Kladionice

Pinnacle recenzija i iskustva

Pinnacle je kladionica za profesionalce jer prihvaća velike uloge, ne limitira uplate i ne zatvara račune dobitnicima, i nudi najbolje koeficijente. Ponuda se ne razrađuje dalje od 1×2, više/manje i azijskih hendikepa. U Pinnacleu će se kladiti igrači koji uplaćuju velike oklade na jedan par i koji za svoj novac žele najbolji mogući koeficijent.

Pinnacle dopušta ogromne uloge na svoju ponudu, što možda i nije toliko bitno malim igračima, ali ih sigurno razlikuje od kladionica koje znaju ograničiti ulog na određenu utakmicu na samo nekoliko eura, ili još gore, automatski ograničavati uloge igraču koji dobiva. U Pinnacleu se igrač ne može susresti s takvom praksom.

Od 1998. godine ova kladionica privlači poluprofesionalne i profesionalne kladitelje, i nije namijenjena rekreativcima koji se klade iz zabave. Makar je Pinnacleova internetska stranica zastarjela, to nimalo ne umanjuje vrijednost ove kladionice koja odolijeva svim inovacijama konkurencije. Ne postoji profesionalni kladitelj koji se ne kladi u Pinnacleu.

www.pinnacle.com

Kako uplatiti i isplatiti novac?

Pinnacle prihvaća sve standardne načine uplate i isplate, osim Amex i Diners kreditnih kartica. Posjetite www.pinnacle.com i pogledajte sami. Za više o metodama uplate općenito posjetite našu sekciju Transakcije.

Isplate su brze, iznosi do $3000 se nađu na računu unutar pola sata, a isplata znosa iznad $3000 može potrajati nekoliko sati. Dozvoljena je jedna besplatna isplata u kalendarskom mjesecu, a svaka sljedeća se naplaćuje $15 po transakciji. Nije ugodno, ali je razumljivo, jer i te transakcije kladionicu koštaju. Uz planiranje isplata može se izbjeći bilo kakav trošak.

S druge strane, sve uplate su besplatne, uključujući i one Visa/MasterCard debitnim i kreditnim karticama, što je jedinstven slučaj među online kladionicama. Limit pojedinačne uplate karticama je 800 €, a limit pojedinačne uplate Netellerom je $50.000. Kad se sve zbroji i oduzme, Pinnacle je vjerojatno jedina kladionica u kojoj možete uplatiti hrpu novca i isplatiti ga (jednom mjesečno) bez plaćanja bilo kakve naknade. Ovo je posebno važno velikim igračima, kojima bi provizija od oko 2% mogla značiti i nekoliko stotina ili tisuća eura. A kad je taj novac na računu – kladionica nudi najbolje koeficijente na svijetu.

Limiti oklade na jednu utakmicu su između $2000 i $30.000, ovisno o ligi i sportu. Minimalna uplata na listić je $1.

www.pinnacle.com

Kako uplatiti okladu na Pinnacleu

Pinnacle ima drugačiji dizajn od svih drugih kladionica. U izborniku prvo odaberete ligu ili natjecanje, a zatim se prikaže popis utakmica s koeficijentima za azijski hendikep, 1X2 i više/manje golova. U kućicu pored koeficijenta upisujete željeni ulog i zatim kliknete na zeleni gumb “Submit Wagers”. Pojavit će se ekran na kojem možete pregledati okladu, i nakon završne potvrde oklada je uplaćena. Tako se kladi na jedan par na listiću.

Da biste uplatili više oklada na isti listić, kliknite na “Parlay This League”. Kliknite na sve željene oklade i zatim kliknite na “Open Parlay Ticket Selection”, gdje ćete pregledati i potvrditi svoj listić. Da biste na isti listić stavili oklade iz različitih sportova i liga, na početnom ekranu kladionice u gornjem lijevom uglu potražite tekst “Parlays / Accumulators” i kliknite. Otvorit će se izbornik svih sportova i liga. Odaberite svoje oklade i kliknite na “Open Parlay Ticket Selection”.

Malo je komplicirano u usporedbi s drugim kladionicama, ali su koeficijenti toliko dobri da se isplati uložiti malo truda i naučiti se snalaziti na ovoj web stranici.

www.pinnacle.com

Kvaliteta koeficijenata

Jeste li ikada vidjeli koeficijent na over/under okladu na NBA košarku 1.952 – 1.952? Ako niste član Pinnaclea, niste ni mogli, jer je to uvjerljivo najmanja profitna margina u svijetu klađenja, koju nudi samo ova kladionica. Pogledajte koeficijente na Pinnacleu i usporedite sa svojom kladionicom, vidjet ćete razliku. Hrvatske zemaljske kladionice se ni izbliza ne mogu mjeriti s Pinnacleom.

Koeficijenti u Pinnacleu su najbolji na svijetu, o tome nema dileme, i makar će se često naći kladionica koja na neku okladu nudi bolji koeficijent – što je normalno uz takvu konkurenciju – igrač koji igra samo u jednoj kladionici će općenito najviše zarađivati ako je ta kladionica Pinnacle. Za razliku od Betfaira i sličnih kladionica, Pinnacle ne naplaćuje proviziju na dobitke pa su u konačnici bolji.

www.pinnacle.com

Ponuda i razrade

Mnoge kladionice nude nepopularne i amaterske lige računajući da će igrači zbog neznanja gubiti. Pinnacle to ne radi, ponuda ne seže do najnižih liga, a sva najzanimljivija natjecanja su u ponudi. Nećete primijetiti da nešto fali dok ne poželite uplatiti na tursku ili irsku 2. nogometnu ligu, ali ionako vam je pametnije da to ne činite. Razrada baš i nema u onakvom obliku na kakav su hrvatski igrači navikli, standard u Pinnacleu je 1×2, više/manje i azijski hendikep – s tim da su prava vrijednost Pinnaclea dodatni hendikepi i teaseri:

www.pinnacle.com

Kombiniranje i sistemi

Pinnacle je usmjeren na osnovne oklade kao što su klađenje na utakmicu, hendikepe, zbroj poena, i tu nude sasvim dovoljan broj opcija uz vrlo dobre dodatne hendikepe – npr. ako je zbroj koševa u NBA 200, možete se kladiti na više ili manje u rasponu od 198.5 do 201.5 koševa. To vrijedi i za nogomet, čak i na hrvatskoj ligi se može igrati na više od 2.0 golova ili manje od 3.0 na svaku utakmicu. Nema oklade na “više od 1.5 golova”, “oba daju gol” i slično. Samo klađenje na utakmicu, hendikep i zbroj poena. Za svaki sport, uz odlične koeficijente.

Zanimljiva je opcija klađenja na teasere. Na primjer, ako utakmica Chicago Bulls – Brooklyn Nets u redovnoj ponudi ima hendikep od -3.5 na Brooklyn, u posebnoj ponudi NBA 7 Point Super Teaser (vidi sliku), koja je na raspolaganju svaki dan, će biti ponuđena oklada na Chicago +10.5 i Brooklyn +3.5. I onda treba izabrati od 2 do 6 takvih oklada i pokupiti dobitak. Limit uplate je $5000 na takav listić.

Takve opcije treba istraživati na Pinnacleu, a ne tražiti “oba daju gol”. Pinnacle nije takva kladionica.

www.pinnacle.com

Ne treba nam bonus…

Pinnacle je prije već i desetak godina ukinuo sve oblike bonusa na početne uplate, i to ponosno, želeći reći kako su dovoljno dobri da im takvi trikovi ne trebaju. I jesu dovoljno dobri, isplati se učlaniti u Pinnacle zbog onoga što nude u klađenju. Otkad su prestali trošiti novac na davanje bonusa, počeli su nuditi još bolje koeficijente nego ranije. Pinnacle to zove “doživotnim bonusom”.

Pinnacle je kladionica koja forsira kladitelja na određeni stil igre, singl klađenje na velike uloge. To će mnogim hrvatskim kladiteljima zasmetati jer žele imati slobodu kao u Bet-at-Homeu, slagati listiće od 20 parova i raditi sisteme. Ali, s druge strane, način igre koji promovira Pinnacle je način na koji se klade profesionalci. Vrijedi naučiti kako se to radi. Nagrada: najbolji koeficijenti na svijetu. Učlanite se u Pinnacle i pogledajte što imaju za ponuditi!

www.pinnacle.com

  • Pouzdanost
  • Ponuda
  • Koeficijenti
  • Uplate i isplate
  • Lakoća korištenja
  • Limiti
3.9

Sažetak

Pinnacle je kladionica za profesionalne igrače, s najboljim koeficijentima i najvišim limitima. Nema široku ponudu, a nije se ni lako snaći u ovoj kladionici s malo čudnim sučeljem, a nema ni bonusa. Ipak, profesionalni igrači koji ulažu puno novca se klade baš u ovoj kladionici. www.pinnacle.com