Kladionice

Kladionice na hrvatskom jeziku

Iznenadit ćete se koliko postoji kladionica u kojima se možete kladiti online na hrvatskom jeziku. Niste osuđeni samo na hrvatske lokalne kladionice koje imaju manipulativne troškove i porez, a niti na strane online kladionice koje su na engleskom jeziku. Postoji sasvim dovoljno opcija za klađenje online na hrvatskom jeziku gdje se možemo kladiti s lakoćom.

Zašto ne igrati u hrvatskim lokalnim kladionicama kao što su Hrvatska Lutrija i Supersport? Zato što ne želimo plaćati manipulativne troškove i porez na dobitke, želimo kvalitetno mobilno klađenje, TV prijenose, novčane bonuse i – općenito bolju i profitabilniju igru. Zato biramo strane online kladionice, a ima onih koje su na hrvatskom jeziku pa je sve puno lakše.

Građani Hrvatske koji se žele kladiti online i koji znaju uplatiti karticama će birati online klađenje u hrvatskim lokalnim kladionicama, ali kao i oni koji uplaćuju u poslovnici, ostat će bez 5% za manipulativne troškove i još puno više od toga za porez na dobitke.

Ako je znanje engleskog jezika prepreka, a uplata na online kladionicu (putem debitne ili kreditne kartice, Netellera ili Skrilla) nije, odaberite jednu od dolje opisanih globalnih online kladionica koje su prevedene na hrvatski i kod kojih nema manipulativnih troškova i poreza na dobitak.

Strane kladionice na hrvatskom jeziku

Postoji 13  stranih online kladionica koje su prevedene na hrvatski, a tu je jedna koja ima toliko hrvatskih članova i toliko je dugo na tržištu da ju mnogi igrači smatraju domaćom kladionicom, to je, naravno, austrijski Bet-at-Home. Procjena je da ova kladionica ima oko 300.000 hrvatskih članova, a najvažnije je to što nudi punu podršku na hrvatskom jeziku. Ovo je svakako najbolji izbor za nekoga kome je ključno da sve bude na hrvatskom i da se ima kome obratiti za pomoć pri uplatama i isplatama.

Na našoj listi su još tri odlične austrijske kladionice: popularni BWin, Interwetten i nova zvijezda na tržištu (2013.), Volltreffer. Ruski predstavnici su Marathonbet, 1xBET i Favbet.

Tu se nalazi i zasad jedina kladionica u kojoj je moguće kladiti se u Bitcoinima na hrvatskom jeziku, Coinbet24.

Kladionice na hrvatskom jeziku
1xBET ★★★☆☆ Bonus 100% do €100 www.1xbet.com
Bet-at-home ★★★★★ Bonus 50% do €100 www.bet-at-home.com
Bet52 ★★☆☆☆ Cashback 50% do €100 www.bet-52.com
BetAdria ★★★★☆ Bonus 25% do €100 www.betadria.com
BetStars ★★★★★ Razni bonusi i promocije www.betstars.eu
BetWorld ★★★☆☆ Nema bonusa www.betworld.com
BimSports ★★★☆☆ Bonus 100% do €50 www.bimsports.com
BWin ★★★★★ Razne promocije www.bwin.com
CoinBet24 ★★★☆☆ Bonus 100% do 100 mBTC www.coinbet24.com
Favbet ★★★★☆ Favbet Club program www.favbet.com
Interwetten ★★★★★ Razne promocije www.interwetten.com
Marathonbet ★★★★☆ Nema bonusa www.marathonbet.com
TipWin ★★★★☆ Nema bonusa www.tipwin.com
Volltreffer ★★★★★ Bonus 50% do €100 www.volltreffer.com

Osim ovih kladionica, evo i onih koje nude prijevod na srpski jezik ali su na latiničnom pismu. To je još 5 kladionica koje su također upotrebljive. Među takvima treba svakako izdvojiti legendarni britanski William Hill, poprilično poznati Betsson i novu odličnu kladionicu Rivalo.

Kladionice na srpskom jeziku
1x2Masters ★★☆☆☆ Bonus 100% do €100 www.1x2masters.com
Betsson ★★★☆☆ Nema bonusa www.betsson.com
Rivalo ★★★★☆ Bonus 100% do €100 www.rivalo.com
William Hill ★★★★★ Nema bonusa www.williamhill.com
Winmasters ★★★☆☆ Bonus 50% do €20 www.winmasters.com

Spomenut ćemo i neke kladionice koje su na engleskom jeziku ali su nezaobilazne. Tko god se može snaći na kladionici koja je na stranom jeziku, npr. engleskom ili njemačkom, bi se trebao potruditi i igrati u jednoj od ovih kladionica koje slove za najbolje na svijetu. Bet365 je općenito najbolja kladionica koeficijenti nisu vrhunski, Pinnacle ima najbolje koeficijente za profesionalne igrače ali manje raznovrsnu ponudu, dok je Betfair zlatna sredina s odličnim koeficijentima i svim modernim funkcijama, a nudi i bonus do 100 € igračima iz Hrvatske.

Najbolje kladionice na engleskom jeziku
Bet365 ★★★★★ Nema bonusa www.bet365.com
Betfair ★★★★★ Bonus 100% do €100 www.betfair.com
Pinnacle ★★★★★ Nema bonusa www.pinnacle.com

Klađenje u kunama?

Makar puno kladionica nudi hrvatski jezik, uglavnom ćete kao valutu koristiti euro i to nije nikakav problem jer će se konverzija valuta vršiti automatski prilikom uplate i isplate, bez provizije. Iznimka je 1xBET koji nudi HRK kao valutu pa ćete tamo doći na svoje ako se želite kladiti u kunama.

Inače, kad u neku kladionicu želite uplatiti 100 eura, a plaćate sa svog kunskog računa, to će biti automatski obračunato u 750 kn ili koliki je već tečaj u tom trenutku. Isto tako kod isplate – isplaćujete li 100 eura na svoj kunski račun, dobit ćete oko 750 kn.

Kako uplatiti na stranu kladionicu?

Nakon učlanjenja u jednu od gore navedenih kladionica, morate uplatiti nešto na svoj kladioničarski račun da biste se mogli kladiti. Uplatit ćete bilo kojom debitnom ili kreditnom karticom, bila ona u kunama ili u eurima, i novac će se odmah naći na vašem računu. Druge opcije uplate su online novčanici kao što su Neteller ili Skrill, uplata Paysafecard bonovima ili uplata bankovnom doznakom. Više o tome u našim vodičima za uplatu u online kladionice. Ali, ako želite da bude jednostavno, samo odaberite kladionicu i uplatite karticom.

Ako trebate dodatni savjet ili pomoć, ostavite svoju poruku u komentarima ovog članka ili nam se javite putem live chata.