Kladionice

Intertops

PRVA ONLINE KLADIONICA

Austrijski Intertops, fokusiran na tržište američkih sportova, je pouzdan i stabilan partner za klađenje. Radi se o prvoj online kladionici, koja je prvu online okladu u povijesti interneta zaprimila 1996. godine. Kladionica inače postoji od 1983. godine.

Intertops nije sklon inovacijama i većina drugih kladionica je u međuvremenu napredovala i ostavila Intertops na margini. Ali, klađenje u ovako staroj kladionici ima puno prednosti. Zamislite BWin kao najzgodniju ženu koja vam stvara tisuće problema, krade novac iz novčanika i troši na šminku i nakit, a i koketira sa svim muškarcima. Intertops je žena prosječnog izgleda koja vam kuha, brine se za vas, i stabilan je životni partner. Intertops zato redovito dobiva najbolje ocjene na svim recenzijama kladionica.

Nije ovdje važno samo to što je Intertops stabilna kladionica, jer se podrazumijeva da mora biti. Na Intertopsu nema nagovaranja da uplatite neku okladu, nema promoviranja klađenja kao rekreativne zabave u kojoj ćete izgubiti novce, Intertops jednostavno nudi koeficijente i prima uplate. Jedina mana Intertopsa je mali broj ponuđenih oklada, ali navodno rade na poboljšanju tog aspekta, kao i na redizajnu web stranice.

Novčane transakcije

Intertops je stabilna i pouzdana kladionica. Moguće su standardne metode uplate: kartice, Moneybookers i Neteller. Isplate se mogu vršiti i na devizni bankovni račun. Sve transakcije ne samo da su besplatne, nego utorkom i četvrtom dobivate dodatnih 10% na svaki depozit, do $50 bonusa. Ovaj bonus možete iskoristiti koliko god puta hoćete, za razliku od ostalih kladionica koje nude samo bonuse na prvu uplatu. Sve u svemu, što se tiče novčanih transakcija i toga kako se brine za vaš novac, Intertops je čista petica.

Koeficijenti

Koeficijenti na 1×2 su onakvi kakve vidite u hrvatskom Supersportu, možda malo bolji, s tim da u Intertopsu nema manipulativnih troškova. U Supersportu je standard na više/manje golova 1.80/1.80, a u Intertopsu 1.83/1.83. Koeficijenti na hendikep su u Intertopsu također bolji. Znači, ako se trenutno kladite u bilo kojoj hrvatskoj kladionici, ili u Bet-at-homeu, u Intertopsu ćete zarađivati više. Igrači koji se duže vremena klade na stranim online kladionicama neće biti zadovoljni jer postoje i bolji koeficijenti (Pinnacle, Betfair), ali također neće imati ništa protiv igranja u Intertopsu. Vrlo solidno, bez neugodnih iznenađenja.

Ponuda i razrade

Ponuda liga i sportova je osnovna, što znači da slabijih liga uglavnom nema. Koeficijenti za manje lige se daju na dan utakmice. Ponuda razrada je osnovna, 1×2, više/manje golova, rezultat poluvremena, europski hendikep (3 moguća tipa), točan rezultat, poluvrijeme/kraj, minuta prvog gola, “pobjeđuje u oba poluvremena”. Na Intertopsu nikad nema drugačijih oklada od tih, dostupne su samo one osnovne. Zahtjevniji igrači će često biti razočarani ponudom, a neka svatko za sebe procijeni jesu li Intertopsove prednosti dovoljne da nadoknade slabu ponudu. Pogledajte ponudu na Intertops kladionici!

Kombiniranje i sistemi

Moguće je na istom listiću kombinirati od 10 do 16 parova, ovisno o ligi i sportu, a sistemi ne postoje.

Bonusi

Intertopsov bonus od $100 nije dostupan hrvatskim igračima, ali tu su već spomenuti reload bonusi od 10% svakog utorka i četvrtka, što znači da zauvijek možete dobivati te bonuse ako želite. Zbog ovoga nikad nećete poželjeti napustiti Intertops.

Ako preporučite Intertops prijateljima, dobit ćete 10% od prijateljevog početnog depozita, najveći bonus je $20. Za svakog petog prijatelja ćete dobiti 50%, najviše do $50. Umjesto jednokratnog bonusa koje nude druge kladionice, Intertops vam daje bonuse stalno, tijekom cijele karijere u klađenju. A tu su i mnogobrojne posebne ponude, promocije i nagradne igre. Isplati se igrati u Intertopsu.

Za svaku uplaćenu okladu dobivate bodove, a nakon dostizanja određenog broja bodova dobit ćete eure na svoj račun. U početku ćete dobivati po 5 i 10 €, što možda nije puno, ali je činjenica da vas Intertops nagrađuje gotovinom za vjernost. Što vam daje Supersport? Preko ovih bodova ukupno možete dobiti oko 200-300 eura za to što stalno igrate u Intertopsu.

Intertops je vrlo dobra kladionica koju će znati cijeniti svi igrači koji ne traže blještavilo i glamur, a ne smeta im ponekad ispodprosječna ponuda liga i oklada. Intertops ima mnoge jedinstvene prednosti, s njima nikad nema nikakvih problema, a inače su općenito vrlo ugodni i opušteni i u komunikaciji s igračima i u poslovnoj komunikaciji. Nigdje im se ne žuri i sve je u redu. Vrlo pohvalno, a i zbog toga vrijedi baš njima pokloniti povjerenje. Makar mnogi igrači neće ni razmisliti o učlanjenju u Intertops jer im je web stranica ružna, Intertops je jedna od naših omiljenih kladionica. I definitivno dugoročni partner u klađenju za sve članove tima Oklade.net. Nemojte nikako podcijeniti ovu najstariju online kladionicu, učlanite se i isprobajte odgovara li vam!