Kladionice

Bodog

KLAĐENJE SA STILOM

Bodog je za klađenje ono što je Playboy za muške časopise. Možda postoje drugi proizvodi, možda su u nečemu i bolji, ali Bodog je brand koji je konkurenciji nedostižan.

Recimo samo ovo – Bodog pomno bira svoje partnere i iscrpno ih provjerava, što je možda i razlog što ovu kladionicu niste mogli vidjeti na drugim internetskim stranicama iz regije. Bodog je najozbiljnija kladionica na internetu, i u Bodogu ćete se osjećati kao gospodin čovjek. Viski, znanje o klađenju, odijelo, kravata, zarada. Klađenje sa stilom.

Kladionica je na engleskom jeziku, i najjednostavnija je za korištenje od svih kladionica. Lakoća klađenja je i najveća odlika Bodoga.

Novčane transakcije

Na svim recenzijama Bodoga financijska sigurnost je ocijenjena maksimalnom. Za svaku transakciju ćete dobiti automatski e-mail, što sada postoji u mnogim kladionicama, ali je Bodog to inovirao.

Vlasnik kladionice je Calvin Ayre, koji je 1994. godine prodao sve što ima i s $10.000 osnovao Bodog. Kompanija djeluje iz Velike Britanije i Antigue, ali je sve na stranici – američko. Postoje i manji brandovi: časopisi, Bodog TV, Bodog Fight, Bodog Music. Nešto kao Red Bull, koji također ima manje brandove u svim mogućim područjima života. Bodog je gigantska tvrtka koja i dalje svakodnevno nešto inovira, pogotovo u klađenju, pokeru i kockarnici.

Igrači iz Hrvatske će uplate moći vršiti s kreditne kartice ili Moneybookersa, a isplate samo preko Moneybookersa.

Minimalna uplata na Bodog račun je 10 €, a minimalna i maksimalna oklada ovise o tome na što se kladite.

Koeficijenti

Koeficijenti na Bodogu nisu najbolji, ali su konzistentni. To znači da ćete u Bodogu uvijek naći solidan koeficijent, dok ćete u drugoj kladionici na većinu utakmica dobiti loš koeficijent, a na nekoliko odabranih parova jako dobar koji privlači publiku. Ravnomjerni koeficijenti u Bodogu će se pogotovo isplatiti ako kombinirate više parova na listić. Pogledajte koeficijente na Bodogu i usporedite sa svojom kladionicom.

Ponuda i razrade

Ponuda liga i sportova je jako široka i ne može se dogoditi da npr. tražite koeficijent za borbe u UFC ili K-1 i ne možete ga naći. U Bodogu nema “važnijih liga” i “manje važnih liga”. Sve su jednake. Razrade su isključivo osnovne. Pobjednik, zbroj golova, jedan hendikep. Tako je na svim ligama. Jednostavnost. Pogledajte ponudu na Bodog kladionici.

Kombiniranje i sistemi

Moguće je na istom listiću kombinirati do 20 parova. Sistemi su dostupni pod nazivom uvriježenim u SAD-u: Trixie, Patent, Yankee, Lucky 15, Heinz, Goliath…

Bonus na prvu uplatu

Bonus dobrodošlice je 10% na početnu uplatu, do 100 €. Potrebno se ukupno okladiti u dvostrukoj vrijednosti depozita i bonusa, na koeficijente ne manje od 2.00. To znači da ćete, ako uplatite 1000 € i dobijete još 100, morati odigrati ukupno 2200 € oklada da biste mogli podići svojih 100 € bonusa. Za više uputstava o preuzimanju bonusa kliknite ovdje.

Bodog možda ne nudi stotine razrada na utakmice, ne obećava najveće koeficijente, i ne daje nevjerojatno dobar bonus. Ali, igranje u Bodogu je nezaboravno iskustvo kojem ćete se uvijek vraćati. Probajte!