Strategija klađenja

Zašto koristiti Bet365 mobilnu aplikaciju

Recenziju Bet365 mobilne aplikacije za klađenje možete pročitati na bettingworx.com/app/bet365/ a tamo možete i preuzeti aplikaciju za Android ili iPhone. U ovom članku ćemo se pozabaviti s time što ta aplikacija znači za vas i trebate li ju koristiti, i uostalom, kako ju koristiti iz Hrvatske s obzirom da je pristup Bet365 kladionici blokiran.

Prednosti Bet365 mobilne aplikacije

Bet365 već ima izvrsnu web stranicu, vjerojatno među najboljih 5 u svijetu, čija je jedina mana malo nezgodna navigacija, pogotovo kad se s utakmice hoćete vratiti na popis utakmica. Inače je web stranica odlična i ima sve moguće funkcije koje vam mogu zatrebati – obavijest o golovima i ostalim događajima tijekom utakmice, cash out, edit bet, live stream, a mi ponekad Bet365 i koristimo za livescore jer bržih rezultata nema.

S obzirom na blokadu pristupa Bet365, ne možete pristupiti kladionici na normalan način, nego ili preko mirrora ili koristeći Opera web preglednik s ugrađenim VPN-om. To je najjednostavnije rješenje, a Opera postoji i za desktop i za mobitel. Samo preuzmite aplikaciju, uključite VPN, i možete se dalje kladiti u Bet365.

Iako je Bet365 mobilna web stranica skoro savršena, i nitko neće primijetiti nikakav nedostatak, Bet365 mobilna aplikacija diže to sve na novu razinu i nudi još savršeniji dizajn s kojim se još lakše kladiti. Osoba koja isproba i mobilnu web stranicu i mobilnu aplikaciju će bez sumnje nastaviti koristiti mobilnu aplikaciju.

Aplikacija nije dostupna na Google Play trgovini jer tamo nema sadržaja vezanog uz klađenje, čak ni kad se radi o službenoj aplikaciji, pa morate ručno preuzeti APK datoteku sa Bet365 web stranice. Vlasnici iPhonea će lakše do aplikacije, jer je dostupna u App Storeu.

Zašto odabrati Bet365

Bet365 je i dalje najbolja kladionica na svijetu, i ima preko 32 milijuna igrača, od kojih je dobar dio iz Hrvatske. Ovo je prvi slučaj da jedna kladionica koja nije na hrvatskom jeziku postane najpopularnija online kladionica, što samo govori o tome koliko je Bet365 stvarno dobar. Najveća prednost je live streaming, uz mnogobrojne opcije koje vam omogućavaju da uplatite bolju okladu i da imate fleksibilnost, kao što su Cash Out, Edit Bet i Bet Builder.

Sad sa blokadom ISP-ova prema Bet365 će sigurno jedan dio igrača odustati od igre jer nemaju tehničkih znanja kako da zaobiđu zabranu, ali svi koji znaju instalirati Opera browser i uključiti VPN bi to trebali učiniti kako bi mogli nastaviti uživati u najboljoj kladionici na svijetu.

Nisu predviđene nikakve kazne za igrača koji zaobiđe zabranu, jer je ta zabrana ionako napravljena bez podloge u zakonu, tako da se slobodno možete i dalje kladiti u Bet365.

Opera + VPN vam neće pomoći da pristupite Bet365 mobilnoj aplikaciji. Da biste ju koristili, morate instalirati neki VPN koji djeluje na razini kompletnog telefona kao npr. ProtonVPN.

Zašto igrati preko mobitela

Puno ljudi i dalje posjeduje desktop računalo ili makar laptop, zbog toga da mogu odrađivati radne ili školske zadatke. Ipak, smartphone ima skoro svatko, a i mobiteli su općenito prilagođeniji ovoj našoj svrhi – klađenju. Ako se kladite preko mobitela – pogotovo preko aplikacije – lakše vam je uplatiti okladu i pratiti rezultat svoje utakmice gdje god bili.

Možete biti na stadionu, gledajući tu utakmicu na koju se kladite, i uostalom, možete biti bilo gdje i kladiti se na bilo koji sportski događaj. Čak i kad vam je negdje dosadno – pogotovo u tim situacijama.

Zaključak

Dobro je kladiti se preko mobitela jer je tako puno lakše naći okladu, pogotovo zbog toga što su mobiteli uveli u upotrebu jednu puno jednostavniju i direktniju navigaciju, dok se na desktopu uglavnom morate boriti s više informacija nego što želite. Bet365 je najbolja kladionica u kojoj se možete kladiti, a ima mobilnu aplikaciju, pa se zaključak nameće sam od sebe. Isplati se pomučiti i instalirati Bet365 mobilnu aplikaciju i VPN.

 

bet365