Strategija klađenja

Sigurne oklade

Klađenjem na oba ishoda u dvije različite kladionice mogu se dobiti takvi koeficijenti koji osiguravaju siguran profit u bilo kojem slučaju. Zarada se uglavnom kreće od 1% do maksimalno oko 3% za jednu okladu.

Najvažnije je znati za sigurnu okladu čim se ona pojavi, imati već otvoren račun u tim kladionicama i dovoljno novca na računu (u kladionicama). Od ovakvog klađenja se može živjeti, smatrati to poslom, a potrebno je za početak imati najmanje 1000 EUR u džepu i brzu vezu na internet. I puno živaca i koncentracije.

Zašto svatko ovako ne igra? Zato jer je potrebno a) puno vremena, b) puno novca za početni ulog. Za manje uloge se ovakvo igranje ne isplati. Da bi se “ulovila” sigurna oklada, treba dežurati pred računalom i odmah reagirati čim se sigurna oklada pojavi. Koliko je truda, vremena i novca uloženo – toliko će se i vratiti.
250×250-pinnacleKOLIKO SE MOŽE ZARADITI?

Svaka sigurna oklada (eng. safe bet, arbitrage bet, miracle bet) donosi između 1 i 3% profita na uloženi novac. Takvih oklada je 3-4 dnevno. Ulažete li ukupno 1000 EUR na svaku utakmicu, mjesečna zarada će biti 1500-2000 EUR. Dakle, s manjim ulozima je 1-3% malo i ne isplati se. S većim ulozima se može živjeti od ovoga.

Primjer: na teniski meč su koeficijenti 2.03 na prvog tenisača (u jednoj kladionici) i 2.03 na drugog tenisača (u drugoj kladionici). Ako uplatite 100 EUR na svaki koeficijent, zarada će bez obzira na ishod biti 3 EUR.
KAKO SE KLADITI NA SIGURNE OKLADE?

Najvažnije je – znati za sigurnu okladu čim se ona pojavi. Sigurne oklade traju samo od 1 do 10 minuta. U tom roku treba i uplatiti okladu, prije nego što jedna od kladionica smanji koeficijent (jer je netko drugi uplatio 10.000 EUR). Rijetko kad sigurna oklada traje duže od petnaestak minuta. Na internetu postoje mnogi programi, stranice i slične prijevare koje garantiraju siguran profit. Ali, ti ponuđači vam jave za sigurnu okladu prekasno da biste reagirali. Ako šalju SMS ili e-mail, to je presporo. Vjerojatno javljaju nakon što su oni sami već uplatili.

Jedini postojeći program koji javlja sigurne oklade odmah, i koji i omogućuje automatsku uplatu, je švedski RebelBetting. Cijena je 39 EUR za probni tjedan, a kasnije od 69 EUR do 129 EUR mjesečno ovisno o dužini pretplate. Skupo, ali pouzdano i profesionalno, a bez ovog programa nema smisla igrati na sigurne oklade za veliki ulog. Zašto? Zato jer će oni igrači koji koriste RebelBetting uplatiti puno prije vas, i kladionica će najvjerojatnije već smanjiti koeficijent dok vi “pješice” uspijete uplatiti okladu.

Pretpostavljamo da se već kladite preko interneta, a ako ne, pročitajte naš vodič za Skrill, koji vam omogućava brze uplate i isplate.
JE LI TO LEGALNO? IMAJU LI KLADIONICE NEŠTO PROTIV?

Klađenje je legalno. Klađenje na sigurne oklade je legalno. Ali se mnogim kladionicama ne sviđa takav povećan rizik (da budu na onoj strani koja mora isplatiti 10.000 € dobitka) pa će vam ili smanjiti limit uplate ili zatvoriti račun jer spadate u profesionalne igrače.

S obzirom da se kod sigurnih oklada zarada kreće od 1 do 3%, možda ne bi bilo loše razmisliti o klađenju na koeficijente od 1.01 do 1.05. Recimo, da će biti više od 0.5 golova u utakmici u kojoj zapravo očekujemo 3-4 gola. Rizik postoji, ali je otprilike ekvivalentan riziku da nešto pođe po zlu sa sigurnom okladom.
KOJE KLADIONICE IZABRATI ZA POČETAK?

Bez članstva u Pinnacleu i Betfairu, kladionicama koje općenito nude najveće koeficijente i nikad ne limitiraju igrače – se ne može uspjeti.Iako, morat ćete biti član svih kladionica, jer ako morate trošiti vrijeme na učlanjivanje sigurna oklada će već proći.
BONUSI

S obzirom da puno kladionica nudi bonuse na prvu uplatu, a sve imaju zahtjeve koliko oklada i za koji ulog morate odigrati prije nego što možete podići novac, klađenje na sigurne oklade je savršen način za podizanje bonusa. S velikom uplatom na veliki koeficijent se sigurno ispunjava zahtjev kladionice, dobili u toj kladionici ili ne, i osim zarade na sigurnoj okladi možete uzeti i bonus.

PRAĆENJE STANJA RAČUNA

Kada imate novac položen na nekoliko desetaka kladionica, ključno je pratiti stanje računa na svima njima. Umjesto računalnih programa koji se prodaju preko interneta, koji su često prijevara, rađe napravite sami svoju tablicu u Excelu, ili zapisujte na papir. Time se osigurajte da u svakom trenutku imate dovoljno novca za uplatu oklade na određenoj kladionici. Skrill je najbolja baza za transfer novca.
RIZICI

Sigurne oklade su sjajan način klađenja, međutim, uključuju i jedan veliki rizik, a to je da određena kladionica u ključnom trenutku promijeni koeficijent, poništi okladu, ne prihvati tako veliki ulog, ili zbog nečega što se dogodilo (npr. predaja jednog tenisača) naknadno poništi cijeli događaj i vrati ulog (a druga kladionica ne). Tu su i greške kladitelja, kao npr. da nema dovoljno novca na računu da uplati drugu okladu nakon što je već uplatio prvu.

10Bet Sportsbook Promotion

Da bi se najgori mogući epilog izbjegao (kladionica ne prihvati vaš ulog), trebalo bi u dvije (ili tri) kladionice o kojima se radi skoro trenutačno uplatiti okladu. Treba otvoriti svaku kladionicu, logirati se, naći utakmicu, odabrati okladu, upisati ulog. I zatim na svim kladionicama (2 ili 3) brzo potvrditi okladu, jednu za drugom – umjesto da se za svaku kladionicu ide ispočetka i gubi dragocjeno vrijeme.

Svakako prvo isprobajte ovaj način klađenja s minimalnim ulozima.

© OKLADE.NET Ova web stranica i njezin sadržaj su autorsko djelo, a nositelj autorskog prava je vlasnik Oklade.net. Neovlašteno kopiranje sadržaja je zabranjeno Zakonom o autorskom pravu i srodnim pravima, 01-081-03-1344/2, NN 167/03, 79/07, 80/11, 144/12.