Prijenosi uživo

RUKOMET PRIJENOS UŽIVO Gledanje utakmica hrvatske reprezentacije i jakih rukometnih liga

Gledanje rukometa uživo preko interneta je besplatno i jednostavno. Gledajte prijenose uživo utakmica hrvatske rukometne reprezentacije, Svjetskog prvenstva, Europskog prvenstva, i najjačih europskih rukometnih liga kao što su njemačka, mađarska, španjolska…

Sve ovo dostupno je na Bet365 kladionici koja nudi live stream rukometa potpuno besplatno, i da bi se gledali prijenosi rukometnih utakmica dovoljno je biti član ove kladionice i imati bar nešto novca na svom online računu. Utakmice se zatim mogu gledati na računalu, na tabletu, a čak i na mobitelu – bez naplate. Gledajte sav europski rukomet, naše igrače u jakim ligama, i naravno nezaobilazno SP i EP, ali one utakmice koje vi želite, ne samo one koje su na televiziji.

Rukomet prijenosi danas
Trenutno nema prijenosa.

Uz besplatne prijenose rukometnih utakmica na raspolaganju je i ponuda za klađenje uživo bez manipulativnih troškova i bez poreza, kao i statistika same utakmice, a i najtočniji i najbrži rezultati. Moguće je u isto vrijeme gledati jednu utakmicu i kladiti se na drugu, ili prebacivati prijenos uživo s jedne utakmice na drugu.

Rukometne lige koje možete besplatno i neograničeno gledati uživo:

  • Liga prvaka
  • EHL kup
  • Njemačka Bundesliga
  • Španjolska Liga Asobal
  • Danska Handboldligaen
  • Austrija HLA
  • Reprezentativni rukomet

Na televiziji je uvijek prijenos velikih natjecanja, ali ako želite gledati europske rukometne lige kao što su španjolska ili njemačka, nemate izbora – morate se učlaniti u Bet365 kladionicu i gledati prijenose tamo. Osim toga, za velika natjecanja je ovo dobar način za gledanje dvije utakmice u isto vrijeme, jednu na TV-u, drugu na Bet365. Ili se možete kladiti dok gledate utakmicu Hrvatske na HRT-u.

KLIKNI OVDJE DA BI SE UČLANIO I GLEDAO RUKOMET BESPLATNO

Bet365 Live stream raspored - Rukomet
10.10. 12:00Španjolska Liga AsobalFC Barcelona vs Atletico Valladolid
10.10. 15:00Švedska HandbollsliganIFK Ystad HK vs IK Sävehof
10.10. 16:00Liga prvaka WomenMetz Women vs Krim Mercator Women
10.10. 18:00Austrija HLAAlpla HC Hard vs Handball Tirol
10.10. 18:00Liga prvaka WomenVipers Kristiansand Women vs CSM Bucuresti Women
10.10. 18:00Liga prvaka WomenGyori Eto Women vs HC Odense Women
10.10. 18:00Liga prvaka WomenZRK Buducnost Women vs Berestje Brest Women
10.10. 20:00Austrija HLAFivers WAT Margareten vs HSG Graz
10.10. 20:20Austrija HLAHSG Bärnbach/Köflach vs HC Linz AG

Pročitajte i kako gledati prijenose nogometa, tenisa, košarke i hokeja.


© OKLADE.NET Ova web stranica i njezin sadržaj su autorsko djelo, a nositelj autorskog prava je vlasnik Oklade.net. Neovlašteno kopiranje sadržaja je zabranjeno Zakonom o autorskom pravu i srodnim pravima, 01-081-03-1344/2, NN 167/03, 79/07, 80/11, 144/12.