Tipovi

Varaždin – Dinamo tip i prognoza za klađenje 05.08.2022.

Našu seriju tipova za klađenje nastavljamo s utakmicom Varaždin – Dinamo koja je na rasporedu 4. kola HNL u petak 5.8.2022. u 18:00 na stadionu Varteks u Varaždinu. Prognozu ćemo ažurirati kad budu poznate postave momčadi.

Dinamo je izraziti favorit po kladionicama, koeficijent je 1.35 kod Bet-at-home. Možete slobodno to smatrati zicerom. Igrali bismo ovo sve do 1.25-1.28.

Dinamo nastavlja seriju uspjeha

Za Dinamo, koji nije još odgodio nijednu ligašku utakmicu, je ovo nastavak teškog rasporeda s dvije utakmice tjedno, ali Ante Čačić ima na raspolaganju dovoljan broj kvalitetnih igrača u rotaciji. Sigurno ćemo opet vidjeti Petra Bočkaja na lijevom boku nakon što je odigrao maestralnu partiju protiv Istre ali zatim nije nastupio u Bugarskoj protiv Ludogoreca jer ne igra dovoljno dobru obranu.

Možemo očekivati još neke rotacije u momčadi, možda Luku Menala i Martina Baturinu od prve minute.

Josip Drmić se još nije pronašao u Dinamu, i pitanje je hoće li uopće. Bruno Petković ima bolna rebra i nije mu koristio nastup od 20-ak minuta u Bugarskoj, tako da je i dalje vjerojatno nezaliječen i čak i ako bude igrao neće igrati dobro. Dinamo, stoga, ima problema s napadačima. Ali, Dinamova igra je puno prejaka za protivnike u HNL.

Varaždin nije na potrebnoj razini

Varaždin je u prethodnom kolu igrao protiv Hajduka i praktički opsjedao njihov gol cijelu utakmicu, ali nisu uspjeli zabiti gol. To je jednostavno kvaliteta hrvatske lige, vidjeli smo na koji način napadači “završavaju” akcije. Makar Varaždin ima nekolicinu dobrih igrača kao što su Teklić, Herrera i Brodić, to nisu igrači koji mogu kontinuirano igrati na visokoj razini. Isto vrijedi i za većinu igrača u HNL.

Ako je Hajduk uspio poentirati dvaput iz dvije šanse, koliko će puta poentirati Dinamo iz desetak šansi koje će stvoriti tijekom ove utakmice?

Prognoza utakmice Varaždin – Dinamo

Dinamo je oduvijek dobro prolazio u Varaždinu, to gostovanje možemo staviti uz bok gostovanju u Koprivnici kod Slaven Belupa. Slične su to momčadi, sličnog karaktera, a i udaljenost i atmosfera na stadionu (nema je) su slični. Ovo je jedno od Dinamovih “domaćih” gostovanja. Vidjeli smo kako je Dinamo prošao u Koprivnici, pobijedio je 1:5, a zatim rutinski svladao i Istru visokim rezultatom. Sličan epilog očekujemo i ovdje. Dok Dinamo u Europi izgleda loše, ovakav lagan raspored protiv domaćih ekipa im ide na ruku, i tu pokazuju koliko su kvalitetom iznad svih ostalih.

Tipovi za klađenje

PROMAŠAJ Pobjeda Dinama 1.35 Bet-at-home

PROMAŠAJ Dinamo zabija više od 1.5 golova 1.41 Bet-at-home

PROMAŠAJ Dinamo zabija više od 2.5 golova 2.25 Bet-at-home

Učlanite se u Bet-at-home kladionicu i uzmite bonus od 200 EUR!

Utakmica je završila rezultatom 1:1.