Kladionice

BetWinner

Ako niste upoznati s BetWinner kladionicom, radi se o online kladionici koja je dugi niz godina prisutna na hrvatskom tržištu i koja daje dobre bonuse na prvu uplatu.

Ova kladionica je prisutna na hrvatskom tržištu jako dugo vremena. Prije nego što počnete tamo igrati i prije nego što uplatite novac, preporučamo da pogledate recenzije na internetu koje dolaze od samih igrača koji su tamo igrali. Mi možemo kladionici dati pozitivnu ocjenu, ali mi smo samo jedna stavka, prije nego što uplatite svakako probajte pročitati što o kladionici kažu deseci ili stotine drugih igrača.

Ono što mi s naše strane možemo reći je da su prema nama bili korektni i zato im dajemo prostor ovdje na Oklade.net. Za sve ostalo ne možemo jamčiti, i prepušteni ste svojoj slobodnoj procjeni i razgovorima s drugim igračima koji su igrali u ovoj kladionici.

Bonusi

BetWinner nudi bonus na prvu uplatu od 100% do 100 EUR, makar u trenutku pisanja ove recenzije još nisu dobili vijest da HRK više ne postoji pa je bonus 758 HRK. Pretpostavljamo da je to 100 EUR. Nije potrebno uplatiti baš 100 eura, minimalna uplata je 1 euro, i u tom slučaju biste dobili bonus od 1 eura i imali biste 2 eura na računu. Bonus je 100% na bilo koju uplatu, sve do iznosa bonusa od 100 eura.

Nakon uplate, bonus će odmah biti vidljiv na računu.

Nakon što dobijete bonus, trebate ga obrnuti na klađenju 5 puta, i to na akumulatorske listiće na kojima najmanje 3 para moraju imati koeficijent 1.40. Ovo je dosta zahtjevno, ali i dalje puno bolje od onoga što nam “poklanjaju” domaće kladionice, koje imaju nemoguće uvjete. S BetWinnerom bar imate šansu, dakle minimalni koeficijent na listiću će vam biti 2.744. Vjerojatno ćete naći tri favorita za vikend, tipa Celtic, Barcelona, Bayern i slično.

Dakle, ukupno 500 eura ćete morati obrnuti na takvim listićima. Preporučamo baš 5 puta po 100 eura. Tako da ako na prvom listiću i izgubite, imate šansu s još jednim jer imate još 100 eura na računu.

Ako samo 2 od tih 5 listića pogodite, imat ćete 250 eura na računu. Ako pogodite 3 od 5, imat ćete 525 eura na računu. Samo je važno ne profulati PRVA dva!

BetWinner daje i 1500 eura bonusa u casinu ako vas to zanima.

Akumulator dana

Na sajtu BetWinner ćete naći tzv. Akumulator dana, gdje vam se predlažu ziceri za taj dan. To možete pogledati i odmah se kladiti na taj isti listić ili si odabrati samo neke parove s tog prijedloga. S obzirom da kladionica daje bonuse na akumulatorske listiće, vjerojatno ćete imati još dodatni bonus, npr. 1.10x na cijeli listić. Nije loša strategija pratiti ove listiće, makar da budete informirani i da vam ne promakne dobra oklada.

Licenca

BetWinner nije licenciran u Hrvatskoj, a nema ni značajniju licencu iz neke druge države kao što bi bila UKGC licenca. BetWinner radi pod Curacao licencom, što znači da zapravo i nema neko nadležno tijelo iznad sebe, nego igrači zapravo odlučuju o tome kako će BetWinner proći na tržištu. Dakle, ova kladionica ima odgovornost samo prema igračima i prema pozitivnim i negativnim recenzijama, i ako nešto pođe po zlu nemate se kome obratiti. Hrvatska Porezna uprava blokira pristup betwinner.com, ali to nije nikakav faktor koji odlučuje o kvaliteti neke kladionice, to je zato da Supersport i ostale kladionice imaju veći profit. Porezna uprava blokira i neke od najvećih i najboljih stranih kladionica, tako da ovo stvarno nije faktor.