Uplate i isplate

Bankovna doznaka

Bankovna doznaka je najsporiji i najkompliciraniji način prebacivanja novca u online kladionicu. Ne preporučamo uplatu ovom metodom.

Osim što uplata traje 3-5 radnih dana, zajedno s uplatom morate negdje i naznačiti broj svog kladioničarskog računa kako bi uplata stigla upravo na vaš račun.

Ovu metodu uplate koristite jedino ako nemate nijednu drugu opciju.

U slučaju stranih online kladionica radi se o međunarodnom transferu, što znači da ćete morati uplaćivati u eurima. Koristit ćete IBAN broj računa i SWIFT kôd banke u koju uplaćujete. Ne zaboravite prema uputstvima koja ćete dobiti u vašoj kladionici naznačiti na koji kladiteljski račun treba doći uplata.

Mnoge hrvatske banke skupo naplaćuju devizne doznake. U Zagrebačkoj banci ćete platiti naknadu 200 kn čak i ako uplaćujete samo nekoliko eura. U Erste banci je naknada 90 kn, u Raiffeisen banci 150 kn, a u Privrednoj banci 40 kn.

Bankovnu doznaku, ako ju već mislite koristiti, je najbolje koristiti za nadopunjavanje Skrill računa.

Tada su transakcije s kladionicama puno brže (trenutačne), a registracija običnog deviznog računa na Skrill povećava vaš limit transakcija.

Da biste na Skrill mogli poslati deviznu doznaku, prvo morate dodati svoj račun na popis računa, i upisati podatke (ime banke, država, SWIFT, IBAN broj računa). Na neverificirani račun ne možete podizati novac.

Uplata deviznom doznakom (minimalno 5 €) automatski verificira taj bankovni račun na Skrillu i zatim svoj račun možete koristiti i za uplate i za isplate.


© OKLADE.NET Ova web stranica i njezin sadržaj su autorsko djelo, a nositelj autorskog prava je vlasnik Oklade.net. Neovlašteno kopiranje sadržaja je zabranjeno Zakonom o autorskom pravu i srodnim pravima, 01-081-03-1344/2, NN 167/03, 79/07, 80/11, 144/12.