Uplate i isplate

Kako uplatiti novac na online kladionicu

Ovo je naš najnoviji vodič koji će vam omogućiti da redovito uplaćujete i isplaćujete novce sa stranih online kladionica bez ikakvog problema.

Uz standardne prednosti klađenja u najboljim kladionicama na svijetu, dobit ćete i sljedeće prednosti:

1  Nećete plaćati manipulativne troškove i porez na dobitke
2  Zaobići ćete blokadu hrvatskih banaka (ako ste u blokadi)
3  Dobivat ćete bonuse za klađenje, casino i poker
Zaobići ćete porezni sustav – vaš novac je samo vaš
Imat ćete Mastercard karticu kojom možete plaćati sve i u dućanu i na internetu

Proces je kompliciran jedino prvi put, a nakon toga sve postaje lako. Koraci uključuju učlanjenje u Neteller, punjenje računa na Netelleru, dobivanje Net+ Mastercard kartice, i uplatu u kladionicu.

Nema procesa odobrenja niti ikakvih ograničenja, svaki punoljetni hrvatski državljanin može raditi na ovakav način. Neteller je jedna od najvećih tvrtki za novčano poslovanje, tako da nema straha. Vaš novac je sigurniji nego u banci.

1. Učlanite se u Neteller
Učlanite se na www.neteller.com.
Registracija je brza i jednostavna. Na engleskom je jeziku ali to vjerojatno neće biti problem. Pogledajte ovdje prijevod ekrana za registraciju.

2. Zatražite Net+ karticu
Ovaj korak traje samo par sekundi, ali je ključan, jer tako dobivate Mastercard karticu direktno vezanu uz vaš Neteller račun. Kad se ulogirate na svoj račun, kliknite na “Net+ Cards” i zatražite izdavanje kartice. Kao valutu kartice odaberite onu valutu koju ste odabrali i za Neteller račun.

3. Uplatite novac na Neteller
Da biste Netellerom mogli uplatiti na kladionicu, naravno da morate imati nešto na računu. Uplatiti možete Visa i Mastercard kreditnim i debitnim karticama (to uključuje i Visa Electron i Maestro) uz standardnu proviziju od 1.9% na uplatu, Paysafecard bonom uz proviziju od 2.5%, ili bankovnom doznakom koja je besplatna ali ćete doznaku platiti u hrvatskoj banci pa to nije praktično.

Preporučamo direktnu uplatu jednom od kartica koje imate. Ako nemate nijednu, onda je Paysafecard rješenje.

4. Pričekajte karticu i PIN
Net+ kartica i PIN će stići poštom, odvojeno jedno od drugog, za tjedan ili dva. Kad stignu, moći ćete na bankomatu podizati novce, plaćati u dućanu, plaćati na internetu. U međuvremenu možete slobodno uplatiti na kladionicu:

5. Uplatite novac na kladionicu
Odaberite kladionicu koja vam se najviše sviđa i kao sredstvo uplate odaberite Neteller. Novac će se istog trena naći na računu kladionice. Kao najbolje kladionice preporučamo ove, iz sljedećih razloga:
1. Bet-at-home – Na hrvatskom, 100 EUR bonusa na prvu uplatu
2. Bet365 – TV prijenosi, klađenje uživo, mobilno klađenje
3. Betfair – Bonus i odlična ponuda oklada

6. Podignite dobitak na Neteller
Kad ste uzeli bonus, dobili još nešto na klađenju, i želite raspolagati tim novcem, jednostavno zatražite isplatu na Neteller. Kod svih kladionica ćete morati priložiti neki dokument (skeniranu osobnu iskaznicu) kao dokaz identiteta kod prve isplate, ali inače će isplate biti brze i jednostavne.

7. Novci su na vašoj Net+ kartici
Čim se novac nalazi na vašem Neteller računu, nalazi se i na vašoj Net+ kartici. Ako imate 156.12 EUR na Neteller računu, točno toliko imate i na kartici. Podignite novac u kunama na bankomatu, platite račun u dućanu, kupite nešto na internetu. Net+ Mastercard kartica je prihvaćena svugdje.

8. Pretplatite se na naš Newsletter
Dobijte PDF “10 Zlatnih Savjeta Za Klađenje” besplatno! Pronađite formular na vrhu ove stranice.

9. Javite se s pitanjima
Ako imate problema s bilo kojim dijelom ovog procesa uplaćivanja na online kladionicu, ostavite komentar ispod ovog članka, pošaljite nam privatnu poruku na Facebooku, javite se preko live chata ili nam pošaljite mail na info@oklade.net

Broj raznih metoda uplate može biti zbunjujući, a neke od tih metoda su potpuno nepraktične dok su druge preskupe. Ukratko ćemo objasniti razliku između direktne uplate na kladionicu i korištenja online novčanika.


Direktna uplata

Sve uplate u kladionicu se pokreću na web stranici kladionice u kojoj ste se registrirali. U izborniku odaberite “Uplata” ili “Deposit”, i odaberite metodu uplate. Ako se radi o debitnoj ili kreditnoj kartici, upišite broj kartice, ime i prezime, datum isteka i sigurnosni broj s poleđine kartice. Bit će obračunata provizija na uplatu ovisno o kladionici, i novac će se odmah naći na vašem računu. Ako se radi o Paysafecardu, upišite broj bona. Ako se radi o bankovnoj doznaci, dobit ćete podatke o uplati koje morate predati u vašoj banci prilikom uplate.

U svakoj kladionici je pravilo isto – možete podignuti novac jedino onom metodom kojom ste uplatili. Ako ste uplatili bankovnom doznakom, ne možete podignuti novac na debitnu karticu. To je problem koji postaje dosta važan ako uplaćujete Paysafecardom ili kreditnom karticom, jer se na njih ne može primati novac.

Online novčanik

Puno je bolje koristiti online novčanik, Neteller ili Skrill, i svoj online bankovni račun nadopunjavati kako god želite. Možete jednom koristiti debitnu karticu, drugi put drugu debitnu karticu, treći put bankovnu doznaku. I od Netellera i od Skrilla ćete dobiti plastičnu MasterCard karticu koja je vezana uz vaš račun. Tako ćete odmah moći raspolagati svim novcem koji je na vašem računu.

Povremeno ćete nadopunjavati svoj Neteller ili Skrill račun karticom, ali kad je novac jednom na online novčaniku možete ga brzo premještati iz jedne kladionice u drugu, a kad je novac na vašem online novčaniku odmah je i na vašoj MasterCard kartici.