Kladionice

22Bet kladionica – Recenzija i uputstva za korištenje

22Bet je novi hit među hrvatskim igračima, jer nudi kvalitetnu uslugu, dobre bonuse, i na hrvatskom je jeziku. Vrlo brzo ćete se zaljubiti u ovu kladionicu i zahvaliti nam što smo vam je otkrili. Pročitajte našu recenziju i uputstva za učlanjenje, depozit, verifikaciju i podizanje novca. Trenutno nam je 22Bet najdraža kladionica na hrvatskom jeziku. Učlanite se odmah ili prvo pročitajte recenziju.

22Bet kladionica je počela kao white label 1xBet kladionice, a zatim su odabrali puno bolji white label Tonybet, koji ima prestižnu UKGC licencu. Tonybet je u vlasništvu Betsson grupe.

Bonus €122 na prvu uplatu

Prvo što će vas zanimati je bonus na prvu uplatu. Kad napravite prvu uplatu na svoj 22Bet račun, dobit ćete isti iznos u obliku bonusa, sve do maksimalnog iznosa od €122. Dakle, da biste dobili maksimalan bonus, trebate uplatiti €122 i odmah ćete na računu imati €244. Lijepo je da ne daju okrugli iznos bonusa, €100, nego još dodatnih €22 da simboliziraju 22Bet. To je dodatnih skoro 200 kn u odnosu na slične ponude drugih kladionica.

Bonus prebacite na svoj račun sportskog klađenja (imat ćete izbor gdje ga želite prebaciti). Imate 7 dana da dosegnete uvjete za podizanje bonusa, a oni su sljedeći: iznos bonusa (€122 u slučaju maksimalnog bonusa) treba 5 puta reinvestirati na listiće s najmanje 3 para, gdje svaki par ima koeficijent najmanje 1.40.

Dakle, trebate uplatiti ukupno 5 x €122 = €610 na listiće koji imaju min. 3 para sa min. koef. 1.40 za svaki par, što znači da je min. koef. na listiću 2.75.

Napominjemo da svoj novac ne možete izgubiti ako ne dosegnete uvjete za podizanje novca – možete samo ostati bez bonusa ako ne zadovoljite ove kriterije unutar 7 dana.

Ovo je poprilično težak bonus za preuzimanje pa savjetujemo da ga uzimaju samo ekspertni igrači koji već imaju iskustva s bonusima. Za lakše bonuse provjerite našu stranicu Bonusi.

www.22bet.com/hr

Reload bonus petkom do €100

Reload bonus petkom je 100% na uplatu, do maksimalnog iznosa bonusa od €100. Bonus se također pridodaje vašem računu automatski, čim izvršite uplatu.

Za razliku od bonusa dobrodošlice, ovdje bonus trebate obrnuti 3x a ne 5x, ali umjesto 7 dana imate samo 24 sata. Dakle, kad uplatite u petak, imate na raspolaganju sve utakmice koje se igraju u subotu.

Ovo je odličan bonus kojeg nikako ne smijete propustiti. Ostali uvjeti su svi isti kao i za bonus dobrodošlice, dakle najmanje 3 para na listiću s min. koef. 1.40 za bar tri para. Dobra stvar u ovom bonusu je što imate ukupno 1 dan da ga pokupite.

Ako ste u stanju u subotu složiti tri listića sa po tri para od 1.40, i dobiti na bar dva takva listića, onda u samo jednoj suboti možete zaraditi i po 200-300 eura ili više, a sve za ulog €100.

Uplata od €100 donosi €200 bonusa. Uplaćujete li na svaki listić po €100, trebaju vam tri listića. Mogući dobitak na svakom listiću je €275 jer je zbirni koeficijent 2.75. Dobijete li na 2 od 3 listića, zaradili ste €250 na klađenju i €100 od bonusa – ukupno €350.

www.22bet.com/hr

Zbirne oklade dana

Ako pažljivo pogledate, pri dnu ekrana 22Bet kladionice ćete naći dvije zanimljive kućice. Desno je zbirna oklada dana (na slici), a lijevo od nje je zbirna oklada dana uživo.

Svi ovi predloženi listići imaju po tri para, svaki s minimalnim koeficijentom 1.40 (pa ovo možete koristiti i za obrtanje bonusa), a na listić dobivate 10% bonusa. Zbirnih oklada dana ima desetak, a zbirnih oklada uživo onoliko koliko trenutno ima mečeva. Čak i u ponedjeljak usred radnog vremena ćete naći bar 3-4 zbirne oklade uživo.

Isplati se uvijek provjeriti sve ove zbirne oklade i naći neku koja je dobra ponuda. Tih 10% bonusa nije za baciti, a i predložene oklade su poprilično dobre!

www.22bet.com/hr

Verifikacija računa

22Bet zahtijeva dvije stvari na koje nismo navikli. Prva je da se upiše svoj broj mobitela, druga je da se koristi Google Autentifikator aplikacija da bi se povećala sigurnost računa.

Ovo može biti malo komplicirano jer prilikom isplate se pojavljuju dva polja, a u njima je ostao tekst na ruskom jeziku. Uglavnom, u prvo polje upisujete SMS kod koji dobijete na mobitel, a u drugo polje upisujete kod iz Google Autentifikatora.

www.22bet.com/hr

Uplate i isplate

Testirali smo brzinu isplate na Neteller, i dobili smo novce za 2 minute. U 13:30 smo kliknuli na zahtjev za isplatu na 22Bet kladionici, u 13:32 smo provjerili svoj Neteller račun i novac je bio tamo.

Za isplate su dostupne sljedeće opcije: Visa i Mastercard kartice, Skrill, Neteller, ecoPayz, SEPA bankovni transfer, i dvadesetak kriptovaluta među kojima su Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Monero i druge.

Uplata kriptovalutama se konvertira u valutu vašeg računa. Valuta može biti HRK.

www.22bet.com/hr

22Bet mobilna aplikacija

Makar je i web stranica odlična, i može se koristiti na mobitelu, mobilna aplikacija nam se sviđa još više. Postoje dvije verzije – za Android i iOS. Korištenje mobilne aplikacije je najbolji način za klađenje u 22Bet kladionici, jer je sve jednostavno, i aplikacija brže reagira na klikove nego web stranica.

www.22bet.com/hr

Ponuda oklada

Najviše nam se sviđa to što 22Bet ima ogromnu ponudu oklada. Na svaku nogometnu utakmicu će biti oko 1500 opcija za klađenje. Za oklade na cijelu utakmicu postoji oko 150 različitih ponuda, od kojih svaka ima svoje opcije i koeficijente. Onda su tu naravno oklade na 1. i 2. poluvrijeme, također s velikim brojem oklada, pa korneri, udarci u okvir gola, zaleđa, prekršaji, posjed lopte, kartoni, obrane, driblinzi. Nema što nema. Ovo je jedina kladionica u kojoj se teško snaći zbog toga što ima previše oklada. Ali, što god želite, naći ćete ovdje.

Sekcija koja se nespretno zove “Ishodi Akumulatora” je najinteresantnija. Evo nekih primjera oklada koja ćete naći tamo (za primjer korištena utakmica Aston Villa – West Ham 16.9.2019.), a ukupno je bilo 157 različitih oklada, s koeficijentima od 1.57 sve do 501.00.

  • Oba tima imaju 4+ kornera – 1.57
  • West Ham daje gol, West Ham 5+ kornera – 1.83
  • 1 gol u utakmici, 1 korner za svaki tim, prije 29:59 – 2.50
  • Wesley Moraes & Sebastien Haller svaki imaju po 2+ šuta u okvir gola – 5.50
  • West Ham daje 3+ golova i ima 7+ kornera – 15.00
  • Nema golova ni kornera prije 29:59 – 39.00

Nakon što se naviknete na raspon oklada koje nudi 22Bet, teško ćete se vratiti u “običnu” kladionicu gdje ponuda prestaje na oba daju gol.

Ako želite imati pristup baš svim okladama, uključujući i npr. okladu da Sebastien Haller ima više od 2.5 udaraca prema golu (2.25), kao i Bet Builder pomoću kojeg možete sami slagati svoju kombinaciju različitih oklada na istu utakmicu, osim 22Bet kladionice treba vam i Bet365.

Zaključak – 22Bet je odlična kladionica s bogatim bonusima (makar su malo teški za podizanje) i velikom ponudom oklada, a sve to je na hrvatskom jeziku i čak i valuta vašeg računa može biti hrvatska kuna. Učlanite se u 22Bet i isprobajte ovu odličnu kladionicu već danas!