Prijenosi uživo

HOKEJ UŽIVO PRIJENOSI Gledanje utakmica NHL, KHL i jakih europskih liga

Gledanje hokeja na ledu uživo preko interneta je besplatno i jednostavno. Gledajte prijenose uživo NHL lige, najjače lige svijeta, i KHL lige. Tu su još i prijenosi iz najjačih hokejaških liga Europe kao što su Njemačka i Švedska. Naravno, i međunarodna natjecanja kao Olimpijada, Svjetsko prvenstvo itd. Sve što ljubitelj hokeja na ledu može poželjeti.

Gledajte svoje omiljene zvijezde NHL hokeja kao što su Aleksandr Ovečkin, Sidney Crosby, Jevgenij Malkin ili Anže Kopitar. Pratite KHL ligu i Medveščak, i gledajte njemačku i švedsku ligu.

Svi ovi prijenosi hokeja su dostupni na Bet365 kladionici koja nudi live stream hokeja na ledu potpuno besplatno svim svojim članovima koji imaju bar nešto novca na računu (novac se ne oduzima). Utakmice se mogu gledati na računalu, tabletu, čak i na mobitelu. Bez ikakve naplate. S Bet365 kladionicom gledajte sve hokejaške utakmice koje vas zanimaju, uključujući i NHL, i to cijelu sezonu.

Hokej na ledu prijenosi danas
Trenutno nema prijenosa.

Naravno, za svaki prijenos hokeja uživo bit će na raspolaganju i ponuda za klađenje uživo, kao i statistika same utakmice, a i najtočniji i najbrži rezultati. Moguće je lako prebacivati s jedne utakmice na drugu, ili se kladiti na jednu a gledati drugu utakmicu.

KLIKNI OVDJE DA BI SE UČLANIO I GLEDAO HOKEJ BESPLATNO

Hokejaške lige koje možete besplatno i neograničeno gledati uživo:

  • NHL
  • KHL
  • Njemačka
  • Švedska
  • Međunarodni turniri

Bonus za klađenje na hokej

Osim prijenosa hokejaških utakmica i klađenja uživo, Bet365 donosi i odličan bonus za klađenje koji se može iskorištavati neograničeno puta, a radi se o bonusu na dobitke na listiće s više hokejaških parova. Uživajte u ovom bonusu za klađenje na hokej na ledu, učlanite se u Bet365 danas!

Svaki puta kada imate listić za klađenje koji sadrži najmanje 2 para s utakmicama iz NHL-a dobit ćete bonus na ukupni koeficijent na listiću, i to od 5% do 50%.

Da biste dobili bonus, morate se kladiti na jednu od ovih oklada: Money Line, Spread/Run Line/Puck Line, Game Totals. Dakle, klađenje na pobjednika utakmice, hendikep ili zbroj golova. Bonus se obračunava tako da se uveća koeficijent na dobitni listić, i to ovisno o broju parova, prema ovoj tablici:

Broj parova Bonus
Dva 5% bonus
Tri 7.5% bonus
Četiri 10% bonus
Pet 15% bonus
Šest 20% bonus
Sedam 25% bonus
Osam 30% bonus
Devet 35% bonus
Deset 40% bonus
Jedanaest 45% bonus
Dvanaest i više 50% bonus

Dakle, maksimalan bonus ćete dobiti za 12 ili više parova NHL hokeja na kojima se kladite na pobjednika utakmice ili na zbroj golova, i vaš dobitak na tom listiću će biti uvećan za čak 50%. Već za samo četiri para na listiću ćete biti nagrađeni s 10% jačim dobitkom. S obzirom da Bet365 nema manipulativne troškove 5% i porez na dobitak, profitirali ste oko 25%.

Dovoljno je biti član ove kladionice i to je sve, možete iskorištavati ovaj bonus neograničeno puta i tako kontinuirano povećavati svoje dobitke na klađenju na hokej na ledu.

I, naravno, usput možete gledati prijenose uživo tih istih utakmica na koje ste se kladili.

KLIKNI OVDJE DA BI SE UČLANIO I GLEDAO HOKEJ BESPLATNO

Bet365 Live stream raspored - Hokej na ledu
Trenutno nema prijenosa.

Pročitajte i kako gledati prijenose nogometa, tenisa, košarke i rukometa.


© OKLADE.NET Ova web stranica i njezin sadržaj su autorsko djelo, a nositelj autorskog prava je vlasnik Oklade.net. Neovlašteno kopiranje sadržaja je zabranjeno Zakonom o autorskom pravu i srodnim pravima, 01-081-03-1344/2, NN 167/03, 79/07, 80/11, 144/12.