Uplate i isplate

Kako Paysafecardom nadopuniti Neteller račun

Ovaj kratki vodič će vam objasniti kako koristiti Paysafecard bon za nadoplatu računa na online novčaniku Neteller.


1. Kupite Paysafecard bon
Bonovi se mogu kupiti na kioscima Tiska, na INA benzinskim pumpama, u Plodinama i još na nekim lokacijama. Provjerite ovdje. Bonovi se mogu kupiti u apoenima od 50, 100, 200 i 500 kn.

2. Registrirajte se na Neteller
Ako već niste član, registirajte se na Neteller klikom ovdje: www.neteller.com

3. Uplatite novac s bona na svoj Neteller račun
Nakon što ste se ulogirali na www.neteller.com, na izborniku s lijeve strane kliknite na Money In:

Nakon toga kao sredstvo uplate odaberite Paysafecard:

Nakon toga ispunite formular kako je opisano na slici. Kao “Voucher currency” odaberite HRK. Odaberite drugu opciju “Enter amount to withdraw from Paysafecard”, i zatim unesite iznos sa svog bona i kliknite Continue.

Nakon toga ćete trebati upisati svoje korisničko ime i šifru sa Paysafecarda (ako nemate račun registrirajte se) i nakon toga ćete upisati broj svog bona. Nažalost, nedavno je Paysafecard uveo ovaj korak da se moramo registrirati da bi plaćali bonovima, pa je procedura nešto kompliciranija nego ranije kad je bilo dovoljno samo upisati broj bona.

Ali svejedno, ovo je najbolji način kako da uplatite novac na Neteller ako nemate pristup nekoj debitnoj ili kreditnoj kartici.

Nakon što ste uplatili novac na svoj Neteller račun, možete uplaćivati i isplaćivati novce s kladionica kako želite. Uvijek kao sredstvo uplate birajte Neteller, a i kod isplate će novac biti isplaćen na vaš Neteller račun.

Ako ste zatražili izdavanje Net+ Mastercard kartice (što svakako preporučamo), onda će novac koji je na vašem Neteller računu uvijek biti dostupan i na vašoj kartici.

I onda se više nećete morati zezati s uplaćivanjem Paysafecardom – to je samo za prvi put, odnosno za svaki put kad želite nadopuniti svoj račun. Ali pretpostavljamo da to neće biti potrebno jer ćete dobivati na klađenju!

Oklade.net

Oklade.net

Vaš vodič u online klađenje od 2007. godine. Nepristrane recenzije i informacije o klađenju, usmjerene na dobrobit igrača.

Komentiraj

Klikni ovdje za ostavljanje komentara