Kladionice

Supersport

SUPERSPORT

MANIPULATIVNI TROŠKOVI

Supersport je hrvatska zemaljska i online kladionica, i jedna od rijetkih njenih prednosti su Supertipovi – posebne oklade na kojima su koeficijenti uvećani. Loše strane Supersporta su niski koeficijenti, posebno protiv favorita i na više/manje golova ili koševa.

Sve hrvatske kladionice po zakonu moraju zaračunavati manipulativne troškove od 5% na svaku uplatu. Supersport je namijenjen rekreativnim igračima koji se klade iz zabave, a ne radi profita.

{uniquescience-ratevote:2} Novčane transakcije
Koeficijenti
Ponuda i razrade
Kombiniranje i sistemi
Bonus na prvu uplatu

Novčane transakcije

Minimalna uplata na listić u Supersportu je 2 kn. U Supersport se može uplaćivati gotovina u poslovnicama, ili se može uplaćivati preko bankovnog računa online. U oba slučaja Supersport naplaćuje 5% manipulativnih troškova. Za online klađenje je potrebno dati svoj Osobni identifikacijski broj (OIB) kako bi se sav prihod evidentirao za eventualnu naplatu godišnjeg poreza. Za transakcije preko pulta zasad ne treba davati OIB, ali će se to sigurno jednog dana promijeniti jer je isplata gotovine iz kladionica jedini legalni prihod u Hrvatskoj koji se ne evidentira za porez.

Koeficijenti

Koeficijenti na favorite su dosta solidni, ali varljivi jer 1.60 u Supersportu nije 1.60 nego 1.55 zbog manipulativnih troškova. Koeficijenti protiv favorita su puno slabiji od onih u stranim online kladionicama, a koeficijenti na zbroj golova ili koševa su pogotovo loši. Supertipovi, utakmice na kojima kladionica ne uzima svoju profitnu marginu, su odlični. Supersport, osim Supertipovima, ne može konkurirati ni Hrvatskoj lutriji, a pogotovo ne stranim online kladionicama.

Ponuda i razrade

Ponuda liga i sportova je vrlo široka, kao i razrade na utakmice. Vrlo zadovoljavajuće, ponuda seže do najnižih liga, a standardno se na svaku nogometnu ligu može igrati na hendikep, zbroj golova, daje/ne daje gol, oba daju gol, 1. poluvrijeme, poluvrijeme/kraj. Ovakva ponuda nudi brojne mogućnosti za klađenje, ali i uz to će svaki kladitelj nasjesti na manipulativne troškove i precijenjene favorite i završiti lošije nego u nekoj stranoj online kladionici. Posebnost Supersporta je to što jedini od hrvatskih kladionica nude azijski hendikep. Klađenje uživo je na razini kamenog doba, kao i u svim hrvatskim kladionicama.

Kombiniranje i sistemi

Moguće je na istom listiću kombinirati do 15 parova. Sistemi su standardni, dobro poznati hrvatskim igračima. Moguće je postaviti fikseve, ali ne i zaseban ulog za svaku utakmicu u sistemu. Supersport daje varljive izračune za sistemsko klađenje koji mogu zbuniti igrače.

Bonus na prvu uplatu

Supersport ne daje nikakav bonus.

Možemo zaključiti da je Supersport kladionica koja na različite načine navlači igrače i tjera vodu na svoj mlin, a igraču nema što ponuditi osim činjenice da su njihove poslovnice posvuda pa je praktično ući u jednu od njih. Supersportov tjednik također služi za navlačenje igrača. Možemo reći da su sve to svojevrsni “manipulativni troškovi” koje igrač plaća samim time što je ušetao u Supersport. Svim redovnim mušterijama Supersporta možemo od srca preporučiti da odaberu neku bolju kladionicu.

Oklade.net

Oklade.net

Vaš vodič u online klađenje od 2007. godine. Nepristrane recenzije i informacije o klađenju, usmjerene na dobrobit igrača.

Komentiraj

Klikni ovdje za ostavljanje komentara