Kladionice

Unibet

NAJBOLJE OD EUROPE

Švedski Unibet je najbolja europska kladionica po izboru eGaming Review časopisa već dvije godine zaredom. Posebnost ove kladionice je to što je u njoj – ugodno igrati. Unibet ima ponudu prilagođenu hrvatskim igračima i sjajnu konzolu za klađenje uživo.

Sučelje je na hrvatskom jeziku i čini se kako je Unibet najbolja kladionica za bezbolni prelazak na online klađenje za građane Hrvatske. I dalje se može uplaćivati nekoliko kuna na listić s velikim brojem parova, sve je isto kao i u hrvatskim kladionicama, samo bolje. Ako vam i dosadi klađenje, tu su casino, poker, bingo, i razne kartaške igre i igre vještine.

Novčane transakcije

Sigurnije ne može biti. Unibet ima preko 5 milijuna igrača, i poznati su po tome što nijedna pritužba nije ostala neriješena, što znači da nijedan igrač nije bio oštećen. U Unibet se možete učlaniti s najvećim povjerenjem. Igrači iz Hrvatske uplate mogu vršiti kreditnom karticom, debitnom karticom ili Moneybookersom, a isplate primati preko debitne kartice ili Moneybookersa. Minimalna uplata je 10 EUR.

Koeficijenti

Unibet nije od onih kladionica koje privlače igrače koeficijentima, ali su svejedno u prosjeku bolji 3% od hrvatskih lokalnih kladionica, što uz 5% manipulativnih troškova (koji se u Unibetu ne plaćaju) iznosi 8%. Toliko više ćete zarađivati ako prijeđete iz hrvatske kladionice u Unibet. Pogledajte koeficijente na Unibetu i usporedite sa svojom kladionicom!

Ponuda i razrade

Ponuda liga i sportova je slična onoj u hrvatskim kladionicama, ali je proširena. Tako se na najpopularnijim ligama možete kladiti na duel strijelaca, broj golova momčadi, točan rezultat 1. poluvremena, hoće li biti crvenih kartona i jedanaesteraca itd. Unibet je ujedno i jedina online kladionica koja na sve utakmice daje u Hrvatskoj vrlo popularnu okladu da / ne da gol. Pogledajte ponudu na Unibet kladionici!

Kombiniranje i sistemi

Moguće je na istom listiću kombinirati do 12 parova. Sistemi su standardni, dobro poznati hrvatskim igračima. Moguće je postaviti fikseve i zaseban ulog za svaku utakmicu u sistemu, a i utakmice u klađenju uživo se mogu kombinirati s ostalim okladama.

Bonus 150 kn na prvu uplatu

Igrači iz Hrvatske dobivaju 100% bonusa na prvu uplatu, do 150 kn. Uplatite 150 kn i igrajte za 300! Uzmite i 100 € bonusa u casinu. Ako se učlanite u Unibet, možete svaki tjedan osvajati i 25 € na svoj Unibet račun pobjeđujući u našem nagradnom natjecanju u prognoziranju Hrvatske nogometne lige.

Unibet osim svega nudi i besplatne TV prijenose utakmica putem streaminga, SuperToto i SuperScore sportsku prognozu, razne promocije u casinu i pokeru…raznovrsna ponuda za zahtjevne igrače. Učlanite se!