Tipovi

Island-Hrvatska prognoza i tip za klađenje Svjetsko prvenstvo 2018.

Island i Hrvatska igraju u utorak u 20:00, u utakmici u kojoj će Zlatko Dalić igrati s rezervnom postavom. U isto vrijeme se igra utakmica Nigerija-Argentina. Island će tražiti pobjedu jer im to može značiti kvalifikaciju, a Hrvatska ima cilj odmoriti igrače i u isto vrijeme zadržati pobjednički niz. Pročitajte našu prognozu utakmice, vjerojatne sastave momčadi, i dobijte tip odnosno tipove za klađenje!

Hrvatska je vjerojatno osvojila prvo mjesto u skupini, a do početka ove utakmice će se znati idemo li u osmini finala na Francusku ili na Dansku. Kalkuliranja neće biti, Hrvatska traži pobjedu protiv Islanda, unatoč očekivanom odmaranju glavnih igrača. Island se samo s pobjedom protiv nas može kvalificirati, a u isto vrijeme im treba i da Argentina pobijedi Nigeriju.

Island

O Islandu se nema što više reći, oni uvijek igraju jednako. Čvrsto u obrani, direktno u napadu. U ovoj utakmici će zaigrati jednako kao i uvijek, a misle da im ide na ruku to što su dosad već puno puta igrali protiv Hrvatske. Ali, ovo je jedna druga Hrvatska, koju vodi Zlatko Dalić, i Islanđani si samo mogu upropastiti utakmicu očekivajući onakvu Hrvatsku protiv koje su ranije igrali. Treba reći, Islanđani nemaju ni znanje ni infrastrukturu za kvalitetnu pripremu utakmice, tako da nisu u stanju otkriti na koji to način Hrvatska pobjeđuje i kako se tome suprotstaviti. Osim toga, ovdje ih čekaju igrači koje još nisu gledali, pa je Hrvatska Islandu zapravo ogromna enigma. Zato će Islanđani samo igrati svoj nogomet kojeg uvijek igraju. U prethodnim utakmicama im je smetala vrućina, ovdje to vjerojatno neće biti faktor jer se utakmica igra u 20:00 pa će temperatura malo pasti.

Hrvatska

Ako su Zlatko Dalić i njegov stručni stožer mogli kvalitetno pripremiti utakmicu protiv Argentine, i učiniti da i Argentina i Nigerija na terenu izgledaju kao da su se tek jučer sastali, onda to mogu i protiv jednodimenzionalnog Islanda. To je najveća snaga hrvatske reprezentacije, jer zbog te izvrsne taktičke pripreme naši protivnici izgledaju loše, a da to nisu vidimo u njihovim sljedećim utakmicama, npr. Nigerija je zaigrala odlično protiv Islanda, a ni Argentina nije tako loša kao što smo ih mi napravili da izgledaju.

Neće biti Modrića i Rakitića u momčadi pa je ovo jedan potpuno drugi stil igre, ali već smo gledali naše rezerve i vidjeli smo da također znaju igrati nogomet. Manje kvalitetan ali puno direktniji nego kad igraju naša dva najbolja vezna igrača. Dok se s Modrićem i Rakitićem zapravo žrtvuje kreacija u ime općenite kvalitete, ovdje su sada na terenu manje kvalitetni igrači, ali igrači poteza koji mogu otključati i bolje obrane od islandske. Zato vjerujemo da će Hrvatska pobijediti i u trećoj utakmici, i to s lakoćom, uz odličan koeficijent zbog rotiranja momčadi.

Vjerojatni početni sastav Hrvatske (4-2-3-1): Kalinić – Jedvaj, Ćorluka, Vida (Ćaleta-Car), Pivarić – Badelj, Bradarić – Pjaca, Kovačić, Perišić – Kramarić. Trener: Zlatko Dalić

Ako još niste, otvorite račun na Bet-at-home kladionici i uzmite 50% bonusa na uplatu sve do iznosa od €111. Bonus vrijedi i za postojeće članove (mi smo uzeli), a kladionica je na hrvatskom jeziku. Još bolji bonus daje Betfair, 100% na prvu uplatu do €100. Betfair je najkvalitetnija kladionica uopće, s najboljim klađenjem uživo, najboljim mobilnim klađenjem, i najboljim rasponom zanimljivih oklada na utakmice Svjetskog prvenstva.

Bet-at-home.com Betfair.com

Tipovi za klađenje

Sve smo rekli, Hrvatska pobjeđuje uz odličan koeficijent 2.25 u Bet365. U Supersportu je koeficijent 2.30 ali je zbog M.T. i poreza to zapravo 1.97 jer na 100 kn uloga nazad dobivate 197 kn. Koeficijent u Bet365 je 15% veći. Zato odigrajte bez poreza i troškova i dobijte puni dobitak u džep. Uplatu ćete najlakše izvršiti Netellerom, jer Neteller račun možete nadopuniti bilo kojom debitnom ili kreditnom karticom. Ako tražite kladionicu na hrvatskom jeziku, učlanite se u Bet-at-home koji daje i bonus na uplatu, tamo je koeficijent 2.12, i dalje bolji nego u ijednoj domaćoj kladionici.

  • Tip: pobjeda Hrvatske 2.25 Bet365