Bet365 nudi na tu utakmicu. A tu se može naći dobrih koeficijenata. Pogledajte koeficijente na Bet365 i usporedite sa svojom kladionicom!

Bet365 ponuda i razrade

Bet365 ima najveći broj oklada tjedno na cijelom internetu, i točka. Tu se radi o stotinjak oklada na jednu utakmicu Lige prvaka ili sedamdesetak oklada na jednu utakmicu Europa lige. Zastupljeni su svi sportovi, sve lige do najniže engleske amaterske nogometne lige, posebne oklade (dodjela Oscara…), financijsko klađenje, konjske utrke, utrke pasa, čak i pikado ima svoju zasebnu sekciju. Na Bet365 možete uplatiti svaku okladu koju zaželite. Bet365 ima okladu “da/ne da gol”, samo što se ona drugačije zove pa ju je teže naći. Oklada “Clean Sheet – No” na klub A znači da klub B daje gol. Malo je naopako. Inače, ako želite neku okladu, a Bet365 ju nema, javite im se putem maila ili live chata i zatražite tu okladu. Stavit će ju u ponudu. Pogledajte sjajnu ponudu u Bet365 kladionici!

Najveća značajka Bet365 kladionice su dodatni hendikepi, koje Bet365 nudi na svaku utakmicu. Npr. ako je favorit u NBA -1.5, nije to jedini hendikep koji se može igrati. Postoji još 30 hendikepa, od -8.5 do +5.5, i na favorita i na antifavorita. Tako je i za nogomet, samo što je, naravno, mogućnost razumnih hendikepa tamo smanjena. Ovo otvara sjajne mogućnosti za igranje baš onoga što želite, a i bez ovoga bi Bet365 imala najveći broj oklada na cijelom internetu. Koeficijenti su vrlo dobri, bonus na prvu uplatu također, a TV streaming je vrlo praktično riješen. Odlična kladionica koja ima ogromnu ponudu oklada na svaku utakmicu. Jedina mana – nije na hrvatskom jeziku.

Kombiniranje i sistemi

Listić je moguće složiti kako god želite. Moguće je na istom listiću kombinirati do 14 parova. Sistemi su standardni, moguće je postaviti fikseve i zaseban ulog za svaku utakmicu u sistemu, a i utakmice u klađenju uživo se mogu kombinirati i međusobno i s ostalim okladama.

Bet365 daje bonuse na listiće s više parova, do 70% uvećan dobitak na listiće s nogometom, i 50% na tenis, europsku košarku i američke sportove. Usporedite to s 5% manipulativnih troškova i porezom na klađenje u hrvatskim lokalnim kladionicama. Te kladionice vam ne povećavaju dobitak nego ga smanjuju!

Registracija na Bet365

Registracija na Bet365 je besplatna, kliknite ovdje i učlanite se.

www.bet365.com

Uplata na Bet365

Makar je live streaming potpuno besplatan, dostupan je samo članovima koji imaju nešto novca na svom Bet365 računu. Uplatite 5-10 eura svojom debitnom ili kreditnom karticom, ili Paysafecard bonom. Odmah ćete imati pristup besplatnom live streamingu nogometa, tenisa, košarke i ostalih sportova.

Novac se neće trošiti dok gledate live streaming i neće nestati s računa. Ako imate 10 EUR na računu danas, imat ćete ih i za godinu dana makar svaki dan gledali sve utakmice na live streamingu. Jedini načini da novac nestane s računa su da uplatite okladu ili da podignete novac.

Kako uplatiti i isplatiti novac s Bet365

Kako povećati prikaz videa?

Na početnoj stranici Bet365 će se prikazati video najaktualnijeg događaja. Kada kliknete na željeni događaj, video će se prikazati u malom prozorčiću s desne strane ekrana. Na desnom gornjem vrhu tog okvira su dvije strelice koje treba kliknuti da bi se video povećao. Ako ne vidite video, treba kliknuti na malu ikonu televizora iznad tog prozorčića.

Live streaming na smartfonu i tabletu

U mobilnom prikazu će se, iz razumljivih razloga, na svakoj utakmici prvo vidjeti grafički prikaz utakmice kao na slici desno (Android smartfon). To je zapravo odlično jer ne morate za svaku utakmicu pokretati video, nego samo za onu čije vas gledanje stvarno zanima.

Tek kada stvarno želite gledati tu utakmicu, kliknut ćete “Watch”. Ovisno o uređaju, video će se prikazati u ekranu Bet365 kladionice ili kao zaseban video koji će se prikazati preko punog ekrana vašeg smartfona ili tableta (screenshot dolje, 480×320).

Koje utakmice se prenose?

Za raspored svih utakmica na live streamingu kliknite “Live Streaming” u vrhu ekrana Bet365 kladionice na desktopu. Na mobilnoj verziji ne možete vidjeti kompletan raspored, nego samo one utakmice koje su počele ili koje uskoro počinju. Na Oklade.net također imamo raspored live streaminga utakmica u realnom vremenu.

Lakše je reći koje se nogometne utakmice ne prenose. Nema prijenosa Lige prvaka, Engleske Premier Lige, Svjetskog i Europskog prvenstva jer je prijenos vrlo skup a i imate ga na televiziji. Bet365 se brine za sve ostalo – Italija Serie A, Njemačka Bundesliga I, Francuska Ligue 1, Španjolska La Liga. Tu su i prijenosi utakmica ostalih nogometnih liga, uključujući nizozemsku, poljsku, švedsku, slovensku, japansku…i prijateljske utakmice i kupovi. Skoro je nemoguće naći utakmicu koju nemate gdje gledati. Prvo pogledate na Bet365 što oni prenose, a ako neku utakmicu nemaju, sigurno ju imate na televiziji na nekom kanalu.

Prenosi se skoro sav tenis koji je vrijedan spomena. Bet365 daje prijenos baš svih mečeva na Wimbledonu, tako da ne ovisite o tome što HRT2 prikazuje i možete pratiti baš svog favorita koji ne igra na centralnom terenu. Isto vrijedi i za ostale Grand Slamove. Bet365 prenosi sve turnire, do najmanjih challengera.

Kako možete vidjeti na našem rasporedu live streaminga košarke, tu su i NBA i WNBA i reprezentativna košarka i europska klupska košarka. Ima i ostalih sportova, a jedini prijenos koji nije besplatan su konjske utrke. Prijenos utrke konja možete gledati jedino ako imate okladu na baš tu utrku.

Kao zaključak, na Bet365 možete gledati tisuće besplatnih TV prijenosa, bilo da vas zanima nogomet, tenis, košarka ili drugi sportovi. Puno bolje rješenje nego traženje nekakvog piratskog linka na internetu.

Koliko brz internet mi treba?

Bet365 video prijenosi su optimizirani taman tako da se može gledati video dobre kvalitete, a da računalo i internet veza ne moraju biti savršeni. Live streaming na Bet365 ne troši puno resursa, tu se radi o oko 20 do 40 Kb/s. To znači da se video može gledati bez zastajkivanja i na starijem smartfonu na mobilnoj mreži. Bet365 je to napravio savršeno, jer je cilj da video nikad ne zastajkuje, ipak se kladimo na tu utakmicu i važna nam je svaka sekunda.

Prihvaćene su sve standardne metode uplate, a posebnost Bet365 kladionice je to što su uplate i isplate debitnim i kreditnim karticama besplatne. Većina drugih kladionica naplaćuje proviziju. Najveća prednost Bet365 kladionice su isplate na Neteller unutar sat vremena, što je najbrži način za podizanje dobitka s bilo koje online kladionice.

Bet365 uplata: Debitne kartice

Debitnim karticama (Visa, Visa Debit, MasterCard, Maestro) je moguće besplatno vršiti i uplate i isplate. Minimalna uplata po transakciji je 5 €, maksimalna 40.000 €. Isplate na karticu stižu unutar 2-5 radnih dana. Minimalna isplata je 10 €, maksimalna 30.000 € po transakciji. Sve transakcije su besplatne. S razlogom ovo spominjemo kao prvu opciju.

Ako je vaša kartica u eurima transakcija je potpuno besplatna. Ako je vaša kartica u kunama izvršit će se konverzija u valutu vašeg Bet365 računa, što znači da ćete izgubiti jedan mali postotak novca.

Sve debitne kartice kojima se može plaćati na internetu se mogu koristiti za uplatu i isplatu s Bet365. Samo unesete broj kartice i sigurnosni broj s poleđine kartice. Ako transakcija ne prolazi, provjerite u svojoj banci imate li karticu koja se stvarno može koristiti ili onu bezvrijednu koja funkcionira jedino na bankomatu i u Konzumu.

Ako ste na Bet365 uplatili debitnom karticom, samo na tu karticu možete vršiti isplatu. Ako ste uplatili s dvije-tri različite debitne kartice, na svaku možete podići novac.

Bet365 uplata: Kreditne kartice

Uplate Visom i MasterCardom su prihvaćene pod istim uvjetima i limitima kao i za debitne kartice, transakcije su također besplatne. Ako se na vašu kreditnu karticu ne može primati isplata, isplatu ćete morati izvršiti bankovnom doznakom. Unijet ćete podatke svog bankovnog računa (preporučamo devizni) koji glasi na vaše ime i isplata će stići unutar 1-5 radnih dana. Minimalna isplata na bankovni račun je 50 €, maksimalna 40.000 €. Za kontinentalnu Europu jedina dozvoljena valuta je EUR.

Klađenje kreditnom karticom je klađenje na kredit, jer ćete uplaćeni novac platiti tek s računom kartice za sljedeći mjesec, ili će se iznos raspodijeliti na mjesečne rate ako imate revolving karticu.

american-express-64-icondiners-club-64-iconUplate American Expressom i Dinersom nisu direktno podržane, ali uz korištenje online novčanika kao posrednika možete uplatiti i ovim karticama. Otvorite račun na Skrillu (kao valutu odaberite EUR) i nadopunite ga uplatom sa svoje American Express ili Diners kartice. Provizija je 1.90%. Nakon toga na Bet365 kao metodu uplate odaberite Skrill. Na Skrill ćete i isplatiti novac. S obzirom da dobivate Skrill plastičnu MasterCard karticu prilikom učlanjenja u Skrill, čim novac dođe s Bet365 na vaš Skrill račun bit će dostupan na vašoj Skrill kartici, odnosno na bankomatu. Velika prednost korištenja Skrilla je što nije povezan s hrvatskim bankarskim sustavom. Zapravo imate bankovni račun i karticu u Ujedinjenom Kraljevstvu. Na Skrill možete uplatiti i Visa i MasterCard kreditnim karticama. Platit ćete proviziju ali izbjegavate mučenje s bankovnom doznakom.

www.skrill.com

Bet365 uplata: Neteller i Skrill

Bet365 podržava brze i besplatne transakcije preko online novčanika Neteller i Skrill. Za više informacija o ovim uslugama posjetite našu sekciju Transakcije. Minimalna uplata Skrillom je 5 €, maksimalna 10.000 € po transakciji. Identični limiti vrijede za isplate. Za Neteller minimalna uplata je 15 €, a maksimalna isplata 20.000 € po transakciji, a identični limiti vrijede i za isplate.

Neteller je daleko najbrža opcija za uplatu i isplatu s Bet365. Isplata se obrađuje u roku od 1 sata, a s obzirom da imate svoju Net+ MasterCard karticu koju ste zatražili prilikom učlanjenja u Neteller, dobitak s Bet365 već za sat vremena ili manje možete podići na najbližem bankomatu. Isto vrijedi i za nešto jeftiniji Skrill i njihovu MasterCard karticu, ali se isplate obrađuju unutar 24 sata.

Neteller uputstva

Skrill uputstva

Vodič za uplate online novčanikom

www.neteller.com

www.skrill.com

Bet365 uplata: Paysafecard

Na Bet365 se može uplatiti Paysafecard bonovima koji dolaze u apoenima od 50, 100, 200 ili 500 kn i koji se mogu kupiti na kioscima Tiska ili benzinskim crpkama Petrol.

Uplate Paysafecardom su besplatne, minimalno 5 €, maksimalno 1000 € – ali je zapravo maksimalan iznos po transakciji tih 500 kn koliki je najveći bon u Hrvatskoj. Platit ćete proviziju na konverziju valuta iz HRK u EUR prilikom uplate, a isplatu je moguće izvršiti samo bankovnom doznakom na račun u banci koji glasi na vaše ime (vidi poglavlje o kreditnim karticama gore).

Paysafecard je brz i jednostavan način uplate, samo kupite bon na kiosku i na Bet365 kao sredstvo uplate odaberete Paysafecard i upišete 16-znamenkasti kod sa svog bona. Novac će se odmah naći na vašem Bet365 računu. Vrlo dobra opcija ako vam se žuri.

Paysafecard uputstva

Bet365 uplata: Poklon kartice

Ovdje govorimo o jednokratnim debitnim karticama koje se mogu nabaviti u hrvatskim bankama. Te kartice su anonimne, nisu vezane uz ime i prezime. Poklon karticom možete uplatiti direktno na Bet365 (u tom slučaju dobitak podižete na bankovni račun) ili poklon karticom možete nadopuniti svoj Skrill ili Neteller račun pa kao sredstvo uplate na kladionicu koristiti Skrill ili Neteller. U tom slučaju dobitak primate na svoju MasterCard karticu koju ste dobili od Skrilla ili Netellera.

Zašto ne mogu podići novac?

Isplate s Bet365 su moguće samo ako je vaš korisnički račun verificiran, odnosno ako ste potvrdili svoj identitet. Taj proces potvrde identiteta se zove Know Your Customer (KYC) i koriste ga sve online kladionice. Za potvrdu identiteta se koristi skenirana osobna iskaznica ili putovnica. Za vodič za verifikaciju Bet365 računa kliknite ovdje.

Bet365 ne daje bonus na prvu uplatu igračima iz Hrvatske, ali sve ostale posebne ponude su dostupne hrvatskim igračima. To uključuje live streaming preko 50.000 sportskih događaja godišnje, bonuse za listiće s više parova, nagradu za preporuku kladionice prijateljima i bonuse za casino, poker, Vegas, igre i bingo.

U posebne ponude možemo uvrstiti i široke razrade za svaku utakmicu, a i odlične konzole za mobilno klađenje i klađenje uživo. Možemo i reći da je posebna ponuda to što nema 5% manipulativnih troškova i poreza na klađenje.

O live streamingu smo sve rekli u članku Zašto igrati u Bet365, jednostavno dobijete pristup tisućama TV prijenosa, a za to je dovoljno imati bar nešto novca na svom kladiteljskom računu. I to je to. Utakmice možete gledati i na tabletu ili smartfonu.

Bonusi za casino i igre

Bet365 daje tri različita bonusa za casino, a možete odabrati samo jedan. Standardni bonus za nove članove je 100% do iznosa od 100 € (minimalna uplata 10 €), bonus samo za slotove je 200% do 200 € (min. uplata 10 €), a VIP bonus je 50% s tim da je minimalna uplata 200 € a maksimalni bonus 500 €. Za detalje bonusa posjetite Bet365 Casino.

Tu su i drugi bonusi, nagrade, cashback za desktop i mobilni casino, dodatni bonusi za aktivne članove, nagradna natjecanja i VIP program.

Bet365 daje bonus do 100 €, 100% na prvu uplatu, za igranje raznih igara koje su u rasponu od slotova i ruleta pa do nogometnog kviza, instant srećki, igre potapanja brodova i vješala.

Bonus za Vegas casino je 100% na prvu uplatu, do 100 €, a tu su i povremeni dodatni bonusi na ponovni depozit.

Bonus za poker je 200% na prvu uplatu, do 1000 €.

Za sve bonuse ćete morati posjetiti Bet365, ima i bonusa koje nismo spomenuli a koji bi vam mogli biti interesantni. Tu su i posebne kratkotrajne promocije. Posjetite Bet365 i provjerite koje bonuse i promocije trenutno nude.

www.bet365.com

Prednosti Bet365 kladionice

Bet365 je trenutno najbolja i najmodernija kladionica na svijetu, radi se o kompletnom portalu za klađenje sa širokom ponudom, statistikama, TV prijenosima i najboljom konzolom za klađenje uživo. Tu je i mobilno klađenje na smartfonu i tabletu. Isplate su brze i nikad nema nikakvih problema.

Igrač u Bet365 kladionici ima pristup besplatnom live streamingu od preko 50.000 događaja godišnje. To uključuje nogometne utakmice iz gotovo svih najpopularnijih nogometnih natjecanja. Hrvatskom igraču to puno znači, jer ako se kladite na Wislu Krakow ili Standard Liege zbog statistike, sada na Bet365 napokon možete i pogledati kako igraju. Ne ovisite o tome koju je utakmicu SportKlub odlučio prenositi, ovdje se prenose sve utakmice jedne lige. Možete i pogledati nekog juniorskog tenisača na challengeru i prepoznati buduću zvijezdu. Iskusan kladitelj će gledati i prijateljske utakmice klubova, ima ih puno na Bet365.

Da bi se gledale sve te utakmice dovoljno je imati nešto novca na računu. Kladili se ili ne, uplatom od samo par eura na Bet365 dobivate pristup svim ovim utakmicama. Live streaming je dostupan za iPhone, iPad i Android (telefoni i tableti). Ako volite sport, uplata od 10 € na Bet365 je dovoljna da zauvijek imate pristup tisućama TV prijenosa.

Zašto ne igrati u Bet365

Ima nekih malih razloga zbog kojih se netko neće odlučiti za klađenje u Bet365 kladionici.

Bet365 nije savršen za hrvatskog igrača, a razlog je to što Bet365 nije preveden na hrvatski jezik. Ako vam to smeta, kladit ćete se u kladionicama na hrvatskom jeziku. Ipak, navigacija na Bet365 web stranici je toliko dobra da nekakvo napredno znanje engleskog nije ni potrebno. Imena klubova i igrača se ne prevode, tako da je potrebno samo znati kako se zovu različiti tipovi oklada, ali samo ako se ide dalje od 1X2 klađenja. Za uplatiti okladu na “Basel 1.40” dok se gleda TV prijenos ne treba znati jezik.

Drugi razlog je to što Bet365 ne daje bonus na prvu uplatu hrvatskim igračima. Za britanske igrače je taj bonus 100% na prvu uplatu do 200 funti, a mi ne dobivamo ništa. Prije nekoliko godina je Bet365 ukinuo bonus za igrače iz naše regije zbog velikog broja prijevara. Ipak, i dalje daju rođendanske bonuse i povremene individualne bonuse. Nije sigurno da će vam ti bonusi biti ponuđeni, ali mogućnost postoji.

Igračima iz Hrvatske će možda nedostajati mogućnost da uplate novac na Bet365 preko bankovnog računa ili da uđu u poslovnicu i uplate listić, ali tu sad već idemo u nebitne detalje. Uplate i isplate kreditnim i debitnim karticama su jednostavne, konverzija valuta je automatska tako da se može uplatiti i karticom koja je u kunama, a tu su i online novčanici Neteller i Skrill za napredne igrače. Ako se koristi Neteller, isplate stižu na vašu karticu već za 5-10 minuta. Ne možete se kladiti u kunama, ali ništa zato, i euri su valjda dovoljno dobri.

Koeficijenti u Bet365 kladionici nisu među najboljima na svijetu. Nađe se dobrih koeficijenata i vrlo dobrih oklada jer je razrada jako široka, ali od Bet365 u principu ne možete očekivati najbolje u ovom aspektu. Ako se kladite na veće uloge i bitna vam je svaka decimala u koeficijentu nećete igrati ovdje. Ali, u usporedbi s hrvatskim kladionicama Bet365 daje veće dobitke, jer Bet365 nije obveznik niti 5% manipulativnih troškova niti poreza na klađenje.

Možda je najveća preporuka to što se svi članovi tima Oklade.net klade u Bet365 kladionici (uz jednu iznimku koja se ne može odvojiti od Hrvatske Lutrije). Razlog: TV prijenosi i brze isplate dobitaka na bankomat.

Učlanite se u Bet365, uplatite pedesetak eura karticom i vidjet ćete zašto je Bet365 toliko dobar.

www.bet365.com

Ocjena Bet365 kladionice
 • Pouzdanost
 • Ponuda
 • Koeficijenti
 • Bonusi
 • Uplate i isplate
 • Lakoća korištenja
4.4

Sažetak

Bet365 je pouzdana kladionica s brzim isplatama. Ima mali bonus dobrodošlice, a i bonuse na listiće s više parova, i povremene bonuse za vjerne igrače. Koeficijenti su prosječni, ali je ponuda odlična i raznovrsna. Live streaming, konzola za klađenje uživo, i mobilno klađenje su najbolji od svih kladionica. www.bet365.com

bet365
Avatar

Oklade.net

1 komentar

Klikni ovdje za ostavljanje komentara
 • RH je zabranila igranje na stranim kladionicama zbog neplaćanja poreza. Da bi zaobišao to moram prebaciti novac sa kartice na e-wallet pa na kladionicu jer se to ne smatra uplatom iz RH. Zanima me mogu li ja direktno s kartice uplatiti na bet365 da ne gubim na pri mijenju valuta USD u € i provizije koju uzima neki e-wallet? Smatra li se to uplatom iz Hrvatske?