Vijesti

Betfair više ne prihvaća hrvatske igrače

Početkom rujna 2019. kladionica Betfair je povukla dramatičan potez i prestala prihvaćati hrvatske igrače. Nakon kratkog perioda u kojem se nagađalo da će uslijediti ovaj potez postojeći članovi su se još mogli ulogirati na Betfair, ali su u rujnu svi računi deaktivirani. Ako se pokušate ulogirati, dobit ćete poruku da je “nešto pošlo po krivu”, a ako pokušate zatražiti resetiranje svoje šifre, vidjet ćete o čemu se zapravo radi:

Ovaj šok za igrače je uslijedio nakon zlatnog perioda u kojem su hrvatski igrači nakon puno godina napokon imali pristup dobrom bonusu na prvu uplatu, do €100. Mnogi su to i iskoristili, i uživali smo se kladiti u ovoj kladionici koja je uz Bet365 najbolja na svijetu.

Betfair je dio Paddy Power grupe, koja je poznata po tome da voli na ovakav način presjeći i cijela tržišta na kojima su dotad funkcionirali. Drugim riječima, ISP zabrana prema mnogim online kladionicama među kojima je i Betfair je poslužila kao argument da se zatvori ovo malo tržište na kojem je Betfair ostvarivao gubitke zbog kvalitetnih hrvatskih igrača.

Alternativa Betfairu

Što nakon zatvaranja Betfaira, koja je najbolja kladionica za igrača koji se dosad kladio u Betfairu? Pa, s obzirom da je Betfair druga najbolja kladionica a Bet365, logičan izbor je prebaciti se u Bet365, gdje ćete čak dobiti i €25 bonusa u obliku besplatne oklade, uz bonuse na parove s više listića i besplatan live streaming.

Želite li da kladionica bude na hrvatskom jeziku, logičan izbor su Bet-at-home i 22Bet. Ova druga kladionica, 22Bet, će vam posebno dobro zamijeniti Betfair koji je poznat po širokom rasponu oklada i predloženim zbirnim okladama s velikim koeficijentima, jer i sama to nudi. Svakako preporučamo da isprobate 22Bet ako već imate račune u Bet365 i Bet-at-home kladionicama. A što se tiče Betfaira, ako ne trebaju oni nas, ne trebamo ni mi njih. Kladite se u kladionicama gdje ste dobro primljeni, a to su svakako ove tri koje predlažemo.