Tipovi

Panama-Tunis prognoza i tip za klađenje Svjetsko prvenstvo 2018.

Panama i Tunis igraju u 20:00, u isto vrijeme kad i Engleska-Belgija, i to je potpuno nezanimljiva utakmica osim nama koji se kladimo jer postoji dobar tip na ovu utakmicu.

Ni Tunis ni Panama više nemaju šanse za kvalifikaciju jer su obje momčadi na nula bodova. Za Tunis je to premalo u odnosu na pokazano, tako da će u ovoj utakmici imati šansu ostvariti svoje prve bodove. Za Panamu bi bilo veliko iznenađenje da se vrate kući s makar jednim bodom.

Ako još niste, otvorite račun na Bet-at-home kladionici i uzmite 50% bonusa na uplatu sve do iznosa od €111. Bonus vrijedi do 29.6. i za postojeće članove (mi smo uzeli), a kladionica je na hrvatskom jeziku. Još bolji bonus daje Betfair, 100% na prvu uplatu do €100. Betfair je najkvalitetnija kladionica uopće, s najboljim klađenjem uživo, najboljim mobilnim klađenjem, i najboljim rasponom zanimljivih oklada na utakmice Svjetskog prvenstva.

Bet-at-home.com Betfair.com

Panama

Panama je najlošija momčad na prvenstvu, što se možda malo prikrilo u prvoj utakmici protiv Belgije, ali protiv Engleske više nije bilo sakrivanja i već u prvom poluvremenu je upisan minus od 5 golova. Panama je na kraju zabila počasni gol, vjerojatno svoj jedini na ovom prvenstvu, a i u ovoj utakmici će se truditi da osvjetlaju obraz svoje nacije ili bodom ili golom. Vjerojatno ne mogu, ali trud će biti maksimalan.

Tunis

Tunis je prvo protiv Engleske pokazao da zna igrati nogomet i da može stati u istu rečenicu s velikim momčadima, ali uglavnom zato što su se Englezi ispromašivali i time doveli utakmicu u rezultatsku neizvjesnost. Zbog solidnog rezultata protiv Engleske, Tunis je protiv Belgije zaigrao otvoreno kao da su na istoj razini, i bio kažnjen s 5 golova. Tako se ne igra protiv velikih, ali Tunis će svoj napadački pristup napokon imati na kome pokazati, Panama im je savršen protivnik.

Tipovi za klađenje

Samo je jedan dobar tip na ovu utakmicu, a to je pobjeda Tunisa. Oni imaju sasvim dovoljno kreativnih igrača, koji se nisu uspjeli previše iskazati protiv Engleske i Belgije, ali ovdje bi trebali ostvariti dominantnu pobjedu. Ne onako kao što Švicarci nisu uspjeli protiv Kostarike, nego s bar 3:0.