Uplate i isplate

Kako Paysafecardom nadopuniti Neteller račun

Ovaj kratki vodič će vam objasniti kako koristiti Paysafecard bon za nadoplatu računa na online novčaniku Neteller.

1. Kupite Paysafecard bon
Bonovi se mogu kupiti na kioscima Tiska, na INA benzinskim pumpama, u Plodinama i još na nekim lokacijama. Provjerite ovdje. Bonovi se mogu kupiti u apoenima od 50, 100, 200 i 500 kn.

2. Registrirajte se na Neteller
Ako već niste član, registirajte se na Neteller klikom ovdje: www.neteller.com

3. Uplatite novac s bona na svoj Neteller račun
Nakon što ste se ulogirali na www.neteller.com, na izborniku s lijeve strane kliknite na Money In:

Nakon toga kao sredstvo uplate odaberite Paysafecard:

Zatim ispunite formular kako je opisano na slici. Kao “Voucher currency” odaberite HRK. Odaberite drugu opciju “Enter amount to withdraw from Paysafecard”, i zatim unesite nočanu vrijednost svog bona. Sustav će na ovaj način uvijek iskoristiti sav vaš bon i nećete morati pogađati koliko eura uplaćujete na Neteller. Kliknite Continue.

Nakon toga ćete trebati upisati svoje korisničko ime i šifru sa Paysafecarda (ako nemate račun registrirajte se) i nakon toga ćete upisati broj svog bona. Nažalost, nedavno je Paysafecard uveo ovaj korak da se moramo registrirati da bi plaćali bonovima, pa je procedura nešto kompliciranija nego ranije kad je bilo dovoljno samo upisati broj bona.

Ali svejedno, ovo je najbolji način kako da uplatite novac na Neteller ako nemate pristup nekoj debitnoj ili kreditnoj kartici.

Nakon što ste uplatili novac na svoj Neteller račun, možete uplaćivati i isplaćivati novce s kladionica kako želite. Uvijek kao sredstvo uplate birajte Neteller, a i kod isplate će novac biti isplaćen na vaš Neteller račun.

Ako ste zatražili izdavanje Net+ Mastercard kartice (što svakako preporučamo), onda će novac koji je na vašem Neteller računu odmah biti dostupan i na vašoj kartici.

A to znači da ste uspješno od gotovine u ruci došli do toga da je vaš novac istovremeno i na plastičnoj Mastercard kartici i na online računu s kojeg u sekundi možete prebaciti novac u omiljenu kladionicu, i podići novac s kladionice opet na taj račun (i na karticu).