Kladionice

Recenzija Pinnacle kladionice

U Pinnacleu se klade osobe i sindikati koji uplaćuju velike iznose, i milijun dolara po utakmici. I hrvatski igrači koji uplaćuju veće svote biraju Pinnacle, a i mnogi rekreativni igrači se odlučuju za ovu kladionicu zbog najboljih koeficijenata, pogotovo od modernog redizajna 2019. (na slici).

Makar se misli da Pinnacle ne razrađuje ponudu dalje od 1×2, više/manje i azijskih hendikepa, dostupne su i oklade na kornere, na broj golova momčadi, i dovoljan broj drugih. Sve su dostupne u klađenju uživo uz izvrsne koeficijente, a može se i kombinirati više parova na isti listić.

Ako ste igrač kojem je račun u nekoj kladionici limitiran ili zatvoren zato što dobivate, Pinnacle je pravi izbor za vas jer ovdje možete dobivati do mile volje. Pinnacle čak piše ekspertne savjete za klađenje, čiju hrvatsku verziju možete čitati na Oklade.net uz dozvolu autora.

Igrač koji pogodi okladu u Pinnacleu će zaraditi čak 23.38% više nego u Supersportu. Zato pametni hrvatski igrači svoje zicere uplaćuju u Pinnacleu, a zbog većeg postotka zarade na klađenju si mogu dozvoliti veće uloge. Učlani se u Pinnacle
Pinnacleu ne smetaju “arberi”, odnosno igrači koji u jednoj kladionici uplate jednu okladu a na drugoj suprotnu i profitiraju mali postotak od pozitivne sume dva koeficijenta.

Kvaliteta koeficijenata

Jeste li ikada vidjeli koeficijent na over/under okladu na NBA košarku 1.952 – 1.952? Ako niste član Pinnaclea, niste ni mogli, jer je to uvjerljivo najmanja profitna margina u svijetu klađenja.

Usporedimo to sa Supersportom. Tamo su koeficijenti 1.85 – 1.85, a kad računamo da vam se oduzima 5% M.T. od uloga i zatim oduzima najmanje 10% poreza, dolazimo do efektivnog koeficijenta 1.582.

Igrač koji istu okladu uplati u Pinnacleu će, prema tome, zaraditi čak 23.38% više. Zato pametni hrvatski igrači svoje zicere uplaćuju u Pinnacleu, a zbog većeg postotka zarade na klađenju si mogu dozvoliti veće uloge.

www.pinnacle.com

Kako uplatiti i isplatiti novac?

Sve uplate su besplatne, a dozvoljena je jedna besplatna isplata u kalendarskom mjesecu. Svaka sljedeća se naplaćuje $15 ili €12 po transakciji, i to vrijedi za sve navedene metode uplate/isplate. Ovisno o metodi, Pinnacle ima limit isplate do $50.000 u 24 sata.

Prihvaćene metode uplate:

 • Visa kreditne i debitne kartice
 • Mastercard kreditne i debitne kartice
 • Neteller
 • Skrill
 • Paysafecard
 • Bitcoin (via Bitpay)

Limiti oklade na jednu utakmicu su između $2.000 i $30.000, ovisno o ligi, sportu i profilu kladitelja. Minimalna uplata na listić je $1. Od nama bliskih valuta tu su dolari, euri i funte. Prilikom registracije birate valutu svog računa. Ako uplaćujete bitcoinom, bitcoini će biti konvertirani u valutu vašeg računa.

Ako uplaćeni iznos ne obrnete bar 3x na klađenju, Pinnacle zadržava pravo da vam naplati proviziju u iznosu 4%.

www.pinnacle.com

Ponuda i razrade

Ponuda oklada na nogomet uglavnom uključuje 1×2, više/manje golova i azijski hendikep, ali prava vrijednost ove kladionice su dodatni hendikepi. Ovdje niste ograničeni na više/manje od 2.5 golova ili na zadanu liniju koševa, već je dostupno desetak opcija s manjim i većim koeficijentima.

Na neke nogometne utakmice je dostupno klađenje na kornere i na broj golova momčadi, a ima i sličnih dodatnih oklada na druge sportove. Raspon nije velik. Za kvalitetno igranje u Pinnacleu biste trebali biti dobro upoznati s azijskim hendikepima jer ćete tako najviše profitirati u ovoj kladionici.

U ponudi je 60-ak nogometnih liga, sav tenis, američki sportovi, puno malih sportova, političke oklade, i vrlo popularne eSports oklade na DOTA 2 i League of Legends između ostalih. Koeficijenti su na sve ove sportove i lige jednako dobri.

I na HNL ćete dobivati vrhunske koeficijente.

www.pinnacle.com

Ne treba nam bonus…

Pinnacle je prije desetak godina ukinuo sve oblike bonusa na početne uplate, i to ponosno, želeći reći kako su dovoljno dobri da im takvi trikovi ne trebaju. Otkad su prestali trošiti novac na davanje bonusa, počeli su nuditi još bolje koeficijente nego ranije. Pinnacle to zove doživotnim bonusom.

Pinnacle je kladionica koja forsira kladitelja na određeni stil igre, singl klađenje na velike uloge. To će mnogim hrvatskim igračima zasmetati jer žele imati slobodu kao u Bet-at-Homeu, slagati listiće od 15 parova i raditi sisteme.

Ali, s druge strane, način igre koji promovira Pinnacle je način na koji se klade profesionalci. Vrijedi naučiti kako se to radi. Nagrada: najbolji koeficijenti na svijetu. Učlanite se u Pinnacle i krenite u novo poglavlje klađenja!

www.pinnacle.com

Insajderske informacije o Pinnacle kladionici

Priča o Pinnacleu je slična onima iz filmova Bookies (2003) i Two For The Money (2005). Iz unajmljene hotelske sobe iznad bordela su 1998. počeli primati oklade telefonom, a uspjeh mogu zahvaliti osobama kao što je Stanley Tomchin, oddsmaker koji je formirao vjerojatno najbolje hendikepe i koeficijente u Americi.

Vrhunska matematika vrijedna neke znanstvene nagrade – kad se ne bi radilo o klađenju – omogućava profiliranje igrača, dinamičko određivanje limita uplata, i korištenje vlastitih igrača da bi se u realnom vremenu dodatno usavršili hendikepi i koeficijenti.

Zbog toga je Pinnacle stalno u plusu, zato primaju arbere i velike uplate.

I danas su zadržali isti sleazy model poslovanja pa ne prezaju od suradnje s azijskim sindikatima, od profiliranja igrača, i od korištenja informacija koje prikupe od oklada. CEO Pinnaclea, Jessica Davis, nastupa pod pseudonimom Paris Smith. Toliko o tome. 

Dvije godine su pokušavali dobiti UKGC licencu, ali su iz neobjašnjivih razloga 2018. napokon povukli prijavu. Smatra se da nisu mogli nikako zadovoljiti kriterije ove jake licence. Nisu uspjeli dobiti ni licencu na Malti.

Unatoč tome što je priča o ovoj kladionici poprilično gadljiva iz europske perspektive, nema dileme da je Pinnacle siguran za igrače. Jer, s obzirom da nemaju nikakvu licencu – Curacao ne vrijedi ništa – sve što imaju je ugled među igračima i nikad ga neće ugroziti. Dosad nisu, u preko 20 godina.

www.pinnacle.com

 • Pouzdanost
 • Ponuda
 • Koeficijenti
 • Uplate i isplate
 • Lakoća korištenja
 • Limiti
4.2

Sažetak

Pinnacle ima jednu svrhu – ponuditi najbolje koeficijente i visoke limite. Ovo je mjesto za profesionalne igrače, makar i rekreativni također mogu uživati u benefitima ove vrhunske kladionice. Ali, za to će morati malo promijeniti svoj način klađenja. www.pinnacle.com