Tipovi

Meksiko-Švedska prognoza i tip za klađenje Svjetsko prvenstvo 2018.

Meksiko i Švedska igraju u 16:00, u isto vrijeme kad i Južna Koreja-Njemačka. Meksiko još nije siguran za nokaut fazu natjecanja, a Švedska još ima šansu. Meksikanci su odlično odradili prve dvije utakmice, mogu li i treću? Pročitajte našu prognozu i dobijte tip za klađenje!

Meksiko ima šest bodova ali lako je moguće da ostanu bez nokaut faze. Za to bi Švedska trebala pobijediti, u kojem slučaju ima identičnu gol-razliku kao Meksiko, a s pobjedom od 2 gola razlike sigurno preskaču Meksiko. Također, Njemačka može preskočiti Meksiko pobjedom protiv Južne Koreje, a u ovom trenutku Njemačka ima za 2 gola lošiju gol-razliku od Meksika. Sve je moguće, sve četiri ekipe se još mogu kvalificirati i sve četiri mogu ispasti.

Ako još niste, otvorite račun na Bet-at-home kladionici i uzmite 50% bonusa na uplatu sve do iznosa od €111. Bonus vrijedi do 29.6. i za postojeće članove (mi smo uzeli), a kladionica je na hrvatskom jeziku. Još bolji bonus daje Betfair, 100% na prvu uplatu do €100. Betfair je najkvalitetnija kladionica uopće, s najboljim klađenjem uživo, najboljim mobilnim klađenjem, i najboljim rasponom zanimljivih oklada na utakmice Svjetskog prvenstva.

Bet-at-home.com Betfair.com

Meksiko

Meksiko je možda malo teže od očekivanog svladao Južnu Koreju, pogodili smo tip ali nije nam bilo drago kako Meksiko ne uspijeva pronaći put do gola. Na kraju je utakmicu otvorio jedanaesterac, a pitanje pobjednika je riješio Chicarito u 66. minuti. Sve u svemu, dvije solidne predstave Meksika, a sada igraju protiv vrlo čvrste i organizirane momčadi pa će im biti teško probijati blok s obzirom da puno više vole igrati na kontranapade nego voditi igru.

Švedska

Švedska se opravdano ljuti što nije dosuđen penal na Bergu kod rezultata 0:0, a na kraju im je bod oduzeo Toni Kroos fantastičnim slobodnim udarcem u 95. minuti. U ovoj utakmici Šveđanima treba pobjeda, a do nje namjeravaju doći jedinim stilom igre kojeg imaju, a to su kontranapadi. Prepustit će Meksiku posjed, i gledati kako da ih iskontriraju jednako kako su iskontrirali Nijemce ali ostali bez bodova.

Tip za klađenje

Kladionice su svjesne da je za Meksiko ovo teška utakmica koja im ne odgovara ali i da je Meksiko kvalitetnija momčad, pa je koeficijent na Meksiko 2.35. Smatramo da će Švedska imati ključeve utakmice u svojim rukama, jer postavit će se čvrsto u obrani, a samo o njima ovisi hoće li uspjeti realizirati svoje kontranapade. Sve u svemu, očekujemo utakmicu s malo golova.